Spar tid og penger med Tripletex
INTUNOR har et av Norges ledende kompetansemiljø på regnskap i Tripletex. Vi bistår deg etter behov - enten du vil gjøre litt selv eller overlate hele økonomifunksjonen til oss. Trygghet. Gratis support. Fast, lav månedspris.
Prøv systemet gratis i 14 dager
Bli kunde

Regnskapsfører i Tripletex med fast, lav og forutsigbar pris

Tripletex er et moderne økonomisystem som legger til rette for god samhandling mellom deg og regnskapsføreren din. Systemet er stadig under utvikling og passer for virksomheter i alle størrelser. Våre regnskapsførere hjelper deg etter behov:

Velg løsningen som passer din bedrift

Dette er inkludert i pakken.

Hvorfor velge INTUNOR og Tripletex?

INTUNOR er mye mer enn et regnskapsbyrå. Vi baserer våre regnskapstjenester på en analyse av din bedrift og tilpasser tjenestene etter dine behov. I kombinasjon med et moderne regnskapssystem gjør vi bedriften rigget for vekst og god økonomisk kontroll. Våre rådgivere og automatikk i systemet sørger for en rimeligere og enklere hverdag.

Med over 1.000 kunder i systemet har INTUNOR Norges ledende kompetansemiljø på regnskap i Tripletex. Vi hjelper deg å komme i gang med et moderne regnskapsprogram, aktivere automatikken i systemet, og hjelper deg etter behov.

Regnskapsfører i Oslo

INTUNOR består av autoriserte fagpersoner som brenner for god kundepleie. Våre konsulenter hjelper deg med regnskap og lønn fra A til Å, og bistår gjerne med ekstra verdi i form av benchmarkanalyser, budsjetter, og planer for god likviditetsstyring.

Vår avdeling på Skøyen i Oslo er spesialisert på Tripletex. Les mer om INTUNORs Oslo-avdelinger her.

Tripletex erfaringer - passer de fleste!

Tripletex er et av Norges første og mest brukte nettbaserte regnskapsprogrammer. Her er fakturering og bokføring gjort enkelt i et intuitivt og moderne grensesnitt. Samtidig er det et lønnssystem med muligheter for utlegg og timeføring i app. Økonomisystemet har også egne bransjemoduler for elektrobransjen og VVS-bransjen. Vi mener også at Tripletex er blant de beste økonomisystemene for små og mellomstore bedrifter som ønsker å sette bokføring, avstemming, fakturering og betalingsoppfølging på automatikk. Mange bedrifter sparer også mye tid på å integrere systemet mot egne systemer.

Du kan lese mer om hvordan vi automatiserer regnskapet her.

Tripletex Support - Gratis.

Tripletex passer for de fleste små- og mellomstore bedrifter med behov for et komplett økonomisystem med lønn, regnskap og fakturering. Det er flere fordeler med systemet: Du har alltid tilgang til tallene dine på nett og mobil, grensesnittet er enkelt og intuitivt, offentlige skjemaer kan sendes inn direkte i systemet, timeføring er gjort enkelt, utlegg og reiseregninger kobles direkte mot den aktuelle ansatte i lønnskjøringen, og samhandlingen mellom deg og regnskapsfører foregår smertefritt. Systemet har også gratis support.

Les mer om systemet her.

Integrasjonsmuligheter i Tripletex

Systemet samhandler godt med over 100 andre systemer. Blant annet er det integrasjonsmuligheter mot de fleste norske banker, bransjeledende kassa- og bookingsystemer, flere nettbutikksystemer, og de største rapporteringsverktøyene.

Tripletex priser - Fast serviceavgift!

I Tripletex betaler du for modulene du velger å benytte deg av. Selskapet tilbyr tre pakker: Basis, Smart og Komplett som koster fra 149 kroner til 499 kroner i måneden. Lønn og reiseregning koster 49 kroner per bruker i måneden, mens timeregistrering koster 29 kroner per person. I tillegg koster det 3 kroner å sende/motta faktura, samt 3 kroner per betaling. Les mer om kostnadene knyttet til systemer her.

Spørsmål? Ta kontakt med Marius Kristiansen på 406 06 670 eller marius.kristiansen@intunor.com.

  • Enkel bilagsføring
  • Automatiske rapporter
  • Grensesnitt tilpasset ditt behov
  • Spar tid med app
  • Alt samlet på ett sted
  • Alltid oppdatert og tilgjengelig

Regnskap
Enkel og intuitiv bilagsføring med automatiske rapporter og elektronisk innsending til Altinn.
Faktura
Betal fakturaene direkte fra Tripletex og send dem ut med eFaktura, Vipps, EHF eller brev.
Tripletex App
Kjør lønnsutbetaling direkte fra Tripletex og gjør timeføring, reiser og utlegg enkelt via app.
Prosjekt og timeføring
Få full kontroll over timeforbruket med timeføring, ressursplanlegging, budsjett og personaloversikt.
Tripletex ERP
Få stålkontroll på salgsoppfølging og oversikt over prospekter med systemets CRM-løsning.
Integrasjoner
Tripletex er sømløst integrert mot en rekke andre systemer, som banker, kassasystemer, og nettbutikker.
Regnskapsfører Toril og Aslaug i Shifter jobber med regnskapet i Tripletex.

Gode erfaringer med Tripletex og INTUNOR

– Vi startet med regnskapsføring og nå har vi også hentet inn en økonomisjef fra INTUNOR. Med Tripletex som økonomisystem har vi god oversikt og likviditetsstyring. Plattformen har vært veldig viktig for oss i vekstfasen, sier Aslaug Syvertsen, kommersiell direktør i Shifter.

Slik gir vi deg 35 prosent reduksjon i regnskapshonoraret

Spørsmål?

Ring rådgiver Marius Kristiansen på +47 406 06 670

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.