Management for hire

INTUNOR People hjelper deg å finne en leder for rask tiltredelse. Vårt nettverk består av erfarne ledere med tung økonomi- og finansfaglig bakgrunn. Ta kontakt med oss for et raskt lederbytte.

Innleie av interimleder

Trenger du en leder som er raskt operativ og dekker et midlertidig behov i din bedrift? Da kan tjenesten Management for Hire være noe for deg. Vi hjelper deg å finne riktig kompetanse i en avtalt periode.

  • Leder som kan tiltre på kort varsel
  • Avlastningen du trenger, når du trenger den
  • Ingen ansettelsesrisiko
  • Lederstøtte i perioder med omstilling
  • Erfarne ledere med tung kompetanse
  • Mulighet for å forlenge kontrakt

Riktig kompetanse, når du trenger det

Noen ganger oppstår det er behov for innleie av lederkompetanse. Vi hjelper deg med å få tak i riktig kompetanse på kort tid.

Management for hire Oslo

Forskjellen på en interimleder og innleie av en konsulent ligger i interimlederens fokusområde. Til forskjell fra innleide konsulenter tar den del i ledergruppen og fokuserer på verdiskapning, implementering og operativ gjennomføring.

Intrerim definisjon

Interim betyr helt enkelt «midlertidig». En interimleder er i posisjonen inntil en ny leder er på plass.

Lei inn en interimleder

Fra oppdraget bestilles og ny leder er på plass tar det ofte kun 10 arbeidsdager. Våre interimledere er raskt operative i stillingen de blir tildelt og trives med nye utfordringer. De fortsetter der den tidligere lederen slapp, men peker også ut aktiviteter som kunne blitt gjort annerledes.

Ta kontakt med Markus Kleven Skustad på +47 92 85 38 17 eller markus.skustad@intunor.com dersom du har behov for en interimleder.

Verdi
Våre interimledere bringer ny kompetanse og erfaring inn i virksomheten. De peker ut forbedringspotensial, uten at andre ledere i virksomheten opplever det som en trussel.
Et team av autoriserte regnskapsførere ved ditt lokale regnskapskontor..
En del av ditt team
INTUNOR har en stor pool av interimledere med lang erfaring og tung økonomi- og finansfaglig bakgrunn. Vi finner en kandidat som dekker ditt kompetansebehov og som passer kulturen i din virksomhet.
Rask tiltredelse
Vi forstår at bedriften trenger en ny leder raskt. Våre rådgivere finner ledere som passer jobben på få dager og tar seg all administrasjon knyttet til innleieprosessen.

Dentsu Aegis Network: Utvidet kontrakt med innleid CFO

Da mediebyrågruppen Dentsu Aegis Network søkte etter en ny financial controller, oppstod det et behov for å leie inn en midlertid ressurs inntil en fast ansettelse var gjennomført. Selskapet leide inn konsulent Hege Ryen fra INTUNORs avdeling for økonomistyring. Kontrakten ble forlenget.

– Hege har vært kjempefin å jobbe med. Hun ble raskt operativ og utførende i rollen og dermed en god ressurs for avdelingen, sier Head of Financial Control Ida Nesvold Nilssen i Dentsu Aegis Network.

Les hele kundehistorien her

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.