Kombinasjonen av å bruke Tripletex og økonomisjef fra INTUNOR har gitt bedre oversikt og mer tid til salgsarbeid
Aslaug Syvertsen, kommersiell direktør i Shifter

Rigget for vekst

INTUNOR er mye mer enn et regnskapsbyrå. Vi baserer våre regnskapstjenester på en analyse av din bedrift og ditt marked, og tilpasser tjenestene etter dine behov. I kombinasjon med et moderne regnskapssystem gjør vi bedriften rigget for vekst og god økonomisk kontroll.

INTUNOR og Tripletex har mange kunder i oppstartsfasen. Dette er våre beste gründertips:


Stol på deg selv.

Dette rådet har vi levd etter helt siden starten. Vi har fått mange gode råd og vennlige advarsler. Men det å stole på sin egen intuisjon og sin egen idé er ikke så dumt. Du vet selv best tankene bak noe og hensikten med de avgjørelser som tas. Stol på deg selv og vær tro mot det som definerer dere fra starten av.

Vær bevisst på kulturen.

Det er ekstremt viktig å være tydelig på hvilken kultur, hvilke leveregler og hvilke holdninger man ønsker å bygge i en bedrift helt fra oppstart og kontinuerlig under vekstfasen.

Ikke bruk penger du ikke har.

Noen investeringer må selvsagt til, men det å ta “tæring etter næring” er slett ikke gammeldags. Vær nøktern fra starten av og viderefør denne holdningen inn i vekstfasen selv om bedriften begynner å bli lønnsom.

Vær forberedt på å gjøre alt.

Som gründer har man ikke mange ansatte man kan delegere arbeidsoppgaver til, så man må selv være sjef, sentralbord, sekretær, lagermedarbeider og masse annet. Dette er jo en del av det som er gøy med å være gründer, og det må til for at det skal gå rundt. Likevel er det viktig å unngå fellen der man tror at man kan fikse alt selv. Ansett nye ressurser i tide og gjerne litt før det er helt nødvendig.

Ha det gøy.

Engasjement, positivitet, et godt arbeidsmiljø og mye moro skaper trivsel og gir et helt nødvendig grunnlag for å skape noe nytt. En gründerbedrift opplever ofte høyt arbeidspress uten for mange verktøy og ekstragoder. Derfor er det ekstremt viktig å fokusere på andre verdier som man skaper uten for store kostnader i form av tid og penger.

  • Fokus på kunnskapsdeling
  • Åpent for at du kan gjøre en del selv
  • Gode økonomiske rapporter
  • Alt samlet på ett sted
  • Intuitivt økonomisystem på nett
  • Spar tid med automatikk
ENKELT
Tripletex er enkelt og intuitivt å bruke, med et brukervennlig design.
FLEKSIBELT
Vi setter sammen økonomisystemet etter ditt behov, og du betaler kun for det du bruker.
SKYBASERT
Alt er på nett. Du har tilgang til tallene uansett hvor du er og hvilken enhet du bruker.

Gjør suksess med INTUNOR og Tripletex

– Vi startet med regnskapsføring og nå har vi også hentet inn en økonomisjef fra INTUNOR. Med Tripletex som økonomisystem har vi god oversikt og likviditetsstyring,

Aslaug Syvertsen, kommersiell direktør i Shifter.

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.