Regnskap

regnskap
God regnskapsproduksjon er helt avgjørende for god økonomisk drift og verdiskapning for ditt selskap. INTUNOR leverer et bredt spekter av regnskapstjenester, fra full outsourcing til mer spissede regnskapstjenester. Slik får du kontroll over selskapets økonomi og oversikt som hjelper deg til å ta de rette beslutningene.

I INTUNOR får du mer enn bare et regnskapsbyrå. Vi baserer våre regnskapstjenester på analyse og innsikt i din bedrift og ditt marked, og tilpasser tjenestene til ditt behov. Dermed er du sikret at du får kontroll gjennom riktig regnskapsproduksjon.

Gjennom god analyse avdekker vi også hvilke systemer som er best egnet for din bedrift. Vi har lang erfaring med de fleste relevante regnskapssystemer, og kan bistå både i valg av system og med oppsett og drift av systemet.

Vi leverer alle tjenester innen regnskap og lønn. For noen kunder har vi påtatt oss en full outsourcing av økonomi, lønns- og regnskapsfunksjonen, mens for andre kunder har vi ulike kontrollfunksjoner opp mot periodevise terminer for innlevering av merverdi- og arbeidsgiveravgiftsterminer, årsoppgjør og skattemelding.

Med god regnskapsproduksjon får du kontroll og gode styringsmekanismer. Med økonomisk styring vil din bedrift prestere bedre.

Salgsavdelingen
Sales Department
Ta kontakt på den måten som passer best for deg, enten via e-post eller vårt sentralbord.

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.