Regnskapsførerne i Intunor har lang erfaring innen regnskap for sameier og borettslag over hele Norge. Vi hjelper deg i gang med et skybasert økonomisystem som gjør at regnskapsjobben går raskere og enklere. Du får regnskapstjenester til en fast, lav pris.

Regnskapsfører for sameier og borettslag

Hos Intunor får du tilgang på en dyktig regnskapsfører som har unik erfaring med regnskap innen sameier og borettslag. Vi tilbyr enkle systemer for fakturering og rapportering, og sørger for at systemene snakker sømløst med hverandre. Du får samlet all dokumentasjon på ett og samme sted.


Kontakt oss

  • Felleskostbudsjettering - og avregning
  • Fakturaoppfølging på automatikk
  • Løpende likviditetsoppfølging
  • Integrasjon mot ditt forvaltningssystem
  • Tilpassede rapporter
  • og mye mer...

Få full kontroll på regnskapet

Det er flere prosesser borettslag og sameier må gjøre angående regnskapet, som å kreve inn felleskostnader og disponere penger til maling, renovering, vaktmestertjenester og diverse prosjekter for boenhetene. Med regnskapsfører hos Intunor kan du være sikker på at sameiet har full kontroll på regnskapet. Du vil også få gode råd om hvordan dere kan få mest mulig verdi ut av inntektene deres.

Alle sameier og borettslag må føre regnskap. Intunor har regnskapsførere som har lang erfaring med regnskap til sameier og borettslag. Vi hjelper deg med å sette opp et enkelt system for fakturering som gjør det enkelt for beboerne å betale i tide gjennom digitale og skybaserte løsninger. Du velger selv hvilke regnskapsoppgaver du ønsker hjelp med og får en fast, lav månedspris.Full kontroll på prosjekter

Borettslag og sameier gjennomfører ofte prosjekter som å male alle boenhetene utvendig og i fellesarealer. Med integrasjon til Tripletex får du tilgang til prosjektstyringsmodulen slik at du har full kontroll på alle prosjektene sameiet/borettslaget jobber med. Her er det enkelt å laste opp fakturaer og kvitteringer direkte på de ulike prosjektene.

Slik automatiserer vi regnskapet

Få hjelp med årsregnskapet

Alle sameier og borettslag må levere årsregnskap til Brønnøysundregistrene. Det er viktig både for myndighetene, men ikke minst for beboerne i borettslaget at årsregnskapet er riktig. Å utarbeidet årsregnskapet er en stor og tidkrevende jobb og det kan derfor være lurt å få hjelp av en regnskapsfører. Vi tilbyr årsregnskap til en fast lav pris.

Prøv vår priskalkulator

Full fleksibilitet

Du velger selv hvor mye av regnskapet du ønsker hjelp med – enten du vil gjøre det meste selv, eller om du ønsker å sette ut hele jobben. Med komplett pakke trenger du bare laste opp bilag og betale fakturaer. Vi hjelper deg å få verdi ut av regnskapstallene og kommer med gode råd for hvilke grep du kan gjøre for at borettslaget skal lykkes.

Fast, lav og forutsigbar pris

Med regnskapsfører hos Intunor er det ingen skjulte kostnader, og du får en fast, lav pris med de tjenestene du selv ønsker å inkludere. Våre regnskapsførere vet hvilke integrasjoner du trenger og hva som skal til for sameier og borettslag for å lykkes med regnskapet.

Ta kontakt med Marius Kristiansen på +47 406 06 670 eller marius.kristiansen@intunor.com for et uforpliktende tilbud.

Et team av autoriserte regnskapsførere ved ditt lokale regnskapskontor..
Din egen regnskapsfører
Hos Intunor får du din egen regnskapsfører som hjelper deg når du trenger det.
Budsjettering og felleskostbehandling
Vi hjelper deg med budsjettering av inntekter og felleskostavregning.
Fakturering og betalingsoppfølging
Våre konsulenter sørger for at du fakturerer riktig beløp og får pengene på konto raskt.

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.