Konsernregnskap og rapportering

Velg en partner som kan konsernrapportering. Vi flytter manuelle arbeidsprosesser over på automatikk og bygger dashbord for god virksomhetsstyring.

Konsernrapportering på 1-2-3

Mange bedrifter bruker lang tid på konsernrapportering. Slik trenger det ikke være. Med INTUNOR som regnskapsfører får du skreddersydde dashbord og rapporter som henter data i sanntid. Slik gir vi deg full kontroll over den økonomiske utviklingen i virksomheten og mulighet til å adressere problemer før det er for sent.

  • Full fleksibilitet
  • Automatiserte prosesser
  • Mål faktiske tall mot budsjett
  • Gode maler og standardrapporter
  • Ubegrenset antall selskap
  • Hjelp når du trenger det

Konsolidering og rapportering for konsern

Med INTUNOR som regnskapsfører får du tilgang til et kompetansemiljø av spesialister på automatisering av regnskapsdata. Vi samler dine regnskapstall i et intuitivt system, skreddersyr dashbord med viktige KPIer, og måler utvikling mot budsjett og konkurrenter fra måned til måned. Dersom du ønsker tilgang løpende likviditetsprognoser, gir vi deg tilgang til det. Ingen konsern er for store eller små.

Ønsker du å flytte manuelle rapporteringsprosesser over på automatikk? INTUNORs rådgivere hjelper deg å sette konsernrapporteringen på automatikk, slik at du slipper å jobbe i tunge regneark. Det finnes ingen begrensning på antall selskap og vi har flere maler du kan bruke.

Konsolidering av regnskap for konsern

INTUNORs rapporteringssystem for konsern gir deg full oversikt over virksomheten økonomiske stilling med gode grafer og viktige KPIer. Tallene hentes automatisk fra regnskapsprogrammet og du kan enkelt skreddersy dine egne periodiske rapporter.

Ved løfte rapporteringen til skyen fjerner vi behovet for tunge regneark og gir deg tilgang til tallene dine uavhengig av hvor du befinner deg. Rapporten kan hentes ut på månedsbasis, to-månedlig, kvartalsvis, eller pr. år. Vi hjelper deg å måle mot det du mener er viktig - enten det er samme periode i fjor, budsjett eller konkurrentenes tall,

Det er også mulig å drille ned i data til transaksjonsnivå og bilagsvisning. Slik får du raskt oversikt om avvik oppstår. Del rapportene med hvem du vil - enten enkeltpersoner eller grupper av kolleger. Distribusjon av rapporter kan naturligvis settes på automatikk med datointervaller.

Ønsker du å lære mer om INTUNORs avdeling for økonomistyring? Klikk her.

Enkel eliminering

Med regnskapene samlet i et nettbasert rapporteringsverktøy er eliminering enkelt. Eliminering innebærer å fjerne alt av kjøp og salg mellom enheter i samme konsern slik at det kun er kjøp/salg til utenforstående som vises.

Hva koster tjenesten?

Prisen for regnskapstjenester fra INTUNOR avhenger av hvilke tjenester man ønsker å benytte seg av og antallet virksomheter. Derfor kan vi ikke gi deg et tilbud om en fastpris før vi har lært litt mer om din virksomhet. Ta kontakt med Marius Kristiansen på +47 406 06 670 eller marius.kristiansen@intunor.com for et uforpliktende tilbud.

Skreddersydde rapporter
Våre rådgivere utarbeider forslag til rapporter og dashbord basert på dine behov, bransje og tilgang på data. Dersom du ønsker å gjøre endringer kan du enkelt logge deg inn og tilpasse rapportene.
Automatisk distribusjon
Sett opp distribusjon av ledelsesrapporter på automatikk i intervallene du ønsker: månedlig, kvartalsvis eller årlig. Rapportene ligger alltid lett tilgjengelige på nett.
Budsjett og drill-down
Vi hjelper deg å utarbeide treffsikre budsjetter og måle faktiske tall mot budsjett. Du kan alltid drille ned i data på transaksjon- og bilagsnivå.

Utelivskonsern lykkes med kompetansehuset INTUNOR

ByOslo er et av Norges største utelivskonsern med over 125 millioner kroner i omsetning og om lag 400 ansatte. Regnskap og lønn er satt ut til INTUNOR.

Vi har samarbeidet med INTUNOR siden 2012. De kjenner bransjen godt og har gjorde det enkelt for oss å etablere gode rutiner. Anbefales, sier adm. direktør Kim Søyland i ByOslo.

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.