Visma Business

visma business
Mer enn 100 000 norske bedrifter fører regnskapet sitt i Visma Business. Det er det komplett forretningssystemet som kombinerer dyp funksjonalitet med det siste av nettbaserte løsninger og mobilapper.

Visma Business er en fleksibel løsning som enkelt kan tilpasses din bedrifts unike behov.Mer enn 100 000 bedrifter får årlig regnskapet sitt fra Visma Business. Løsningen dekker behovene til både små og store bedrifter, og har svært gode integrasjonsverktøy som gjør det enkelt å integrere mot andre systemer i din bedrift.

Du får et solid og kraftig forretningssystem, som i dag er den prefererte løsning for mange økonomi- og logistikk-medarbeidere. Kjernesystemet består av økonomi, fakturahåndtering og rapportering, samt funksjonsrik logistikk. Visma Business forenkler og effektivisering din bedrift gjennom automatiserte prosesser Enten det er bilag som skal registreres eller ordre som skal leveres effektiviserer systemet prosessen for deg.

I skyen kan de ansatt enkelt føre utlegg og reiseregninger, godkjenne faktura og rapportere fravær. Den nettbaserte løsningen er intuitiv, brukervennlige og tidsbesparende for alle i bedriften.

Les mer om Visma Business

Salgsavdelingen
Sales Department
Ta kontakt på den måten som passer best for deg, enten via e-post eller vårt sentralbord.

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.