Regnskapsfører i Fiken
Fiken er et populært regnskapsprogram som passer godt for deg som ønsker å føre hele eller deler av regnskapet ditt selv. Med lang erfaring i ulike systemer er INTUNOR et av landets ledende leverandører av regnskapstjenester

Få god hjelp med regnskapet i Fiken

Regnskapsprogrammet Fiken passer godt for små og mellomstore bedrifter. Systemet er enkelt og har et intuitivt grensesnitt, og er fint å bruke om du ønsker å føre regnskapet selv.

Våre regnskapsførere hjelper deg etter behov:

Velg løsningen som passer din bedrift

Dette er inkludert i pakken.

Hvorfor velge INTUNOR og Fiken?

Regnskapsførerne i Intunor har lang erfaring med ulike økonomisystemer. Her får du regnskapshjelp, rådgivning og gode analyser av hvordan din virksomhet kan få mer vekst.


Med lang erfaring i ulike systemet har INTUNOR et av Norges ledende kompetansemiljø på regnskap og rådgivning. Vi hjelper deg å komme i gang med et moderne regnskapsprogram, aktivere automatikken i systemet, og hjelper deg etter behov.

Allerede regnskapet i Fiken?

Dersom du allerede har økonomien din i Fiken, hjelper vi deg med de beste løsningene. Sammen vil vi også vurdere om det er hensiktsmessig at dere blir i systemet, eller om vi finner et mer passende alternativ.

Vi tilpasser tjenestene etter dine behov og du bestemmer selv hvor mye du ønsker hjelp med. Med et moderne regnskapssystem og gode rådgivere får du kontroll på økonomien og en enklere hverdag.

Regnskapsfører som kan Fiken i hele landet

INTUNOR består av autoriserte fagpersoner som brenner for god kundepleie. Våre konsulenter hjelper deg med regnskap og lønn fra A til Å, og bistår gjerne med ekstra verdi i form av benchmarkanalyser, budsjetter, og planer for god likviditetsstyring.

Vår avdeling i Oslo har lang erfaring med Fiken. Les mer om INTUNORs Oslo-avdelinger her.

Fiken faktura

I Fiken får du gratis support inkludert i månedsprisen på 169 kroner, og du kan sende faktura med en gang du har levert en var eller tjeneste via appen. Via Fiken sin app har du alltid oversikt over økonomien, uansett hvor du er. Systemet er enkelt og intuitivt å bruke, også for de som ikke har noe særlig erfaring med økonomi eller regnskap fra tidligere. Her får du det meste du trenger for å unne kunne føre regnskapet ditt selv med lønn, fakturering og regnskap.

Du kan lese mer om hvordan vi automatiserer regnskapet her.

Hvem passer Fiken for?

Fiken passer godt for små og mellomstore bedrifter som ønsker å føre regnskapet selv. Dersom du trenger hjelp med regnskapet ditt i Fiken er det flere regnskapsførere som har spesialisert seg i systemet, og du kan benytte en av disse. Du kan koble Fiken til banken din. Da kan du hente kontobevegelser og betale faktura direkte dra systemet. I tillegg har du integrasjonsmuligheter mot nettbutikker som MyStore, Woocommerce, 24Nettbutikk og Shopify.

Fiken regnskap pris?

I Fiken betaler du for modulene du velger å benytte deg av. Systemet har en grunnpakke som koster 169 kroner i måneden. Dette inkluderer regnskap og faktura, også kan du selv kjøpe de tilleggstjenestene som du ønsker. Lønn koster 70 kroner for første ansatt, og deretter 35 kroner ekstra per ansatt. I tillegg koster fakturering med KID 49 kroner, og det samme gjelder for prosjektmodul og integrasjon med nettbank.

Les mer om kostnadene knyttet til systemer her.

Spørsmål? Ta kontakt med Marius Kristiansen på 406 06 670 eller marius.kristiansen@intunor.com.

  • Enkel bilagsføring
  • Automatiske rapporter
  • Grensesnitt tilpasset ditt behov
  • Spar tid med app
  • Alt samlet på ett sted
  • Alltid oppdatert og tilgjengelig
Regnskap
Enkel og intuitiv bilagsføring med automatiske rapporter og elektronisk innsending til Altinn.
Illustrasjon av faktura
Faktura
Betal fakturaene direkte fra Fiken og send dem ut med eFaktura, EHF eller brev.
Fiken App
Kjør lønnsutbetaling direkte fra Fiken og gjør timeføring, reiser og utlegg enkelt via app.
Prosjekt og timeføring
Få full kontroll over timeforbruket med timeføring, ressursplanlegging, budsjett og personaloversikt.
Illustrasjon som viser våre regnskapsførere i Rognan.
CRM
Få stålkontroll på kunder, leverandører og kontaktpersoner med Fikens CRM-løsning.
Integrasjoner
Fiken er sømløst integrert mot en rekke andre systemer, som banker, kassasystemer, og nettbutikker.

Spørsmål?

Ring rådgiver Marius Kristiansen på +47 406 06 670

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.