Som et av Nordens ledende økonomihus har vi lenge utviklet integrasjoner og systemer til egen bruk. Nå fristiller vi ressurser til å hjelpe kundene.
Stian Andersen, daglig leder i INTUNOR Software

Har du et IT-prosjekt?

INTUNOR Software leier ut systemutviklere gjennom vårt heleide datterselskap Whiz Solutions i Ahmedabad, India. Våre utviklere har bred kompetanse og lang erfaring. Virksomheten er naturligvis ISO-sertifisert (type 27001 - 2013).

  • Bred kompetanse
  • Trygg databehandling
  • Norsk kontaktperson
  • Kostnadseffektiv løsning
  • Klar fremdriftsplan
  • God overholdelse av frister
Frontend
Angular JS
Frontend
React JS
Frontend
HTML 5
Backend
PHP
Backend
Node JS
Backend
.NET (C# MVC, VB)
Mobile Tech
iOS
Mobile Tech
Android
Mobile Tech
React Native

Whiz Solutions - et selskap i INTUNOR-gruppen

INTUNOR fungerer på mange måter som en godtebutikk. I tillegg til å være en av Nordens ledende regnskapshus hjelper vi kundene med IT, bemanning og finansiering. Det gjør at vi er godt kjent med virksomhetene og foreslår de beste løsningene.

Som et av Nordens ledende økonomihus har våre regnskapsførere og kunder stadig vekk behov for nye integrasjoner og systemer. Det har gitt oss en unik system- og utviklerkompetanse som vi ønsker å dele med våre kunder.

Vårt utviklerteam består av om lag 75 fageksperter i Ahmadabad, India. Virksomheten ble etablert i 2008 og er ISO 27001:2013-sertifisert. Det betyr at vi er blitt anerkjent for vår forpliktelse til kontinuerlig forbedring av informasjonssikkerhet.

Whiz Solutions jobber etter en filosofi om at hver enkelt virksomhet er unik og krever et eget preg av kreativitet for å skille seg ut. Våre utviklere jobber på en prosessorientert måte som støtter klientmedvirkning med den fleksibiliteten oppdraget krever.

DEDIKERT TEAM
Basert på en analyse av ditt behov etablerer vi et utviklerteam som oppfyller dine krav.
TRYGG PROSESS
Vi har utarbeidet gode rutiner for håndtering av data. Derfor er vi blitt anerkjent med en ISO 27001:2013-sertifisering.
ALLTID TILGJENGELIG
Som kunde har du alltid tilgang til fremdriften i prosjektet. Både avdelingen i India og Norge står klare til å svare på dine spørsmål.

Gjør suksess med INTUNOR Software

Min erfaring med Whiz-teamet var langt utover bare en forretningsavtale; Vi hadde en unik ide om å lage en «tapt og funnet-portal» for flere land i Vest-Europa. Da jeg kontaktet Whiz ble jeg overveldet over den entusiasmen som ideen ble møtt med. De konseptualiserte ideen og bygde en kvalitetsstruktur med et enestående og innovativt grensesnitt og design. Hatten av, folkens!

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.