Rekruttering innen økonomi og ledelse

INTUNOR People bistår bedrifter med rekrutteringsprosessen fra A til Å. Vi har spesialisert oss på rekruttering av personell med finans- og økonomifaglig bakgrunn.

Rekrutteringsbyrå spesialisert på økonomi

INTUNOR People bistår bedrifter med rekruttering av ledere og fagpersoner innen økonomi og finans. Vi sørger for å finne gode kandidater og sikrer en effektiv rekrutteringsprosess av høy kvalitet. Våre rådgivere drar nytte av et bredt nettverk, har velprøvde metoder, og sørger for en smidig ansettelsesprosess.

 • Spesialist på økonomi
 • Velprøvd metodikk
 • Gode referanser
 • Langsiktig samarbeidspartner
 • Betydningsfullt nettverk
 • Kvalitet i alle ledd

Vi hjelper deg å finne rett kandidat

Det er stor konkurranse om de beste kandidatene innen økonomi og finans. Det er heller ikke lett å identifisere hvilke kandidater som vil yte og møter virksomhetens kompetansekrav. Vi hjelper deg med å søke etter riktig person, finne kandidaten, og administrasjonen knyttet til ansettelsen.

Er du på jakt etter en langsiktig samarbeidspartner innen rekruttering? INTUNOR People bistår noen av Norges største virksomheter med rekruttering av kandidater innen økonomi og finans. Vi hjelper deg å finne kandidater med lang operativ erfaring, gode referanser og som møter dine kompetansekrav.

Hva er rekruttering?

Rekruttering innebærer å finne, tiltrekke, velge, ansette og onboarde medarbeidere. I INTUNOR People sørger vi for at du får en kollega som passer kulturen i virksomheten og møter dine kompetansekrav. Vår prosess starter med en analyse av virksomheten og stillingen det søkes kandidater til, deretter gjennomfører vi et bredt søk etter kandidater og gjennomfører intervjurunder.

Les mer om våre tips for å rekruttere dyktige medarbeidere her.

Rekrutteringsprosessen

Rekrutteringsprossen er tredelt. Vi starter med å identifisere kompetansen du trenger. Videre jobber vi med å identifisere og tiltrekke oss kandidater før vi gjennomfører ansettelse og onboarding.

Hvorfor bruke et rekrutteringsbyrå?

Det er mange gode grunner til å benytte seg av et rekrutteringsbyrå. Først og fremst har vi et nettverk av mulige kandidater innen finans og økonomi. Videre har vi velprøvde metoder for å avdekke behov og tiltrekke kandidater. Samtidig sørger vi for at virksomheten ikke trenger å bruke interne ressurser på å finne nye medarbeidere.

Vi anbefaler at du benytter deg av et rekrutteringsbyrå som er spesialisert på fagområdet du søker kandidater. Ettersom de vet hva som skal til for å lykkes i bransjen og har et relevant nettverk, har de bedre forutsetninger for å lykkes med ansettelse.

Vil du lære mer om bruk av rekrutteringsbyrå? Link til mer informasjon om rekruttering på Wikipedia.

Rekruttering Oslo

Våre konsluenter i Oslo og Tønsberg hjelper deg med å finne kandidater på kort varsel. Vi tar på oss oppdrag i hele Norge, men begrenset til spesialområdene økonomi, finans og ledelse.

Vi rekrutterer til følgende type stillinger:

 • CFO / Økonomidirektør
 • Økonomisjef / Regnskapssjef
 • Business Controller
 • Financial Controller
 • Prosjektleder
 • Regnskapskonsulenter
 • HR Manager

Ta kontakt med Markus Kleven Skustad på +47 92 85 38 17 eller markus.skustad@intunor.com dersom du ønsker en langsiktig rekrutteringspartner.

Et team av autoriserte regnskapsførere ved ditt lokale regnskapskontor..
Treffsikre rådgivere
Våre rådgivere har økonomi- og finansfaglig bakgrunn. Det gir oss gode forutsetninger til å avdekke behov og identifisere talenter som passer din virksomhet.
Effektiv prosess
Vi tar oss av hele rekrutteringsløpet - fra behovkartlegging til talentjakt. Når vi har funnet en kandidat du liker sørger vi også for en god onboardingsprosess.
Langsiktig partnerskap
Vi inngår langsiktige partnerskap med alle kunder. Det betyr at vi med tiden kjenner din kultur og behov - noe som gjør rekrutteringsprosessen stadig mer effektiv.

Ledige stillinger - økonomi

Er du på jakt etter en stilling innen regnskap, økonomirådgivning, ledelse, utvikling eller salg? Vi har flere ledige stillinger

Klikk her for å se stillinger utlyst av INTUNOR People.

Dentsu Aegis: Utvidet kontrakt med innleid CFO

Da mediebyrågruppen Dentsu Aegis søkte ny financial controller oppstod det et behov for å leie inn en midlertid ressurs inntil en fast ansettelse var gjennomført. Selskapet leide inn Hege Ryen fra INTUNORs avdeling for økonomistyring. Nå er kontrakten forlenget.

– Hege har vært kjempefin å jobbe med. Hun ble raskt operativ og utførende i rollen og dermed en god ressurs for avdelingen, sier Head of Financial Control Ida Nesvold Nilssen i Dentsu Aegis Network.

Les hele kundehistorien her.

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.