Regnskap, kassesystem og betalingsoppfølging samlet i én komplett løsning for treningssentre. Hjelp med regnskap og lønn. Bistand med MVA-håndtering og MVA-kompensasjon. Enkel fakturering med integrasjon mot medlemssystem.

Regnskapsfører med smarte løsninger for treningssentre

Det er mange systemer som skal jobbe godt sammen for at man lykkes med effektiv administrasjon av et treningssenter. INTUNOR har skreddersydd en løsning med kassasystem, fakturaadministrasjon og regnskap, sømløst integrert med bookingsystemet.

Beregn din pris på regnskap og lønn

  • Komplett pakke for økonomi og administrasjon
  • Gode referanser og unik ekspertise
  • Fast, lav og forutsigbar pris
  • Store tidsbesparelser med systemer som snakker sammen
  • Profesjonell hjelp med MVA og AGA
  • Nettbasert regnskap

Komplett styringsverktøy for norske treningssenter

Med INTUNOR som regnskapsfører får du alt du trenger for å lykkes økonomi og administrasjon av ditt treningssenter. Vi hjelper deg i gang med systemer snakker sammen og sørger for at du bruker mindre tid på administrasjon ved å ta oss av fakturaoppfølging, bokføring, og lønn.

Driver du treningssenter? Stadig flere Nordmenn trener i senter. Nye sentre etableres månedlig, og etterspørselen etter baner er eksponentielt stigende. Derfor har vi i INTUNOR utarbeidet en komplett pakke for økonomi og administrasjon av norske padlesentre. Med oss på laget er flere av bransjens ledende aktører.

Skreddersydd kasseløsning

Vi hjelper deg i gang med et moderne kassesystem som er tilpasset din bransje og virksomhet. Her er kontant og digital betaling gjort enkelt, samtidig som dagsoppgjør og status på varelageret automatisk synkroniseres med faktura- og regnskapsprogrammet.

Komplett økonomisystem med Matchi-integrasjon

INTUNOR er en av Norges ledende leverandører av regnskap i Tripletex og Poweroffice Go. Basert på en analyse av din bedrift og dine forutsetninger velger vi det systemet som passer best for deg. Her kan du enkelt sende faktura og hente ut rapporter for den økonomiske utviklingen i virksomheten. Integrasjon mot Matchi bidrar til automatisk overføring av faktura og synkronisering av produkt- og kundedata mellom systemene.

Fakturaadministrasjon

Frigjør tid og få penger raskere på konto ved å sette ut fakturaoppfølgingen til oss. Vi aktiverer automatisk purreoppfølging, og tar saker videre til inkasso om det er nødvendig. INTUNOR har spesialisert seg på kundevennlig betalingsoppfølging, hvilket innebærer at vi alltid tar kontakt med kundene direkte før vi eventuelt setter saken til inkasso. Det bidrar til høy kundetilfredshet og løsningsgrad.

Les mer om tjeneste fakturaadministrasjon her.

Regnskap og lønn

Sett ut økonomien til et autorisert regnskapskontor. Vi sørger for at årsoppgjøret ferdigstilles i tide og tar oss av løpende bokføring med pliktig avstemming og lovpålagt rapportering, samt kontroll av inngående bilag. Du trenger ikke bekymre deg over behandling av merverdiavgift - det tar vi oss av.

MVA-kompensasjon

Vi hjelper mange idrettslag med søknad om vare- og tjenestekompensasjon. Det hjelper vi naturligvis også din virksomhet med.

Statistikk og analyse

Få tilgang til verktøy hvor du kan bygge dine egne automatiserte rapporter som fremhever KPIene du liker å følge. Enkel konsolidering av regnskap for konsern og måling av økonomisk utvikling mot budsjett.

Ønsker du å en samtale om hvordan vi kan hjelpe din bedrift? Ta kontakt med Marius Kristiansen på 406 06 670 eller marius.kristiansen@intunor.com.

Illustrasjon som viser synkroniserte systemer.
Synkroniserte systemer
Jobb effektivt med systemer som er synkronisert med hverandre. Automatisk overføring av data mellom kassesystem, økonomisystem og Matchi.
Full kontroll i skyen
Få kontroll over økonomien med nettbaserte verktøy. Hent ut rapporter når du vil på nett og mobil. Vi tar oss av løpende rapportering, slik at du frigjør tid til det du er god på.
Korrekt lønn, i tide
Feil lønnsutbetalinger kan oppleves som et tillitsbrudd. Vi sørger for at lønnen blir kjørt korrekt, i henhold til avtale og gjeldene lover og regler.

Spørsmål?

Ta kontakt med Tom Andre Iversen på 911 55 019 eller tom.andre.iversen@intunor.com.

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.