Regnskapstjenester for bedrifter, lag og foreninger
Få full kontroll på økonomien med INTUNOR som regnskapsfører. Vi gir deg det beste av økonomiske styringsverktøy og bistår deg etter behov.
  • Gratis gjennomgang av dine rutiner
  • Bokføring og lønn på automatikk
  • Regnskapsfører i nærheten
  • Reiseregninger og utlegg i app
  • Alltid oppdatert regnskap
  • og mye mer...

Rådgiver og sparringspartner i hverdagen.

Vi hjelper deg med å finne en regnskapsfører som passer dine behov. Sammen etablerer vi rutiner og aktiverer automatikk som bidrar til å effektivisere økonomifunksjonen i din virksomhet.

Driver du et enkeltmannsforetak, aksjeselskap eller idrettslag? INTUNOR har 1.500 kunder og 180 regnskapsførere i hele landet. Våre spesialister bistår med regnskap fra A til Å. Du finner oss i Oslo, Bergen, Bodø, Mo i Rana, Tønsberg og Harstad.

INTUNOR er mye mer enn et regnskapsbyrå. Vi baserer våre regnskapstjenester på en analyse av din organisasjon og tilpasser tjenestene etter dine behov. Vårt oppstartsteam sørger for å etablere gode rutiner, harmonisere dine systemer, og aktivere automatikk i regnskapsprogrammet. Økonomikonsulentene gir deg gode råd på eget initiativ og kan alltid nåes per telefon og epost. Vi tilbyr også økonomisk rådgivning og støtte når det er nødvendig.

Hva er et regnskap?

Regnskapet gir deg oversikt over den økonomiske stillingen i virksomheten. Det forteller deg hvordan inntektene og kostnadene utvikler seg og hvordan dette er finansiert. Ved å benytte oss av det siste innen økonomiske styringsverktøy gir vi deg det beste grunnlaget for økonomisk styring. Tallene ligger alltid lett tilgjengelige på nett.

Hva menes med «regnskap fra A til Å»?

Regnskap fra A til Å betyr at vi hjelper deg med alt innenfor fagområdene lønn og regnskap. I dette inngår løpende bokføring, remittering, fakturering, avstemming, innsending av lovpålagte oppgaver og årsavslutning. INTUNOR har også spesialister på HR, IT, bemanning og økonomistyring.

Hva koster en regnskapsfører?

Prisen for regnskapstjenester fra INTUNOR avhenger av hvilke tjenester man ønsker å benytte seg av. Derfor kan vi ikke gi deg et tilbud om en fastpris før vi har lært litt mer om din virksomhet. Ta kontakt med Lars Lundemo på +47 479 86 062 eller lars.lundemo@intunor.com for et uforpliktende tilbud.

Du kan lese mer om hvordan vi automatiserer regnskapet her.

Rapporter og dashboards
Vi gir deg tilgang til ett-klikks-rapporter som henter regnskapsdata i sanntid. Rapportene kan også leveres i faste intervaller.
Spesialistkompetanse
I tillegg til å være et av Norges ledende regnskapshus har INTUNOR dedikerte ressurser innenfor IT, HR, bemanning og økonomistyring.
Automatisk betalingsoppfølging
Fakturaoppfølgingen settes på automatikk. Slik får du raskere betalt for dine tjenester og et større økonomisk handlingsrom.

ByOslo: Lykkes med regnskapet hos INTUNOR

ByOslo er et av Norges største utelivskonsern med over 125 millioner kroner i omsetning og om lag 400 ansatte. Regnskap og lønn er satt ut til INTUNOR.

Vi har samarbeidet med INTUNOR siden 2012. De kjenner bransjen godt og har gjorde det enkelt for oss å etablere gode rutiner. Anbefales, sier adm. direktør Kim Søyland i ByOslo.

Eiendomskonsernet Acea Properties anbefaler også INTUNOR. Les mer her.

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.

Ofte stilte spørsmål

Når man snakker om regnskap er det ofte spørsmål som dukker opp. Vi har samlet de viktigste.

Hvorfor føre regnskap?

De aller fleste bedrifter er pålagt å føre et regnskap. Her dokumenterer man skjer med bedriftens økonomi. Det utgjør også grunnlaget for lovpålagt oppgaver som MVA-rapportering og Skattemelding. Samtidig kan et oppdatert regnskap fungere som et viktig styringsverktøy hvor man måler den økonomiske utviklingen mot satte mål og bransjen generelt.

Når skal regnskapet leveres?

Alle bedrifter som er innsendingspliktige – som oftest aksjeselskap, borettslag og ENK med over 20 ansatte eller 20 millioner kroner i egenkapital - skal levere årsregnskapet til Regnskapsregisteret i Brønnøysund innen 31.juli. Dersom man leverer for sent risikerer man et forsinkelsesgebyr.

Fører dere regnskap for enkeltmannsforetak?

Ja, vi bistår mange enkeltmannsforetak med regnskapet.

Hvor lenge må regnskapet oppbevares?

Primærdokumentasjon, som utgjør grunnlaget for selve bokføringen, skal som regel oppbevares i fem år. Sekundærdokumentasjon, eller tilleggsdokumentasjon, må lagres i 3,5 år.

Blir regnskapet gjort offentlig?

Årsregnskapet til regnskapspliktige virksomheter ansees som offentlig informasjon. Dermed blir resultatregnskapet, balansen, noter, kontantstrømoppstillingen og eventuell revisjonsberetning tilgjengeliggjort på Brønnøysundregisterets nettsider for de fleste norske virksomheter.

Hvem godkjenner regnskapet?

Årsregnskapet godkjennes på den ordinære generalforsamlingen. I aksjeloven § 5-5 heter det at den ordinære generalforsamlingen må avholdes «innen seks måneder etter utgangen av hvert regnskapsår». Samtidig skal regnskapet revideres. For mindre selskaper kan det vedtektbestemmes at regnskapet ikke skal revideres.

Hvem kan føre regnskap?

Det er fullt lovlig å føre regnskapet selv, men mange finner det nyttig og tidsbesparende å sette ut jobben til en spesialist. Sammen finner vi en arbeidsfordeling som passer din virksomhet.

Hva er Tripletex?

De fleste kundene våre er i økonomisystemet Tripletex. Du kan lese mer om Tripletex her.