Lei inn en av våre konsulenter
Trenger du en økonomimedarbeider, CFO eller lønnsansvarlig? INTUNOR Advisory har konsulenter som er tilgjengelige for rask tiltredelse. Vi sørger for at du får på plass riktig kompetanse.

Trenger du en økonomimedarbeider?

INTUNOR tilbyr innleie av konsulenter innen økonomi, regnskap, HR og finans. Vi sørger for at du raskt får på plass en medarbeider som er selvgående og møter dine kompetansekrav. Engasjementene er typisk mellom 3 og 12 måneder, med mulighet for å dekke behovet permanent.

 • Konsulenter som kan tiltre på kort varsel
 • Avlastning i perioder med høy aktivitet
 • Ingen ansettelsesrisiko
 • Lederstøtte i perioder med omstilling
 • Konsulenter med operativ erfaring
 • Fleksible ordninger

Våre konsulenter er tilgjengelige på kort varsel.

Det finnes mange gode grunner til å leie inn en konsulent. Det kan for eksempel være aktuelt i forbindelse med permisjoner, prosjekter og uforutsette situasjoner. Våre konsulenter kan tiltre på kort varsel og er grundig kvalitetssikret gjennom INTUNORs krevende utvelgelsesprosess.

INTUNOR tilbyr konsulenter med lang operativ erfaring som økonomimedarbeider og CFO i flere virksomheter og bransjer. Ved å leie inn en av våre eksperter får du tilgang til lang operativ erfaring og INTUNORs kompetansemiljø. Vi har konsulenter i Oslo, Bodø, Mo i Rana, Tønsberg og Harstad.

Dra nytte av ny kompetanse

Det kan være mange årsaker til å leie inn en ekstern konsulent. Vi opplever at mange bedrifter ber om tilgang til en av våre eksperter i forbindelse med rekrutteringsprosseser, sykemeldinger, prosjektarbeid, og i hektiske perioder. I andre tilfeller ønsker bedriften kun tilgang til en ekstern ekspert med «ny giv» og som angriper problemer fra andre innfallsvinkler. Ved å leie inn en av våre medarbeidere får du en kollega med bred kompetanse og som raskt blir operativ.

Roller våre økonomimedarbeidere kan fylle:

 • CFO / Økonomidirektør
 • Økonomisjef / Regnskapssjef
 • Business Controller
 • Financial Controller
 • Prosjektleder

Ta kontakt med Markus Kleven Skustad på +47 92 85 38 17 eller markus.skustad@intunor.com dersom du har behov for en konsulent eller interimleder.

Tilpasningsdyktige konsulenter
Våre medarbeidere har lang erfaring med å jobbe prosjektbasert og blir raskt en ressurs for din virksomheten.
Et team av autoriserte regnskapsførere ved ditt lokale regnskapskontor..
Faglig integritet
INTUNORs konsulenter har høy faglig kompetanse og bred erfaring. De har vært gjennom en krevende rekrutteringsprosess som sikrer leveranse i toppklasse.
Bred kompetanse
Våre konsulenter jobber ikke alene. De har alltid tilgang til kolleger fra kompetansehuset INTUNOR som de kan dra nytte av.

Dentsu Aegis Network: Utvidet kontrakt med innleid CFO

Da mediebyrågruppen Dentsu Aegis Network søkte etter en ny financial controller, oppstod det et behov for å leie inn en midlertid ressurs inntil en fast ansettelse var gjennomført. Selskapet leide inn konsulent Hege Ryen fra INTUNORs avdeling for økonomistyring. Nå er kontrakten forlenget.

– Hege har vært kjempefin å jobbe med. Hun ble raskt operativ og utførende i rollen og dermed en god ressurs for avdelingen, sier Head of Financial Control Ida Nesvold Nilssen i Dentsu Aegis Network.

Les hele kundehistorien her.

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.