Centiga er Norges første og eneste gratis faktura- og regnskapsprogram. Vi i INTUNOR er stolte av å være det første regnskapshuset som tilbyr regnskap i Centiga.
Adm. direktør Torben Torbjørnsen, INTUNOR

Centiga - Gratis fakturaprogram og regnskapssystem

I september 2020 ble faktura- og regnskapsprogrammet Centiga lansert. Her er bokføring og fakturering gratis. I tillegg er det ingen lisenskostnad. Centiga ønsker å tjene penger på ekstratjenester som fakturaoppfølging, HR-tjenester og regnskapsbistand - en forretningsmodell vi tror på.

Opprett din konto - det er gratis!

  • Enkelt å bruke
  • Gratis EHF-fakturering
  • Ingen skjulte kostnader
  • Bankavstemming på automatikk
  • Regnskap på nett og mobil
  • og mye mer...

Høy kvalitet til lav pris.

Centiga er er nettbasert regnskaps- og fakturaprogram med gode løsninger for bokføring, avstemming, fakturering og betalingsoppfølging. Som Norges eneste systemleverandør av Centiga er vi det eneste økonomihuset som kan tilby regnskap i et helt gratis økonomisystem.

INTUNOR har et av Norges største kompetansemiljø på regnskap. Vi tilbyr regnskapsførsel i regnskapsprogrammet Centiga. Det gir deg regnskapstjenester av høy kvalitet til lav pris.

Hva er Centiga?

Centiga er Norges første nettbaserte faktura- og regnskapsprogram. Her kan du sende EHF-fakturaer gratis i et moderne og enkelt grensesnitt. Du kan også bokføre inntekter og kostnader på en enkel og effektiv måte. I tillegg åpner systemet for at din virksomhet kan løfte manuelle arbeidsprosesser til automatikk gjennom automatisk bokførsel og avstemming, samt diverse bank- og systemintegrasjoner.

Les mer om hvordan INTUNOR kan hjelpe deg med rimelig regnskap her.

Hvem passer Centiga for?

Vi anbefaler Centiga til små bedrifter som ønsker enkel fakturering, god kostnadskontroll, regnskap på nett, og tilgang til INTUNORs kompetansemiljø. I Centiga er tallene dine alltid lett tilgjengelig på nett. I tillegg kan kan du registrere reiseregninger og utlegg enkelt i app. Rapportering mot Altinn gjøres med få klikk.

Opprett din konto - det er gratis!

Hva koster Centiga?

Centiga er gratis. Det betyr at det er ingen lisenskostnad eller kostnader knyttet til fakturering og bokføring. I steden ønsker selskapet å tjene penger på ekstratjenester i systemet som HR-årshjul, lønn, og fakturaoppfølging.

Med INTUNOR og Centiga får du flyttet manuelle arbeidsprossesser til automatikk, et gratis regnskapsprogram, og hjelpen du trenger. Ta kontakt med Marius Kristiansen på 406 06 670 eller marius.kristiansen@intunor.com.

Gratis fakturering
Send og motta EHF-fakturaer helt uten kostnad.
Automatikk
Spar tid og penger på automatisk bokføring, fakturering og avstemming.
Regnskap i sanntid
Hent ut regnskapstallene dine når du vil på nett og mobil.

Konsulentselskapet 3Dto1: Sparer titusener på gratis regnskapsprogram og fakturasystem

Thomas Ljungmann er senior ingeniør i konsulentselskapet 3Dto1 som har spesialisert seg på å levere ingeniørtjenester mot oljesektoren. Selskapet har en visjon om å være et ledende selskap innen ingeniørtjenester ved å bygge på mangeårig kunnskap og pålitelighet.

Jeg er veldig imponert over Centiga. Det har et lett forståelig grensesnitt og alt av nødvendig regnskapsfunksjonalitet uten at jeg trenger å grue meg til å betale for systemet, sier han.

Opprett din konto - det er gratis!

Spørsmål?

Ring rådgiver Marius Kristiansen på +47 406 06 670

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.