Regnskapsførerne hos Intunor har lang erfaring med regnskapsføring for taxi- og drosjenæringen. Vi hjelper deg med bokføring, innsendelse av MVA-oppgaver og årsrapport. Du bestemmer selv hvor mye av regnskapsjobben du vil sette ut, og får en fast, lav månedspris.

Regnskap for taxi og drosje

Driver du taxi- eller drosjeselskap? Da kan det være lurt å benytte en regnskapsfører fra Intunor til å få hjelp til regnskapsoppgaver. Det er strenge krav til hva regnskapet skal inneholde, og ulike frister du må forholde deg til. For å være sikker på at regnskapet blir gjort riktig og at viktige dokumenter leveres til myndighetene innen fristene, anbefaler vi å benytte en regnskapsfører.


Vi gir deg gjerne en fastpris på regnskapstjenester.

Prøv vår priskalkulator.

  • Spesialist på drosjeregnskap
  • Autorisert kompetanse
  • Fast og forutsigbar pris
  • Trygghet og kvalitet
  • Høy tilgjengelighet
  • Alltid oppdatert regnskap

Velg en partner som kan taxi og drosje

Med lang erfaring innen regnskap for taxinæringen vet vi hva som skal til for å lykkes. Vi gir alle kunder tilgang til et gratis regnskapsprogram, hvor fakturering og regnskap er helt kostnadsfritt. Regnskapsførerne i Intunor hjelper deg mer enn gjerne med utbetaling av lønn og føring av regnskap til en fast og forutsigbar pris.

For å kunne drive taxivirksomhet må du ha drosjeløyve, taksameter og kjøreseddel. Da kan det være lurt å benytte en regnskapsfører som har lang erfaring med bransjen. Vi gir deg gode råd for hvordan du kan øke omsetningen i virksomheten din og du får en skreddersydd regnskapspakke til en fast, lav pris.

Alt på ett sted

Vi tilbyr integrasjon til Tripletex, og da får du et moderne økonomisystem med all dokumentasjon på ett og samme sted. Vi sørger for at systemene snakker sammen og art timene dine blir automatisk fakturert og lagt inn i regnskapet. I tillegg får du fine og oversiktlige rapporter som viser hvilke grep du kan ta for å øke lønnsomheten til bedriften.

Få personlig rådgiver

Med regnskapsfører i Intunor får du en personlig rådgiver som vet hva som skal til for at din drosjevirksomhet skal lykkes. Vi vet hvilke integrasjoner du trenger og hjelper deg med å få verdi ut av regnskapstallene. Du får gode råd om hva du kan gjøre for å kunne øke omsetningen i selskapet. Regnskapsføreren er alltid tilgjengelig på kort varsel dersom du trenger hjelp underveis.

Du bestemmer

I Intunor bestemmer du selv hvor mye av regnskapet du ønsker hjelp med– enten du ønsker å gjøre mesteparten selv, eller om du vil sette up hele jobben. Med komplett pakke trenger du kun å laste opp bilag og betale fakturaer. Vi er konkurransedyktige på pris, og du får en fast, lav pris med alle tjenestene du ønsker inkludert.

Regn ut din fastpris her.

Ønsker du et uforpliktende tilbud? Ta kontakt med Marius Kristiansen på 406 06 670 eller marius.kristiansen@Intunor.com.


Illustrasjon som viser tripletex for advokater.
Enkel fakturering
Månedlige fakturaer settes opp på automatikk, og andre utgående sendes i et enkelt og intuitivt system.
Illustrasjon som viser at INTUNOR er autorisert.
Trygg partner
INTUNOR er en landsdekkende kjede av autoriserte regnskapskontorer. Våre regnskapsførere hjelper deg med å utarbeide et korrekt og effektivt regnskap, som leveres i tide til rette instanser.
Spesialist på lønn
Feil i lønnsutbetalinger er unødvendig og kan skape mistillit. Vi har spesialisert oss på feilfri lønn og hjelper deg gjerne med det. Vi tar oss også av tid- og fraværsregistrering, vedlikehold av grunndata, samt skatter og avgifter.

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.