Regnskap av høy kvalitet til fast lav pris

Få full kontroll på økonomien med INTUNOR som regnskapsfører. Vi gir deg det beste av økonomiske styringsverktøy og bistår deg etter behov.

Velg løsningen som passer din bedrift

Intunor er en av Norges ledende leverandører av økonomi- og regnskapstjenester. Vi hjelper deg etter behov - enten du vil gjøre litt selv eller sette ut hele økonomifunksjonen til oss. Velg en av pakkene for å komme i gang.

Dette inngår i tjenestepakkene:

Dette er inkludert i pakken.
  • Regnskapssystem tilpasset ditt selskap
  • Bokføring og lønn på automatikk
  • Regnskapsfører på nett
  • Reiseregninger og utlegg i app
  • Alltid oppdatert regnskap
  • 100 % Trygghet

Faglig tyngde og høy tilgjengelighet

INTUNOR består av en gruppe konsulenter som brenner for regnskap og økonomistyring. Våre autoriserte rådgivere hjelper deg ikke bare med å fremstille regnskapstall, men også å få verdi ut av tallene i form av rapporter og analyser. Vi kommer uoppfordret med gode råd og setter deg inn i et team av bransjeeksperter.

Driver du et enkeltmannsforetak, aksjeselskap eller idrettslag? INTUNOR har 1.500 kunder og 110 regnskapsførere i hele landet. Våre spesialister bistår med regnskap fra A til Å. Du finner oss i Oslo, Bodø, Gardermoen, Tønsberg, Harstad og Rognan.

Hva er regnskap?

Regnskapet gir deg oversikt over den økonomiske stillingen i virksomheten. Det forteller deg hvordan inntektene og kostnadene utvikler seg og hvordan dette er finansiert.

Ved å benytte oss av det siste innen økonomiske styringsverktøy gir vi deg det beste grunnlaget for økonomisk styring. Tallene ligger alltid lett tilgjengelige på nett.

Det finnes mange krav til regnskapet. Les mer om hvorfor regnskap er viktig i Altinn.

Høy kompetanse til fast lav pris

INTUNOR er mye mer enn et regnskapsbyrå. Vi baserer våre regnskapstjenester på en analyse av din organisasjon og tilpasser tjenestene etter dine behov. Nye kunder får tilgang til et økonomisystem som passer for sitt selskap. Alle systemene vi bruker er skybaserte og hjelper deg å redusere manuelt arbeid og papirflyt. Slik kan vi levere tjenester til en fast lav pris.

I tillegg til å være drevet av teknologi prioriterer vi personlig oppfølging. Våre konsulenter gir deg gode råd på eget initiativ og kan alltid nås per telefon og epost. Vi har også dedikerte rådgivere innen HR, teknologiutvikling og driftsfinansiering.

Prøv vår priskalkulator

Regnskapsfører Oslo

Vårt hovedkontor er på Hasle i Oslo, men vi har regnskapsførere i hele landet som hjelper med regnskap fra A til Å. Det betyr at vi hjelper deg med alt innenfor fagområdene lønn og regnskap. I dette inngår løpende bokføring, fakturering, avstemming, innsending av lovpålagte oppgaver og årsavslutning. INTUNOR har også spesialister på HR, IT, bemanning og økonomistyring.

Spørsmål? Ta kontakt med Marius Kristiansen på 406 06 670 eller marius.kristiansen@intunor.com.

Illustrasjon som viser tripletex for advokater.
Gode rapporter
Vi gir deg tilgang til ett-klikks-rapporter som henter regnskapsdata i sanntid. Rapportene kan også leveres i faste intervaller.
Illustrasjon som viser våre regnskapsførere i Rognan.
Personlig rådgiver
Du får din egen kontaktperson som hjelper deg med økonomiarbeidet når du trenger det. Vi har også dedikerte ressurser innen HR, finansiering og teknologiutvikling.
Et ikon som illustrerer regnskap for små bedrifter.
Automatiserte prosesser
Vi hjelper alle kunder med å flytte manuelle arbeidsoppgaver på automatikk. Slik sparer du både tid og penger.
ByOslo har valgt INTUNOR som regnskapsfører i Oslo.

ByOslo: Lykkes med regnskapet hos INTUNOR

ByOslo er et av Norges største utelivskonsern med over 125 millioner kroner i omsetning og om lag 400 ansatte. Regnskap og lønn er satt ut til INTUNOR.

Vi har samarbeidet med INTUNOR siden 2012. De kjenner bransjen godt og har gjorde det enkelt for oss å etablere gode rutiner. Anbefales, sier adm. direktør Kim Søyland i ByOslo.

Spørsmål?

Ring rådgiver Marius Kristiansen på +47 406 06 670

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.