Med tjenesten fakturasalg får du raskt penger på konto og eliminerer risikoen for tap på fordringen.
Daglig leder Anders Lunde, INTUNOR Finance

Forbedret likviditet og penger på konto før kunden har betalt

Er din bedrift i en situasjon hvor den trenger penger? Da kan en smart løsning være å selge en eller flere fakturaer slik at du slipper du å takke nei til nye kunder og oppdrag.

  • Mer tid til egen virksomhet
  • Rask tilgang til penger
  • Ingen risikoen for tap
  • Personlig rådgiver
  • Ingen bindingstid
  • og mye mer...

Fakturasalg for større økonomisk handlingsrom

Trenger du penger til nye prosjekter? Salg av fakturaer kan bidra til å styrke likviditeten i bedriften. Løsningen passer godt for virksomheter med solide kunder som krever lange kredittider.

INTUNOR Finance formidler tjenesten fakturasalg til bedrifter som ønsker å styrke likviditeten. Driftsfinansiering gjennom fakturasalg innebærer at virksomheten selger en eller flere fakturaer slik at den får raskere penger på konto og har mulighet til å ta på seg nye oppdrag. Tjenesten passer for alle bedrifter som i perioder er avhengig av at pengene kommer raskere inn på konto.

Hva er fakturasalg?

Enkelt forklart innebærer fakturasalg at man lager en faktura og selger den til en finansinstitusjon som tar på seg kredittrisikoen.

Har du lyst på mer informasjon om fakturasalg? Link til side om fakturasalg i Centiga.

Hvem passer fakturasalg for?

Fakturasalg er noe man gjør i perioder hvor man trenger mer penger på bankkontoen. Løsningen passer eksempelvis for virksomheter som har lønnsomme prosjekter, men må betale leverandørene før kundene gjør opp for seg. Samtidig slipper man å tenke på betalingsoppfølging når fakturaen er solgt. Slik får du mer tid til å fokusere på drift fremfor administrasjon.

Les mer om hvordan vi følger opp kundene dine her.

Hvordan fungerer fakturasalg?

Først må man du inngå en kostnadsfri avtale om fakturasalg. Når du ønsker å selge en faktura sender du den til en av våre rådgivere som gjør en kredittvurdering av kunden og akseptere fakturaen. Da kommer pengene på konto etter kort tid. Samtidig videresender vi fakturaen til kunden og sørger for at betalingen går til oss.

Hva koster fakturasalg?

Det er gratis å ha en avtale om fakturasalg. Når du velger å selge en eller flere fakturaer tar vi en prosentsats av fakturabeløpet som betaling. Denne provisjonen avhenger av variabler som kredittrisiko, kredittid, og din virksomhets risikoprofil.

Ta kontakt med Marius Kristiansen på 406 06 670 eller marius.kristiansen@intunor.com for et uforpliktende tilbud.

Illustrasjon av faktura
1. Lag fakturaen
2. Send den til oss
3. Få betalt neste virkedag

ELLCO ETIKETT: FRA 1,2 MILL. TIL 200.000 I KUNDEFORDRINGER

Ellco Etikett slet lenge med at virksomheten måtte gjøre store avsetninger for tap på gamle kundefordringer. Derfor valgte virksomheten å sette ut fakturaoppfølgingen til Anders W. Lunde i INTUNOR Finance. På fire måneder reduserte han familiebedriftens utestående kundefordringer fra 1,2 millioner kroner til rett i underkant av 200.000 kroner.

– INTUNOR Finance har en innfordringsprosess som fungerer. Jeg liker spesielt godt måten de behandler skyldnerne på, sier adm. direktør Christian Egedius.

Les hele kundehistorien her

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.