Kundevennlig inkasso tilpasset din bedrift
Oppfølging av trege betalere trenger ikke være ubehagelig. Vi forsøker alltid å finne en løsning før saken går til inkasso. Slik skaper vi gode kunderelasjoner.

En annerledes inkassoprosess

Velg en partner som forstår verdien av gode kunderelasjoner. INTUNOR Finance forsøker alltid å drive inn utestående fordringer før de når inkasso. Vårt fokus er ikke å leve av salærer, men på god og skreddersydd oppfølging av trege betalere. Slik får du raskt penger inn på konto og fornøyde kunder.

  • Profesjonell oppfølging
  • Redusert risiko for tap
  • Forbedret likviditet
  • Purringer på automatikk
  • Høy løsningsgrad
  • og mye mer...

Bedre likviditet med god betalingsoppfølging

Gode rutiner for innfordring av utestående fakturaer gir deg flere fordeler enn å unngå tap. Ved å redusere antallet dager kundene bruker på å betale fordringer, styrker du bedriftens økonomiske handlingsrom. Vi hjelper deg gjerne.

Forfalte pengekrav er ferskvare. I INTUNOR Finance tror på kommunikasjon og fleksible prosesser. Vi kontakter alltid kundene før saken blir sendt til inkasso. Slik reduserer vi antallet inkassosaker og bidrar til et raske oppgjør for din virksomhet - uavhengig om du har en liten eller stor bedrift.

Inkassobyrå

Betalingsoppfølging gjennom INTUNOR Finance er også mer gunstig for skylderne. De slipper høye saksomkostninger og møter en hyggelig konsulent som finner gode løsninger.

Hva er inkasso? - Inkasso definisjon

Inkasso er oppfølging av fakturaer som ikke er betalt etter fristen. Først sendes det et inkassovarsel med betalingsfrist på to uker. Dersom betalingen likevel ikke blir fulgt opp sendes det en betalingsoppfordring med to ukers varsel og et purregebyr. Ved fortsatt manglende betaling igangsettes rettslige tiltak, som leder til rettslig innkreving hos namsmannen eller forliksrådet. Da påføres ekstra kostnader utover det opprinnelige beløpet. Renter og gebyrer bestemmes av myndighetene.

Saksgang inkasso

Inkassovarsel kan sendes med engang betalingsfristen for fakturaen har passert – men da uten purregebyr. Dersom du skal sende inkassovarsel med gebyr kan den tidligst sendes 14 dager etter betalingsfristen. Purregebyret kan ikke utgjøre mer enn én tiendedel av myndighetenes inkassosats. Den beløper seg for tiden til om lag 700 kroner.

Lurer du på hvordan inkasso fungerer? Link til mer informasjon om inkasso på Wikipedia.

Inkasso regler - Hvem kan drive inkasso?

For å drive inkassovirksomhet i Norge kreves det konsesjon. Her stilles det krav til positiv egenkapital, en leder med inkassobevilgning, og Finanstilsynets godkjennelse av virksomhetens styre. INTUNOR Finance har konsesjon.

Hva koster inkassotjenester fra INTUNOR Finance?

Prisen for inkassotjenester fra inkassobyrået INTUNOR avhenger av antallet saker og hvordan du ønsker at vi skal følge opp kundene dine. Derfor kan vi ikke gi deg et tilbud før vi har lært litt med om din bedrift. Ta kontakt med Richard Hellerud på 92 29 02 97 eller richard.hellerud@intunor.com.

Det er enkelt å bytte inkassobyrå. Les hvordan her.

Effektive løsninger
Våre systemer henter automatisk betalingsinformasjon fra ditt økonomisystem. Slik sparer vi deg for unødvendige kostnader.
Et team av autoriserte regnskapsførere ved ditt lokale regnskapskontor..
Kunden i fokus
Vi forstår at det er ubehagelig å purre på gode kunder. Derfor sender vi alltid gebyrfri purring pr. epost og SMS for å finne en minnelig ordning før saken går til inkasso.
Bredt Tjenestespekter
Dersom virksomheten trenger penger før kundene har gjort opp for seg kan vi bidra med finansiering gjennom fakturasalg og factoring.

Trenger du hjelp med inkasso?

Kontakt Richard Hellerud på 922 90 297 eller richard.hellerud@intunor.com.

Ellco Etikett: Fra 1,2 mill. til 200.000 i kundefordringer

Ellco Etikett slet lenge med at virksomheten måtte gjøre store avsetninger for tap på gamle kundefordringer. Derfor valgte virksomheten å sette ut fakturaoppfølgingen til Anders W. Lunde i INTUNOR Finance. På fire måneder reduserte han familiebedriftens utestående kundefordringer fra 1,2 millioner kroner til rett i underkant av 200.000 kroner.

– INTUNOR Finance har en innfordringsprosess som fungerer. Jeg liker spesielt godt måten de behandler skyldnerne på, sier adm. direktør Christian Egedius.

Les hele kundehistorien her

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.