For regnskapsåret 2021 skal skattemeldingen leveres via et årsoppgjørssystem. Da lønner det seg å bruke en regnskapsfører. Vi gjør gjerne jobben for deg.
Nå 50 % rabatt for nye kunder:
Få hjelp til årsoppgjøret

Årsoppgjør til kampanjepris

I 2021 må skattemeldingen leveres via et årsoppgjørssystem. Det kan vi gjøre for deg. Våre regnskapsførere tilbyr nå kontroll av regnskapet, utarbeidelse av årsregnskap og innsendelse av skattemelding/næringsoppgave til 4.900 kroner. Det er HALV PRIS. Tilbudet gjelder kun første 100 bedrifter.

Reserver din kampanjepris (-50 %) →

 • Vi gjør hele jobben
 • Kontroll av regnskapet
 • Utarbeidelse av årsregnskap
 • Ingen unødige systemkostnader
 • Ekstra lav pris for første 100 kunder
 • Mulighet for bistand resten av året

Vi hjelper deg å levere årsregnskapet

Mange bedrifter trenger kun hjelp med årsregnskapet. Med regnskapet ditt hos INTUNOR får du tilgang til et gratis nettbasert økonomisystem hvor tallene alltid er lett tilgjengelige på nett og mobil. Dersom virksomheten er i vekst, er vi klare til å ta over jobben med løpende bokførsel.

Nå skal skattemeldingen leveres via et årsoppgjørssystem. Det er det svært få norske bedrifter som har. Derfor er det naturlig å bruke et regnskapskontor.

Intunor hjelper over 1.600 norske bedrifter med regnskap. Vi tilbyr nå hjelp med komplett årsoppgjør for kun 4.900 kr (50 % rabatt).

Du får et komplett årsoppgjør:

 • Kontroll av regnskapet
 • Skattemelding og næringsoppgave
 • Årsberetning
 • Årsregnskap med noter
 • Ligningspapirer

STEG 1: Du melder din interesse

Vi trenger kun dine kontaktopplysninger og selskapsnavn. Det tar 1 minutt å fylle ut skjemaet.

STEG 2: Vi sender deg et tilbud

Etter vi har mottatt din henvendelse vil en av våre konsulenter sende deg et tilbud som kan signeres digitalt. Vi forteller deg også hvordan du gir oss tilgang til tallene dine, slik at vi får gjort jobben.

STEG 3: Vi gjør årsoppgjøret for deg

Skattemelding, årsoppgjør og næringsoppgave - alt fikser vi for 4.900 kroner (...for de første 100 som melder sin interesse!).

REGISTRER DEG FOR ÅRSOPPGJØR 2021 →

_______________________________________________________________________________________________________________

Ofte stilte spørsmål

Hva er årsregnskap?

Årsregnskapet viser den økonomiske utviklingen og stillingen i virksomheten. Senest en måned etter at regnskapet er vedtatt av generalforsamlingen skal det være sendt inn til regnskapsregisteret i Brønnøysund.

Hva skal leveres i årsregnskapet?

Alle norske regnskapspliktige virksomheter må utarbeide et resultatregnskap, en balanse, en kontantstrømoppstilling og noter. Resultatregnskapet tar for seg driftsinntekter, driftskostnader finansinntekter og finanskostnader. Balansen viser finansieringen av virksomheten – egenkapital, gjeld og eiendeler. Kontantstrømoppstillingen viser hvordan kapitalen i virksomheten er brukt i perioden regnskapet gjelder. I notene er forklaringer til postene i resultatregnskapet og balansen gitt.

Les også: «Billig regnskapsfører: Slik får du regnskap til lav pris»

Hvem skal signere og godkjenne årsregnskapet?

Årsregnskapet og årsberetningen skal godkjennes av samtlige styremedlemmer. For regnskapspliktige virksomheter er det et ufravikelig krav. Det er mulig å utsette innleveringen av årsregnskapet med inntil 30 dager. Det gjøres i skjema RF-1114 i Altinn.

Utsatt frist årsregnskap

I 2021 er fristen for å levere inn årsregnskapet utsatt med to måneder til 30. september. For å unngå forsinkelsesgebyr er det viktig at man leverer i god tid før fristen. Det hjelper vi deg med.

RASK OG ENKEL PROSESS
Be om et tilbud og gi Intunor tilgang til tallene dine. Resten fikser vi.
Et team av autoriserte regnskapsførere ved ditt lokale regnskapskontor..
AUTORISERTE KONSULENTER
Våre regnskapsførere har autorisasjon fra Finanstilsynet.
TRYGGHETEN DU TRENGER
Vi sørger for at regnskapet ditt er korrekt og blir lever i tide.

Lykkes med årsoppgjøret hos INTUNOR

Utelivskonsernet ByOslo, som blant annet driver restauranten Bygdøy Allé 3, selskapslokalet Stratos, og baren Justisen, har satt ut årsoppgjøret til INTUNOR.

Vi har samarbeidet med INTUNOR siden 2012. De kjenner bransjen godt og har gjorde det enkelt for oss å etablere gode rutiner. Anbefales, sier adm. direktør Kim Søyland i ByOslo.

Få hjelp med årsoppgjøret 2021 →

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.