Har du en god idé?
INTUNOR hjelper etablerte bedrifter med å søke om FoU-tilskudd fra Innovasjon Norge og gjennom SkatteFunn-ordningen. Vi tar oss av løpende rapportering. No cure, no pay.

Søk om tilskudd fra Innovasjon Norge eller gjennom SkatteFunn-ordningen

Har din bedrift avdekket et nytt behov? Mange gode ideer går til grunne fordi virksomheten ikke har tid eller kapital til å sette i gang. Det synes vi er synd. Derfor har vi etablert tjenesten innovasjonshjelp. Hos oss får etablerte bedrifter med innovative prosjekter hjelp med å søke om offentlige tilskudd.

Sjekk om vi kan hjelpe deg

Kom i gang støtte fra Innovasjon Norge

Brenner du inne med en god idé? Myndighetene ønsker å utløse spenndende prosjekter gjennom tilskuddsordninger. Innovasjon Norge og Forskningsrådet gir tilskudd til alt fra planleggingsstadiet til kommersialisering. Vi hjelper deg å raffinere ditt konsept, velge riktig tilskuddsordning, og formulere en god søknad.

INTUNOR brenner for innovasjon og nytenkning. Selv er vi et ungt selskap med store vekstambisjoner og flere innovasjonsprosjekter. Vi har utviklet HR-verktøyer Smarthjul. På veien har vi lært en hel del om utfordringene knyttet til det å starte og utvikle nye prosjekter. Denne kunnskapen ønsker vi å dele med våre kunder.

Innovasjonsarbeid er krevende og økonomisk støtte er en viktig del av reisen. Ved å sette ut jobben med å søke om tilskudd til en av våre rådgivere, frigjør du tid til å fokusere på utviklingen av ditt prosjekt og din virksomhet. Vi hjelper deg å raffinere ditt konsept, velge riktig tilskuddsordning, og formulere en god søknad.

Før vi utarbeider en tilskuddssøknad, hjelper vi deg med følgende:

  1. Idéutvikling. Er konseptet godt nok? Kan den bearbeides?
  2. Budsjettering. Når vil inntektene komme? Hvor mye penger trenger du?
  3. Bygge team. Har du et godt nok lag? Hvem skal gjøre hva?

Når helheten i prosjektet er god, sender vi inn en søknad.

Vi søker enten skattefradragsordningen SkatteFunn eller et av Innovasjon Norges programmer. I søknaden forklarer vi ideen og kompleksiteten i prosjektet på en god og forståelig måte. Vi peker på risikoen knyttet til prosjektet, tekniske utfordringer, tegner en tidslinje for gjennomføringen, fremhever potensialet for vekst, og forklarer hvorfor tilskuddet er utløsende for prosjektet.

Samtidig peker vi på årsaker til at din forretningsmodell og teknologi er unik og fremhever talentene i ditt team på en god måte.

Spørsmål? Ta kontakt med Marius Kristiansen på 406 06 670 eller advisroy@intunor.com.

Konseptutvikling
Vi hjelper deg å bearbeide og konkretisere din idé og ditt prosjekt slik at det blir enklere å komme i gang.
No cure, no pay
Vi tar kun en prosentandel av tilskuddet din virksomhet får innvilget. Du betaler når pengene er på konto.
Langsiktig partner
INTUNOR hjelper deg med rapportering, budsjettering og administrasjon. Vi kan også hjelpe deg med regnskapet.

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.