INTUNOR har flere av Norges mest populære restauranter på kundelisten. Det har gitt oss en unik kompetanse på hva som skal til for å lykkes i utelivsbransjen.
Ane Lunden, daglig leder i INTUNOR Services

Vi hjelper deg å styrke lønnsomheten

INTUNOR har utarbeidet en effektiv modell for lønnsom drift av norske spisesteder. De fleste av våre restaurantkunder abonnerer på månedlige rapporter hvor vi måler de ulike varegruppenes kostnader mot deres respektive inntekter.

Det er vanskelig å lykkes i restaurantbransjen. Konkurransen er tøff og stadig flere bedrifter ser seg nødt til å kaste inn håndkleet. I fjor gikk hele 60 Oslo-restauranter konkurs.

INTUNORs avdeling for økonomistyring opplever til stadighet at restauranter med god omsetning taper penger. Det skyldes som oftest at virksomhetene priser mat og drikke for lavt i forhold til varekostnadene. I tillegg har mange restauranter dårlig kontroll over lønnskostnadene.

Derfor hjelper vi de fleste restaurantkundene våre med å måle marginene de har på de ulike varegruppene. Rapportene viser også måltall for hvor bedriften bør ligge for å tjene tilstrekkelig med penger.

  • Integrasjon mot de fleste kassasystemer
  • Enkelt dagsoppgjør
  • Fokus på kunnskapsdeling
  • Alt samlet på ett sted
  • Full oversikt over økonomien
  • Spar tid med automatikk
ENKELT
Tripletex er enkelt og intuitivt å bruke, med et brukervennlig design.
FLEKSIBELT
Vi setter sammen økonomisystemet etter ditt behov, og du betaler kun for det du bruker.
SKYBASERT
Alt er på nett. Du har tilgang til tallene uansett hvor du er og hvilken enhet du bruker.

Gjør suksess med INTUNOR og Tripletex

ByOslo er et av Norges største utelivskonsern med over 125 millioner kroner i omsetning og om lag 400 ansatte.

– Vi har samarbeidet med INTUNOR siden starten. De kjenner bransjen godt og gjorde det enkelt for oss å få på plass gode rutiner. Siden vi tok over driften av Stratos for nærmere ti år siden har vi beholdt både regnskapsfører og regnskapssystem, sier Kim Søyland i ByOslo.

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.