Få kontroll på økonomien med PowerOffice Go

INTUNOR har et av Norges ledende kompetansemiljø på regnskap i PowerOffice GO. Med regnskapet ditt i PowerOffice og rådgiveren din hos INTUNOR får du full kontroll på økonomien. Vi gir deg en fast, lav og forutsigbar pris.
Prøv systemet gratis i 30 dager
Bli kunde

PowerOffice Go Regnskapsfører

PowerOffice GO er et komplett regnskapsprogram hvor du enkelt kan føre regnskapet ditt selv eller sette ut deler av oppgavene til regnskapsfører. Med INTUNOR som regnskapsfører får du en autorisert rådgiver og proaktiv partner som bistår deg med å flytte manuelle arbeidsoppgaver til automatikk. Velg din pakke og kom i gang.

Komplett økonomisystem og en solid partner på regnskap

Med regnskapet ditt i regnskapsprogrammet PowerOffice Go og hos økonomihuset INTUNOR er du godt rustet. Vi bistår deg med økonomiarbeidet fra A til Å, og benytter oss av kraften i PowerOffice til å automatisere økonomifunksjonen i din virksomhet. Du får også tilgang til kompetanse innen driftsfinansiering, systemutvikling og HR.

Er du på jakt etter et kraftig økonomisystem og et sterkt kompetansemiljø innen regnskap og økonomi? INTUNOR bistår over 2.000 norske virksomheter med regnskapet og har et av Norges ledende kompetansemiljø på regnskap og lønn i PowerOffice Go. Vi skreddersyr en økonomi- og regnskapspakke basert på dine behov og gir deg tilgang til kompetanse innen fagområdene bemanning og rekruttering, driftsfinansiering og økonomi- og HR-rådgivning.

Hva er PowerOffice Go?

PowerOffice Go er et av Norges ledende faktura- og regnskapsprogram med lønn. Her kan du gjøre alt av økonomi- og regnskapsarbeid, samtidig som du får tallene presentert på en fin måte i et dynamisk dashbord. Betalinger kan gjøres direkte i systemet slik at du slipper å logge inn i nettbanken. Dialog med regnskapsføreren din i INTUNOR gjøres også i økonomisystemet.

Systemet bidrar også til at du sparer tid i form at du kan gjøre daglige oppgaver i økonomisystems mobilapp. Her kan du blant annet godkjenne faktura og betalinger, registrere utlegg, og føre timer. I tillegg kan man sette regnskapsoppgaver på automatikk.

Du kan lese mer om hvordan vi automatiserer regnskapet her.

Erfaringer: Disse passer PowerOffice for

PowerOffice Go passer for de fleste bedrifter. Systemet inneholder all funksjonalitet som man forventer av et moderne regnskapsprogram og skiller seg ut med sitt enkle og intuitive grensesnitt. Dashbordet i systemet viser enkle grafer som gir god innsikt. Drilldown-funksjonalitet sørger for god kontroll. Det noen av grunnene til at 96 prosent av kundene forteller at de er fornøyde.

PowerOffice Go API - Gode integrasjonsmuligheter!

For at du skal få en optimal opplevelse av kraften i PowerOffice må du sørge for at det samhandler med dine andre systemer. Økonomisystemet er integrert mot over 200 andre systemer som kassasystemer, bookingsystemer, nettbutikkløsninger og rapporteringsverktøy. INTUNORs oppstartsteam sørger for at økonomisystemet ditt kommuniserer med dine andre systemer. Samtidig rydder vi opp i dine regnskapsrutiner.

Ønsker du å lære mer om API? Link til mer informasjon om integrasjoner og APIer på Wikipedia.

Poweroffice Go Priser

I PowerOffice betaler du for modulene du velger å bruke. Det er ingen etableringsgebyr og regnskap og faktura, lønn og reiseregning koster henholdsvis 250, 100 og 100 kroner i måneden. I tillegg betaler du 7 kroner pr. inngående og utgående faktura, 3 kroner for andre bilag, 35 kroner pr. lønnsmottaker, og 50 kroner pr. bruker av reiseutleggsmodulen.

Med INTUNOR som regnskapsfører får du kun en fast lav månedspris å forholde deg til. Prøv vår priskalkulator her.

Ønsker du å flytte regnskapet ditt til PowerOffice og Intunor? Ta kontakt med Marius Kristiansen på 406 06 670 eller marius.kristiansen@intunor.com.

  • Elegant dashbordløsning
  • Automatisk bokføring
  • Grensesnitt tilpasset ditt behov
  • Enkel mobilapp
  • Alt samlet på ett sted
  • Gode priser
Automatikk og integrasjoner
Automatikk og et stort utvalg av integrasjoner bidrar til at at store deler av regnskapet gjør seg selv. Slik sparer du tid og penger.
PowerOffice Go Support
Som INTUNOR-kunde får du gratis support hos Poweroffice. Det gjør at du alltid har et lag i ryggen om ting ikke fungerer som det skal.
Langsiktig partner
INTUNOR er en av Norges ledende leverandører av regnskapstjenester i PowerOffice. Vi hjelper bedrifter i alle størrelser og ønsker å vokse med kundene.

Spørsmål?

Ring rådgiver Marius Kristiansen på +47 40606670

ByOslo har valgt INTUNOR som regnskapsfører i Oslo.

BYOSLO: LYKKES MED REGNSKAPET HOS INTUNOR

ByOslo er et av Norges største utelivskonsern med over 125 millioner kroner i omsetning og om lag 400 ansatte. Regnskap og lønn er satt ut til INTUNOR.

Vi har samarbeidet med INTUNOR siden 2012. De kjenner bransjen godt og har gjorde det enkelt for oss å etablere gode rutiner. Anbefales, sier adm. direktør Kim Søyland i ByOslo.

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.