INTUNOR har flere av Norges mest populære restauranter på kundelisten. Det har gitt oss en unik kompetanse på hva som skal til for å lykkes i utelivsbransjen.
Ane Lunden, daglig leder i INTUNOR Services
  • Integrasjon mot ditt kassasystem
  • Bokføring på automatikk
  • Enkelt dagsoppgjør
  • Personlig økonomirådgiver
  • Tilpassede rapporter
  • og mye mer...

Verktøyene som styrker lønnsomheten i utelivsbransjen

Det er vanskelig å lykkes i restaurantbransjen. Konkurransen er tøff og stadig flere bedrifter ser seg nødt til å kaste inn håndkleet. INTUNOR har utarbeidet en effektiv modell for lønnsom drift av norske spisesteder. Vi hjelper deg gjerne.

INTUNOR har en egen avdeling spesialisert på regnskap- og økonomitjenester for utelivsbransjen. Her bistår vi flere av Norges ledende utelivsgrupper med løpende bokføring, lønn, rapportering og nærliggende rådgivning. Samtidig bidrar vi med månedlige analyser hvor vi peker på områder bedriften bør fokusere på for å styrke lønnsomheten.

Vi har også spesialisert oss på å flytte manuelle arbeidsoppgaver over på automatikk. Blant annet bokføres og betales fakturaer fra faste leverandører automatisk. Vi sørger også for at at kassasystemet og systemet for vaktlister samhandler godt med økonomisystemet. Slik bidrar vi til lave og forutsigbare regnskapskostnader for våre kunder.

Du kan lese mer om hvordan vi automatiserer regnskapet her.

God kostnadskontroll for restauranter og utesteder

Restauranter og utesteder som er kunde av INTUNOR får en unikt tilpasset kontoplan som gjør det mulig å måle utviklingen i lønnsomheten pr. varegrupper. Dette gjør vi ved å sette opp rapporter som måler varekostnadene mot salgsinntektene for de ulike varegruppene. Rapportene distribueres både på konsern- og selskapsnivå. I samme dashbord måler vi utviklingen i omsetning pr. kvadrameter og andre relevante nøkkeltall. Våre rådgivere er proaktive og tar kontakt dersom vi finner rom for forbedring.

Løsninger for utesteder med vekstambisjoner

Stadig flere restauranter velger å gå inn i en restaurantgruppe eller i et utelivskonsern. INTUNOR leverer både likviditetsprognoser og resultatrapporter med viktige nøkkeltall på selskaps- og konsernnivå. Disse kan også vise virksomhetens utvikling mot budsjett og forrige år. Samtidig kan brukerne drille ned i inntekts- og kostnadskontoenepå bilagsnivå. Det legger til rette for god økonomistyring i en bransje med knappe marginer.

Les mer om våre løsninger for restauranter og spisesteder her.

Likviditetsstyring for sesongbedrifter

Mange restauranter opplever at likviditeten er svak i store deler av året som følge av sesongsvingninger. Våre rådgivere kan bistå med råd og verktøy som bidrar til å styrke betalingsevnen. Samtidig kan vår finansavdeling bidra med kreditt om likviditeten blir for svak.

Ønsker du en uforpliktende samtale om regnskap og lønn for din restaurant eller ditt utested? Ta kontakt med Lars Lundemo på +47 479 86 062 eller lars.lundemo@intunor.com.

GODE RAPPORTER
Vi setter opp en resultatrapport med nøkkeltall som er viktig for din bedrift. Denne kan både leveres på konsern- og selskapsnivå.
TILGJENGELIGE RÅDGIVERE
INTUNOR har en egen avdeling dedikert til utelivsbransjen. Våre rådgivere kommer uoppfordret med gode råd som kan bidra til å løfte din bedrift. Du kan kontakte oss pr. telefon og epost.
ENKELT ØKONOMISYSTEM
Vi setter sammen økonomisystemet etter ditt behov, og du betaler kun for det du bruker. Grensesnittet er intuitivt og enkelt.

Gjør suksess med INTUNOR

ByOslo er et av Norges største utelivskonsern med over 125 millioner kroner i omsetning og om lag 400 ansatte.

– Vi har samarbeidet med INTUNOR siden starten. De kjenner bransjen godt og gjorde det enkelt for oss å få på plass gode rutiner. Siden vi tok over driften av Stratos for nærmere ti år siden har vi beholdt både regnskapsfører og regnskapssystem, sier Kim Søyland i ByOslo.

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.