Dashbord og analyse
Få kontroll på økonomien med rapporter og dashbord som henter data i sanntid. Mål utviklingen mot historiske data, konkurrenter og budsjett. Vi hjelper deg å komme i gang.

Skreddersydd dashbord for økonomisk oppfølging

Gjør dine regnskapsdata om til styringsinformasjon som hjelper deg med å ta gode avgjørelser. INTUNORs analyse- og rapporteringsverktøy sammenstiller informasjonen du trenger - viktige nøkkeltall, intuitive dashbord og rapporter som måler virksomhetens finansielle utvikling mot budsjett, trender, konkurrenter og historikk.

 • Fleksible dashbord som kan tilpasses
 • Store og tydelige KPIer
 • Enkle visualiseringer og grafer
 • Drill-down til bilagsnivå
 • Alltid oppdaterte tall
 • 1-2-3 implementering

Automatisert innsikt og analyse

Flytt rapportering av nøkkelinformasjon fra Excel-ark til tidsbesparende dashbord. Våre rådgivere hjelper deg å sette opp rapporter som viser utviklingen i viktige KPIer, økonomiske resultater og andre parametere mot budsjett og historikk. Dataene presenteres i et intuitivt grensesnitt med lett forståelige grafer slik at du raskt får god oversikt.

Er du på jakt etter en partner som hjelper deg å få mer verdi ut av tallene dine? Hos INTUNOR får du tilgang til rådgivere og verktøy som hjelper deg å måle utviklingen i virksomhetens økonomi mot budsjett, historiske data og konkurrentenes tall i sanntid. Løsningen henter ut tall fra flere datakilder og gir deg innsikten du trenger for å ta gode avgjørelser.

INTUNOR er spesialist på å bygge tilpassede rapporter. Vi hjelper deg å automatisere og bygge imponerende rapporter og dashbord som åpner for sanntid måling av utvikling i økonomiske nøkkeltall. Del dashbord med kolleger og tilpass utseende på rapportene når du måtte ønske.

Hva et økonomisk dashbord?

I et økonomisk dashbord får du lettfattelig data og informasjon som bidrar til å styrke ditt beslutningsgrunnlag som leder eller operativt ansvarlig i en virksomhet. Dashbordet viser den økonomiske stillingen og utviklingen i bedriften med nøkkeltall og lettfattelige grafer. Det kan også sammenstille data fra flere datakilder og sammenstille informasjonen på en god måte.

Dataene presentert i dashbordet blir ofte målt mot historikk, budsjett og bransjetall, med avvik tydelig markert i kontrastfarger. De beste dashbordene åpner også for analyse ved at man kan drille ned i tall til bilagsnvå, tilpasse rapportene slik man ønsker, og se på dem på alle flater . Slik åpner verktøyet for datadreven beslutningstaking.

Ønsker du å lære mer om INTUNORs avdeling for økonomistyring? Klikk her.

Hva burde være med i et finansielt dashbord?

Dashbordet skal gi ledelsen et øyeblikksbilde over den økonomiske stillingen og utviklingen i virksomheten, som igjen danner grunnlaget for avgjørelsen ledelsen tar. Det er flere KPIer, økonomiske data og grafer som bør presenteres. Først og fremst bør utviklingen i inntekter og kostnader presenteres. Videre bør dashbordet ta for seg ulike nøkkeltall for lønnsomhet og marginer, eksempelvis varekost og personalkostnader som en % av salgsinntektene. For mange virksomheter er det også naturlig å følge med på salgsvolum, prisutvikling, og markedsandel. Alle tall og KPIer bør sammenlignes mot budsjett, konkurrentenes tall, eller historikk. Gode sammenligningsgrunnlag er ofte ansett som nøkkelen til at dataene gir verdi.

KPIer og nøkkeltall som ofte benyttes og fremstilles som tall eller grafer:

 • Inntekt fra måned til måned
 • Resultat som en % av salgsinntekter
 • Avkastning på egenkapital
 • Personalkostnader som en % av salgsinntekter
 • Saldo på bankkonto
 • Likviditetsgrad 1: Omløpsmidler / Kortsiktig gjeld
 • Sammendrag av balanseregnskapet
 • Varelagerets omløpshastighet
 • Sales pipeline

Hva koster tjenesten?

Prisen for rapporteringstjenester fra INTUNOR avhenger av hvor mange rapporter du ønsker og tilpassningsgraden. Derfor kan vi ikke gi deg et tilbud om en fastpris før vi har lært litt mer om din virksomhet. Ta kontakt med Lars Lundemo på +47 479 86 062 eller lars.lundemo@intunor.com for et uforpliktende tilbud.

Sanntid data
Våre rapporteringsløsninger henter data fra ditt/dine regnskapssystem i sanntid. Det betyr at du alltid tar avgjørelser på riktige tall.
Alt-i-ett løsning
Glem klipp og lim. Våre dashbord henter og sammenstiller data fra et ubegrenset antall selskap.
Del med kolleger
Våre rapporter er kraftfulle, men enkle å forstå. Vi kan å velge ut nøkkeltallene for god økonomisk styring og setter dem opp i en variasjon av grafer, tabeller og KPIer.

Utelivskonsern lykkes med kompetansehuset INTUNOR

ByOslo er et av Norges største utelivskonsern med over 125 millioner kroner i omsetning og om lag 400 ansatte. Regnskap og lønn er satt ut til INTUNOR.

Vi har samarbeidet med INTUNOR siden 2012. De kjenner bransjen godt og har gjorde det enkelt for oss å etablere gode rutiner. Anbefales, sier adm. direktør Kim Søyland i ByOslo.

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.