Regnskap

regnskap
God regnskapsproduksjon er helt avgjørende for god økonomisk drift og verdiskapning. INTUNOR leverer et bredt spekter av regnskapstjenester, fra full outsourcing til mer spissede regnskapstjenester. Slik får du kontroll over selskapets økonomi og en oversikt som bidrar til at du tar riktige beslutninger.

INTUNOR er mye mer enn et regnskapsbyrå. Vi baserer våre regnskapstjenester på analyse av din bedrift og ditt marked, samt tilpasser tjenestene etter dine behov. Dermed er du sikret god kontroll gjennom riktig regnskapsproduksjon.

Ved å gjennomføre gode analyser, avdekker vi også hvilke systemer som som passer bedriften din best. Vi har lang erfaring med de fleste relevante regnskapssystemer og kan bistå både i valg av system, samt med oppsett og drift av systemet.

Vi leverer alle tjenester innen regnskap og lønn. For noen kunder har vi påtatt oss en full outsourcing av økonomi, lønns- og regnskapsfunksjonen, mens for andre kunder har vi ulike kontrollfunksjoner opp mot periodevise terminer for innlevering av merverdi- og arbeidsgiveravgiftsterminer, årsoppgjør og skattemelding.

Med god regnskapsproduksjon får du kontroll og gode styringsmekanismer. Med økonomisk styring vil din bedrift prestere bedre.

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.