Dashboard og analyse

Få kontroll på økonomien med rapporter og dashboard som henter data i sanntid. Mål utviklingen mot historiske data, konkurrenter og budsjett. Vi hjelper deg å komme i gang.

Skreddersydd dashboard for økonomisk oppfølging

Gjør dine regnskapsdata om til styringsinformasjon. INTUNORs analyse- og rapporteringsverktøy sammenstiller dine økonomiske data og presenterer det i form av KPIer, grafer og komprimerte resultatrapporter. Mål utviklingen i sanntid mot måltall, budsjett, historikk og konkurrenter.

 • Fleksible dashboard som kan tilpasses
 • Store og tydelige KPIer
 • Enkle visualiseringer og grafer
 • Drill-down til bilagsnivå
 • Alltid oppdaterte tall
 • 1-2-3 implementering

Automatisert innsikt og analyse

Flytt rapportering av nøkkelinformasjon fra Excel-ark til tidsbesparende dashboard. Våre rådgivere hjelper deg å sette opp rapporter som viser utviklingen i viktige KPIer mot budsjett og historikk. Dataene presenteres i et intuitivt grensesnitt med lett forståelige grafer. Slik får du raskt god ovdrsikt.

Er du på jakt etter en partner som hjelper deg å få mer verdi ut av tallene dine? Hos INTUNOR får du tilgang til rådgivere og verktøy som hjelper deg å måle utviklingen i virksomhetens økonomi mot budsjett, historiske data og konkurrentenes tall i sanntid.

INTUNOR er spesialist på å bygge tilpassede rapporter. Vi hjelper deg å automatisere og bygge imponerende rapporter og dashboard som åpner for sanntid måling av utvikling i økonomiske nøkkeltall. Del dashboard med kolleger og tilpass utseende på rapportene når du måtte ønske.

Hva et dashboard?

I et dashborad får du presentert viktig data på en ryddig måte. Dataen er live, mens budsjetter og historiske tall bidrar med kontekst. Noen dashboard sammenstiller også data fra flere datakilder på en visuelt tilfredstillende måte.

Dashboard med regnskapstall

Dataene presentert i dashboardet blir ofte målt mot historikk, budsjett og bransjetall, med avvik tydelig markert i kontrastfarger. De beste dashboardene åpner også for analyse ved at man kan drille ned i tall til bilagsnvå, tilpasse rapportene slik man ønsker, og se på dem på alle flater. Slik åpner verktøyet for datadreven beslutningstaking.

Ønsker du å lære mer om INTUNORs avdeling for økonomistyring? Klikk her.

Hva bør være med i et dashboard?

Dashboardet skal gi ledelsen et øyeblikksbilde over den økonomiske stillingen og utviklingen i virksomheten, som igjen danner grunnlaget for avgjørelsen ledelsen tar. Det er flere KPIer, økonomiske data og grafer som bør presenteres. Først og fremst bør utviklingen i inntekter og kostnader presenteres med avvik mot budsjett og historikk. Videre bør dashboardet ta for seg ulike nøkkeltall for lønnsomhet og marginer, eksempelvis varekost og personalkostnader som en % av salgsinntektene.

For mange virksomheter er det også naturlig å følge med på salgsvolum, prisutvikling, og markedsandel. Alle tall og KPIer bør sammenlignes mot budsjett, konkurrentenes tall, eller historikk. Gode sammenligningsgrunnlag er ofte ansett som nøkkelen til at dataene gir verdi.

KPIer og nøkkeltall som ofte benyttes og fremstilles som tall eller grafer:

 • Inntekt fra måned til måned
 • Resultat som en % av salgsinntekter
 • Avkastning på egenkapital
 • Personalkostnader som en % av salgsinntekter
 • Saldo på bankkonto
 • Likviditetsgrad 1: Omløpsmidler / Kortsiktig gjeld
 • Sammendrag av balanseregnskapet
 • Varelagerets omløpshastighet
 • Sales pipeline

Hva koster tjenesten?

Prisen for rapporteringstjenester fra INTUNOR avhenger av hvor mange rapporter du ønsker og tilpassningsgraden. Derfor kan vi ikke gi deg et tilbud om en fastpris før vi har lært litt mer om din virksomhet.

Spørsmål? Ta kontakt med Marius Kristiansen på 406 06 670 eller marius.kristiansen@intunor.com.


Sanntid data
Våre rapporteringsløsninger henter data fra ditt/dine regnskapssystem i sanntid. Det betyr at du alltid tar avgjørelser på riktige tall.
Alt-i-ett løsning
Glem klipp og lim. Våre dashboard henter og sammenstiller data fra et ubegrenset antall selskap.
Del med kolleger
Våre rapporter er kraftfulle, men enkle å forstå. Vi kan å velge ut nøkkeltallene for god økonomisk styring og setter dem opp i en variasjon av grafer, tabeller og KPIer.

Spørsmål?

Ring rådgiver Marius Kristiansen på +47 406 06 670

Utelivskonsern lykkes med kompetansehuset INTUNOR

ByOslo er et av Norges største utelivskonsern med over 125 millioner kroner i omsetning og om lag 400 ansatte. Regnskap og lønn er satt ut til INTUNOR.

Vi har samarbeidet med INTUNOR siden 2012. De kjenner bransjen godt og har gjorde det enkelt for oss å etablere gode rutiner. Anbefales, sier adm. direktør Kim Søyland i ByOslo.

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.