Få kontroll på økonomien med PowerOffice GO
INTUNOR har et av Norges ledende kompetansemiljø på regnskap i PowerOffice GO. Med regnskapet ditt i PowerOffice og rådgiveren din hos INTUNOR får du full kontroll på økonomien.

Gjør så mye (eller lite) du vil

PowerOffice GO er et komplett regnskapsprogram hvor du enkelt kan føre regnskapet ditt selv eller sette ut deler av oppgavene til din regnskapsfører. Med INTUNOR som regnskapsfører får du en spesialist og proaktiv partner som bistår deg med å flytte manuelle arbeidsoppgaver til automatikk, samt en konsulent som bistår deg etter behov:

Hvorfor velge INTUNOR og PowerOffice Go?

Med regnskapet ditt i regnskapsprogrammet PowerOffice Go og økonomihuset INTUNOR er du godt rustet. Vi bistår deg med økonomiarbeidet fra A til Å, og benytter oss av kraften i PowerOffice til å automatisere økonomifunksjonen i din virksomhet. Du får også tilgang til kompetanse - deriblant innen driftsfinansiering, systemutvikling og HR.

Er du på jakt etter et kraftig økonomisystem og et sterkt kompetansemiljø innen regnskap og økonomi? INTUNOR bistår over 2.000 norske virksomheter med regnskapet og har et av Norges ledende kompetansemiljø på regnskap og lønn i PowerOffice Go. Vi skreddersyr en økonomi- og regnskapspakke basert på dine behov og gir deg tilgang til kompetanse innen fagområdene bemanning og rekruttering, driftsfinansiering og økonomi- og HR-rådgivning.

Hva er PowerOffice Go?

PowerOffice Go er et av Norges ledende faktura- og regnskapsprogram med lønn. Her kan du gjøre alt av økonomi- og regnskapsarbeid, samtidig som du får tallene presentert på en fin måte i et dynamisk dashbord. Betalinger kan gjøres direkte i systemet slik at du slipper å logge inn i nettbanken. Dialog med rådgiveren din i INTUNOR gjøres også i økonomisystemet. Systemet bidrar også til at du sparer tid i form at du kan gjøre daglige oppgaver i økonomisystems mobilapp. Her kan du blant annet godkjenne faktura og betalinger, registrere utlegg, og føre timer. I tillegg kan man sette regnskapsoppgaver på automatikk i systemet. Blant annet kan man sette opp automatisk bokføring av fakturaer og sette opp rutiner for fast fakturering.

Du kan lese mer om hvordan vi automatiserer regnskapet her.

Hvem passer PowerOffice for?

PowerOffice Go passer for de fleste bedrifter. Systemet inneholder all funksjonalitet som man forventer av et moderne regskapsprogram og skiller seg ut med sitt enkle og intuitive grensesnitt. Dashbordet i systemet viser enkle grafer som gir god innsikt. Drilldown-funksjonalitet sørger for god kontroll. Det noen av grunnene til at 96 prosent av kundene forteller at de er fornøyde.

Hvilke integrasjonsmuligheter har PowerOffice?

For at du skal få en optimal opplevelse av kraften i PowerOffice må du sørge for at det samhandler med dine andre systemer. Økonomisystemet er integrert mot over 200 andre systemer som kassasystemer, bookingsystemer, nettbutikkløsninger og rapporteringsverktøy. INTUNORs oppstartsteam sørger for at økonomisystemet ditt kommuniserer med dine andre systemer. Samtidig rydder vi opp i dine regnskapsrutiner.

Hva koster PowerOffice?

I PowerOffice betaler du for modulene du velger å bruke. Det er ingen etableringsgebyr og regnskap og faktura, lønn og reiseregning koster henholdsvis 250, 100 og 100 kroner i måneden. I tillegg betaler du 7 kroner pr. inngående og utgående faktura, 3 kroner for andre bilag, 35 kroner pr. lønnsmotaker, og 50 kroner pr. bruker av reiseutleggsmodulen.

Ønsker du å flytte regnskapet ditt til PowerOffice og en av Norges råeste PowerOffice-partnere? Ta kontakt med Lars Lundemo på 479 86 062 eller Lars.Lundemo@Intunor.com.

  • Elegant dashbordløsning
  • Automatisk bokføring
  • Grensesnitt tilpasset ditt behov
  • Enkel mobilapp
  • Alt samlet på ett sted
  • Enkel prismodell

BYOSLO: LYKKES MED REGNSKAPET HOS INTUNOR

ByOslo er et av Norges største utelivskonsern med over 125 millioner kroner i omsetning og om lag 400 ansatte. Regnskap og lønn er satt ut til INTUNOR.

Vi har samarbeidet med INTUNOR siden 2012. De kjenner bransjen godt og har gjorde det enkelt for oss å etablere gode rutiner. Anbefales, sier adm. direktør Kim Søyland i ByOslo.

Eiendomskonsernet Acea Properties anbefaler også INTUNOR. Les mer her.

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.