Som et av Nordens ledende økonomihus har vi lenge utviklet integrasjoner og systemer til eget bruk. Nå fristiller vi ressurser til å hjelpe kundene.
Torben Torbjørnsen, CEO i INTUNOR Group

Innleie av erfarne softwareutviklere til fast, lav og forutsigbar månedspris.

INTUNOR Software leier ut systemutviklere gjennom vårt heleide datterselskap Whiz Solutions i Ahmedabad, India. Våre utviklere har bred kompetanse, behersker de fleste teknologier og har lang erfaring. Virksomheten er naturligvis ISO-sertifisert (type 27001 - 2013).

  • Bred kompetanse
  • Trygg databehandling
  • Norsk kontaktperson
  • Kostnadseffektiv løsning
  • Tett oppfølging
  • og mye mer...
Front-end
Angular JS
Front-end
React JS
Front-end
HTML 5
Back-end
PHP
Back-end
Node JS
Back-end / Front-end
.NET (C# MVC, VB)
Mobile Tech
iOS
Mobile Tech
Android
Mobile Tech
React Native

Lei inn en utvikler fra INTUNOR Software

INTUNOR fungerer på mange måter som en godtebutikk. I tillegg til å være ett av Nordens ledende regnskapshus hjelper vi kundene med IT, bemanning og finansiering. Det gjør at vi er godt kjent med virksomhetene og foreslår de beste løsningene.

Som et av Nordens ledende økonomihus har våre regnskapsførere og kunder stadig vekk behov for nye integrasjoner og systemer. Det har gitt oss en unik system- og utviklerkompetanse som vi ønsker å dele med våre kunder.

Vårt utviklerteam består av om lag 75 fageksperter i Ahmadabad, India. Virksomheten ble etablert i 2008 og er ISO 27001:2013-sertifisert. Det betyr at vi er blitt anerkjent for vår forpliktelse til kontinuerlig forbedring av informasjonssikkerhet.

Whiz Solutions jobber etter en filosofi om at hver enkelt virksomhet er unik og krever et eget preg av kreativitet for å skille seg ut. Våre utviklere jobber på en prosessorientert måte som støtter klientmedvirkning med den fleksibiliteten oppdraget krever.

Hva koster en utvikler?

Prisen for utviklertjenester fra INTUNOR avhenger av lengen på oppdraget og kompetansen dere trenger. Bruk vår Priskalkulator for å bergene hva det vil koste. Noen utviklingsoppdrag krever en større grad av skreddersøm, ta da kontakt med Martin Enoksen på +47 41 69 76 30 eller martin.enoksen@intunor.com for et uforpliktende tilbud.

Du kan lese mer om hvordan vi automatiserer regnskapet her.

Et team av autoriserte regnskapsførere ved ditt lokale regnskapskontor..
Personlig oppfølging
Basert på en analyse av ditt behov etablerer vi et utviklerteam som oppfyller dine krav.
TRYGG PROSESS
Vi har utarbeidet gode rutiner for håndtering av data. Derfor er vi blitt anerkjent med en ISO 27001:2013-sertifisering.
ALLTID TILGJENGELIG
Som kunde har du alltid tilgang til fremdriften i prosjektet. Både avdelingen i India og Norge står klare til å svare på dine spørsmål.

Gjør suksess med INTUNOR Software

Våren 2019 startet vi utviklingen av faktura- og regnskapssystemet, Centiga. Målsetningen var å bygge et system som kunne utfordre det etablerte. Prisstrategien for systemet kan beskrives som "hissig", noe som gjorde at vi var avhengig av å holde utviklingskostnadene nede, uten at det skulle gå nevneverdig ut over kvalitet og fremdrift. Vi kan nå se tilbake på en intens og lærerik reise som ikke hadde vær mulig uten eksterne utviklere. Vi kom i mål og har senere utvidet utviklingsteamet og forlenget avtalen vår, sier Stian Andersen, Produktdirektør - Centiga Norge.

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.