Økonomirådgiver
Med en økonomirådgiver får du løpende oppfølging i økonomiarbeidet. Vi skreddersyr en pakkeløsning som styrker din innsikt og løfter resultatene.

Få løpende oppfølging med økonomistyring når du trenger det

Med økonomirådgiver hos Intunor får du tilgang til kompetanse som løfter resultatene. Tjenestepakken blir skreddersydd etter dine behov, og baseres på en økonomisk helsesjekk av din virksomhet.

Slik hjelper vi deg å redusere regnskapshonoraret 35 prosent

 • Oppfølging tilpasset ditt behov
 • Rådgivere med bransjeerfaring
 • Ingen bindingstid
 • Tilpassede rapporter med KPIer
 • Tilapsset rapporteringsverktøy
 • Hjelp med budsjettering

Skreddersydd økonomi- og rådgivningspakke

Med tjenesten økonomirådgiver til fastpris får du et skreddersydd abonnement på økonomitjenester og nærliggende rådgivning. Vi gir deg løpende ledelsesrapporter, bistand med budsjettering, og tilgang til moderne styrings- og rapporteringsverktøy. Våre rådgivere er alltid tilgjengelige og hjelper deg når du trenger det.

Tjenesten økonomirådgiver til fastpris gir deg tilgang til kompetansen du trenger i det omfanget du trenger den. Vi er din sparringspartner i hverdagen og bistår med verktøy, analyse og tiltak som bidrar til å løfte virksomheten. Sammen finner vi ut hvilken innsikt ledelsen trenger for å ta kvalifiserte beslutninger og dekker behovet gjennom løpende rapportering. Vi bistår også med operasjonell planlegging, budsjett, og prognoser.

Vårt team er drevet av teknoloigi. Ved å benytte oss av moderne rapporteringsverktøy som henter data i sanntid sparer vi din virksomhet for unødvendig ressursbruk. Samtidig presenterer vi dataene på en lett forståelig måte med tilpassede KPIer.

Løsningen passer godt for bedrifter som ikke har nok økonomioppgaver til å fylle ett årsverk, ønsker tilgang til oppdatert og bred kompetanse, og/eller vil at spesialister skal ta seg av økonomien i virksomheten. Vi fungrer også som et friskt pust med nye tanker og arbeidsmetoder.

Grunnpakken inkluderer:

1. Løpende ledelsesrapportering og dedikert støttespiller

Våre rapporteringsverktøy henter dataene dine i sanntid og presenterer de på en hensiktsmessig måte. Jobben vår er å identifisere uforløst potensial, synliggjøre relevant informasjon, simulere ulike scenarier og komme med forslag til tiltak som kan bidra til merverdi. Vi sørger også for at rapportene svarer til virksomhetens økonomiske målsetting, konkurrentenes utvikling og satte KPIer. Målet er at rapportene aktivt brukes av ledelsen i beslutningsprosesser, og utvikles i samråd med virksomheten. Spørsmål og henvendelser sendes til ditt eget kontaktpunkt hos INTUNOR.

2. Budsjettering og prognose

Sammen utarbeider vi et budsjett basert på historikk og muligheter identifisert i den økonomiske helsesjekken. Vi anbefaler de fleste virksomheter å budsjettere på prosjekt- eller avdelingsnivå for at alle i ledere i virksomheten skal føle et ansvar for den økonomiske utviklingen og at det blir enklere å peke på avdelinger og prosjekter som ikke møter forventningene- Tallene i budsjettet blir også brukt til å gi deg løpende likviditetsprognoser som viser hvordan den forventet likviditetsutvikling i tiden som kommer.

Ønsker du å bygge din egen likviditetsprognose? Klikk her for å laste ned en gratis mal for likviditetsbudsjett.

3. INTUNORs økonomihjul og rapporteringsverktøy

Vi gir deg tilgang til to av INTUNORs verktøy for god økonomistyring. Rapporteringsverktøyet tar over der økonomisystemet stopper. Her får du mulighet til å utarbeide unike rapporter som henter regnskapstall i sanntid. Årshjulet foreslår et mønster for gjennomføring av økonomirelaterte aktiviteter og kan kobles til kalenderen din. Arbeidsfordelingen bestemmer vi sammen - enten du vil gjøre hele jobben selv, eller sette ut deler av aktivitetene til oss.

Andre tjenester du kan legge til:

 • Konsernregnskap
 • Forbedre regnskaps- og økonomiprosesser
 • Søknad om forsknings- og/eller utviklingsmidler i SkatteFunn
 • Søknad om Enova-finansiering til energi- og klimatiltak
 • Beregning i forbindelse med lønnsoppgjør
 • Finansieringsanalyse
 • Innhenting av kapital
 • Bokføring og avstemming

Ta kontakt med Marius Kristiansen på +47 406 06 670 eller marius.kristiansen@intunor.com for et uforpliktende tilbud på abonnementet økonomirådgiver til fastpris.

Full budsjetteringsprosess
Sammen utarbeider vi et budsjett på avdelingsnivå basert på funn i den økonomiske helsesjekken og historiske tall.
Et team av autoriserte regnskapsførere ved ditt lokale regnskapskontor..
Månedlig ledelsesrapport
Du får tilsendt en skreddersydd statusrapport som peker på utviklingen i økonomien til virksomheten mot bransjetall, budsjett og fjoråret.
Kostnadsbesparelser
Du trenger ikke en stor økonomifunksjon for å få tilgang til bred fagkompetanse. Ved å sette ut jobben til oss får du tilgang til et team av eksperter på økonomi fra A til Å.

Dentsu Aegis Network: Utvidet kontrakt med innleid CFO

Da mediebyrågruppen Dentsu Aegis Network søkte etter en ny financial controller, oppstod det et behov for å leie inn en midlertid ressurs inntil en fast ansettelse var gjennomført. Selskapet leide inn konsulent Hege Ryen fra INTUNORs avdeling for økonomistyring. Nå er kontrakten forlenget.

– Hege har vært kjempefin å jobbe med. Hun ble raskt operativ og utførende i rollen og dermed en god ressurs for avdelingen, sier Head of Financial Control Ida Nesvold Nilssen i Dentsu Aegis Network.

Les hele kundehistorien her

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.