Mange bedrifter har ikke ressurser til å prioritere HR- og personalarbeid. SMARTHJUL forenkler og effektiviserer prosessen.
Terje Haugen, INTUNOR HR Consulting

HR på 1-2-3

HR- og personalarbeid er tidkrevende. SMARTHJUL effektiviserer jobben ved å foreslå et mønster av aktiviteter virksomheten bør gjennomføre med tilknyttede maler og skjema for en god prosess.

  • Enkelt å bruke
  • Ingen skjulte kostnader
  • Synkronisering med kalender
  • Gode maler og ressurser
  • Del med ansatte
  • og mye mer...

En digital HR-avdeling.

Kunnskap om hvordan menneskelige ressurser bør håndteres og utvikles er og blir stadig viktigere for selskap som ønsker å lykkes. For at organisasjonen skal nå sine mål, bør det blant annet etableres og iverksettes et mønster av HR-aktiviteter for å utvikle ansatte til å yte bedre. Det hjelper INTUNORs HR SMARTHJUL deg med.

SMARTHJUL forenkler HR-arbeidet ved å gi deg et årshjul med aktiviteter bedriften bør gjennomføre for å sikre trivsel blant de ansatte. Systemet gir deg også maler, rutiner og dokumenter som sørger for korrekt og god gjennomførelse av aktivitetene

Hvem passer SMARTHJUL for?

SMARTHJUL passer for alle virksomheter som ønsker å maksimere utbyttet av de menneskelige ressursene og sørge for at personalarbeidet er i henhold til gjeldende lover og regler.

Hva koster SMARTHJUL?

Vi tilbyr tre pakker;
SH BASIC
er et gratis årshjul som gir deg oversikt over hvilke aktiviteter du bør gjennomføre i løpet av året, hvorpå aktiviteter og oppgaver kan lastes ned til kalender. Noe begrenset funksjonalitet.

SH PLUS
koster kr 199,-/mnd. I tillegg til oversikt over aktiviteter og oppgaver selskapet bør gjennomføre i løpet av året og kalendertilkobling, inneholder SH PLUS en ressursbank med maler, skjemaer, dokumenter, osv, samt linker til artikler og lovtekster. Alle funksjoner tilgjengelig.

SH PRO
inkluderer alt over og er for de som ønsker rådgivning inkludert og virksomhetstilpasset SmartHjul med tilhørende aktiviteter, maler, dokumenter, mv - pris på forespørsel.

Kom i gang med HR SMARTHJUL her.

SH BASIC (Gratis)
Systematisk oversikt over aktiviteter og oppgaver innen HR og personal virksomheten kan jobbe etter. Kalendertilkobling.
SH PLUS (199,-/mnd)
Komplett HR-årshjul med kalendertilkobling og ressursbank med maler, skjemaer og andre dokumenter.
SH PRO (Be om tilbud)
Ubegrenset og virksomhetstilpasset HR-årshjul med rådgivning inkludert. Vi er din HR-avdeling om du ønsker.

Last ned fullstendig pris- og funksjonsliste SMARTHJUL-funksjoner.pdf

Unik og helhetlig forretningsstøtte.

Terje Haugen i INTUNOR HR Consulting opplever at mange kunder ikke hadde tid til å planlegge HR- og personalarbeidet. Det endte ofte med at viktige oppgaver og aktiviteter ikke ble gjennomført.

– HR SMARTHJUL systematiserer HR-relaterte aktiviteter og oppgaver gjennom året. Selskapet kan lett tilpasse disse, involvere andre og koble aktivitetene til kalender, samt ta i bruk maler og skjema (abo). Dersom bedriften ikke har tid til å gjøre arbeidet selv kan vi naturligvis bistå - enten i form av digital rådgivning eller ved at vi gjør hele jobben.

Les mer om INTUNORs HR-tjenester her.

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.