Visma Business

Mer enn 100.000 norske bedrifter fører regnskapet sitt i Visma Business. Det er det komplett forretningssystemet som kombinerer dyp funksjonalitet med det siste av nettbaserte løsninger og mobilapper.

Visma Business er en fleksibel løsning som enkelt tilpasses dine unike behov. Løsningen dekker behovene til både små og store bedrifter og har svært gode integrasjonsverktøy som gjør det enkelt å integrere mot andre systemer.

Som Visma Business-kunde får du et solid og kraftig forretningssystem som er den prefererte løsning for mange økonomi- og logistikk-medarbeidere. Kjernesystemet består av økonomi, fakturahåndtering og rapportering, samt funksjonsrik logistikk. Visma Business forenkler og effektivisering din bedrift gjennom automatiserte prosesser - enten det gjelder bilag som skal registreres eller ordre som skal leveres.

I skyen kan de ansatt enkelt føre utlegg og reiseregninger, godkjenne fakturaer og rapportere fravær. Den nettbaserte løsningen er intuitiv, brukervennlige og tidsbesparende for alle i bedriften.

Les mer om Visma Business

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.