Rekruttering

bemanning
I dagens arbeidsmarked er det stor konkurranse om attraktive medarbeidere og bedriftene har sjeldent tid og anledning til omfattende rektrutteringsprosesser. Vi hjelper deg gjerne med å finne riktig mannskap innen økonomi, IT og HR.

Riktig medarbeider på riktig sted er essensielt for at bedriften din skal fungere optimalt og utvikle seg. INTUNOR Peoples eksperter er derfor opptatt av å finne kandidatene du trenger. Vi har en mellommenneskelig tilnærming til rekrutteringsprosessen og et høyt fokus på en god match mellom kandidatene og bedriftene vi rekrutterer for. Våre konsulenter kan bistå med både hele eller deler av prosessen.

Rekrutteringsprosessen starter med en grundig kartlegging av oppdragsgivers behov, bedriftsbesøk og planlegging. Vi benytter moderne og effektive kanaler for å nå ut til kandidatene, både gjennom annonsering og direkte søk. Kandidatene intervjues i flere omganger og kan underveis i prosessen testes på både fag, personlighet og evne. Når seleksjonen er avsluttet presenterer vi våre aktuelle kandidater og hjelper oppdragsgiver til å ta et godt valg. I etterkant av prosessen bistår våre konsulenter med en strukturert og ryddig on-boarding.

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.