Årsregnskap for enkeltpersonforetak og AS
Skal du sende inn et årsregnskap? Som et at Norges største regnskapsbyrå har vi lang erfaring med årsoppgjør. Vi hjelper deg gjerne.

Et godt og effektivt årsoppgjør: Årsregnskap til fast lavpris

Har du få bilag og ingen MVA-rapportering trenger du ikke løpende regnskapsførsel. Regnskapshuset INTUNOR bistår lag 2.000 norske virksomheter med årsregnskapet. Vi kan hjelpe din bedrift med et rimelig årsoppgjør som er gjort korrekt.

  • Vi gjør hele jobben
  • Gratis regnskapsprogram
  • Tilgang til et team av eksperter
  • Fastpris
  • Full kontroll i skyen
  • og mye mer...

Vi hjelper deg å levere årsregnskapet

Mange bedrifter trenger kun hjelp med årsregnskapet. Med regnskapet ditt hos INTUNOR får du tilgang til et gratis nettbasert økonomisystem hvor tallene alltid er lett tilgjengelige på nett og mobil. Dersom virksomheten er i vekst, er vi klare til å ta over jobben med løpende bokførsel.

Et komplett årsregnskap inneholder resultatregnskap, balanse, kontantstrømoppstilling og noter. Vi utarbeider årsregnskapet på en god og kundevennlig måte. I regnskapsprogrammet Centiga ligger tallene lett tilgjengelige.

Hva er årsregnskap?

Årsregnskapet viser den økonomiske utviklingen og stillingen i virksomheten. Senest en måned etter at regnskapet er vedtatt av generalforsamlingen skal det være sendt inn til regnskapsregisteret i Brønnøysund.

Hva skal leveres i årsregnskapet?

Alle norske regnskapspliktige virksomheter må utarbeide et resultatregnskap, en balanse, en kontantstrømoppstilling og noter. Resultatregnskapet tar for seg driftsinntekter, driftskostnader finansinntekter og finanskostnader. Balansen viser finansieringen av virksomheten – egenkapital, gjeld og eiendeler. Kontantstrømoppstillingen viser hvordan kapitalen i virksomheten er brukt i perioden regnskapet gjelder. I notene er forklaringer til postene i resultatregnskapet og balansen gitt.

Les også: «Billig regnskapsfører: Slik får du regnskap til lav pris»

Hvem skal signere og godkjenne årsregnskapet?

Årsregnskapet og årsberetningen skal godkjennes av samtlige styremedlemmer. For regnskapspliktige virksomheter er det et ufravikelig krav. Det er mulig å utsette innleveringen av årsregnskapet med inntil 30 dager. Det gjøres i skjema RF-1114 i Altinn.

Utsatt frist årsregnskap

I 2021 er fristen for å levere inn årsregnskapet utsatt med to måneder til 30. september. For å unngå forsinkelsesgebyr er det viktig at man leverer i god tid før fristen. Det hjelper vi deg med.

Hva koster et årsregnskap?

Prisen avhenger av antallet bilag, typen transaksjoner og størrelsen på virksomheten. Vi gir deg gjerne et konkurransedyktig tilbud etter at vi har lært litt om din virksomhet. Ta kontakt med Lars Lundemo på +47 479 86 062 eller lars.lundemo@intunor.com.

Det er enkelt å sette ut regnskapet til INTUNOR. Les hvordan her.

Årsregnskap Altinn
Få full tilgang til faktura- og regnskapsprogrammet Centiga helt gratis. Her ligger regnskapstallene lett tilgjengelig på nett og mobil. Vi sender også tallene inn i Altinn.
Et team av autoriserte regnskapsførere ved ditt lokale regnskapskontor..
Personlig rådgiver
Vi forstår verdien av personlig oppfølging. Alle årsregnskapskunder får sin egen kundekontakt. Denne kan alltid nåes pr. telefon og epost.
Full oversikt
Vi forteller deg i god tid hva vi trenger av dokumentasjon og hvilke frister som må overholdes for å ferdigstille regnskapet. Slik bidrar vi til et godt og effektivt årsoppgjør for begge parter.

Lykkes med årsoppgjøret hos INTUNOR

Utelivskonsernet ByOslo, som blant annet driver restauranten Bygdøy Allé 3, selskapslokalet Stratos, og baren Justisen, har satt ut årsoppgjøret til INTUNOR.

Vi har samarbeidet med INTUNOR siden 2012. De kjenner bransjen godt og har gjorde det enkelt for oss å etablere gode rutiner. Anbefales, sier adm. direktør Kim Søyland i ByOslo.

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.