INTUNOR har flere av Norges mest populære restauranter på kundelisten. Det har gitt oss en unik kompetanse på hva som skal til for å lykkes i utelivsbransjen. Skreddersydde rapporter. Tilgjengelige rådgivere. Tripletex.
Ane Lunden, daglig leder i INTUNOR Services

Regnskap og rådgivning for restauranter og utesteder

Driver du et spisested, pub eller nattklubb? Bruk tiden på det som gjør bedriften unik. Vi hjelper deg i gang med et moderne økonomisystem og etablerer gode rutiner for rapportering. Samtidig hjelper vi deg med regnskap etter behov - enten du vil gjøre litt selv, eller overlate hele økonomifunksjonen til oss.

Prøv vår priskalkulator

  • Integrasjon mot kassesystemet
  • Bokføring på automatikk
  • Enkelt dagsoppgjør
  • Personlig økonomirådgiver
  • Tilpassede rapporter
  • Kompetent partner

Verktøyene som styrker lønnsomheten til ditt utested

Det er vanskelig å lykkes i restaurantbransjen. Konkurransen er tøff og stadig flere bedrifter ser seg nødt til å kaste inn håndkleet. INTUNOR har utarbeidet en effektiv modell for lønnsom drift av norske spisesteder. Integrasjon mot Planday og kassesystemet ditt. Flotte rapporter med budsjett og KPIer. Dyktige rådgivere med høy tilgjengelighet.

INTUNOR har en egen avdeling spesialisert på regnskap- og økonomitjenester for utelivsbransjen. Her bistår vi flere av Norges ledende utelivsgrupper med løpende bokføring, lønn, rapportering og nærliggende rådgivning. Samtidig bidrar vi med månedlige analyser hvor vi peker på områder bedriften bør fokusere på for å løfte resultatene.

Våre regnskapsførere er også spesialister på å flytte manuelle arbeidsoppgaver over på automatikk. Blant annet bokføres og betales fakturaer fra faste leverandører automatisk. Vi sørger også for at at kassasystemet og systemet for vaktlister samhandler godt med økonomisystemet. Slik bidrar vi til lave og forutsigbare regnskapskostnader for din bedrift.

Du kan lese mer om hvordan vi automatiserer regnskapet her.

Nøkkeltall restaurantbransjen - God kostnadskontroll

Restauranter og utesteder som er kunde av INTUNOR får en unikt tilpasset kontoplan som gjør det mulig å måle utviklingen i lønnsomheten pr. varegrupper. Dette gjør vi ved å sette opp rapporter som måler varekostnadene mot salgsinntektene for de ulike varegruppene. Rapportene distribueres både på konsern- og selskapsnivå. I samme dashbord måler vi utviklingen i omsetning pr. kvadratmeter og andre relevante nøkkeltall. Våre rådgivere er proaktive og tar kontakt dersom vi finner rom for forbedring.

Løsninger for utesteder med vekstambisjoner

Stadig flere restauranter velger å gå inn i en restaurantgruppe eller i et utelivskonsern. INTUNOR leverer både likviditetsprognoser og resultatrapporter med viktige nøkkeltall på selskaps- og konsernnivå. Disse kan også vise virksomhetens utvikling mot budsjett og forrige år. Samtidig kan brukerne drille ned i inntekts- og kostnadskontoene på bilagsnivå. Det legger til rette for god økonomistyring i en bransje med knappe marginer.

Les mer om våre løsninger for restauranter og spisesteder her.

Likviditetsstyring for sesongbedrifter

Mange restauranter opplever at likviditeten er svak i store deler av året som følge av sesongsvingninger. Våre rådgivere kan bistå med råd og verktøy som bidrar til å styrke betalingsevnen. Samtidig kan vår finansavdeling bidra med kreditt om likviditeten blir for svak.

Integrasjon mot Planday

Vi hjelper deg å etablere løsninger som effektiviserer økonomifunksjonen. Blant annet har vi utviklet en integrasjon som henter lønnsdata automatisk fra Planday. Slik blir lønnen alltid kjørt riktig og i tide - til en fast lav pris.

Spørsmål? Ta kontakt med Marius Kristiansen på 406 06 670 eller marius.kristiansen@intunor.com.

GODE RAPPORTER
Vi setter opp en resultatrapport med nøkkeltall som er viktig for din bedrift. Denne kan både leveres på konsern- og selskapsnivå.
Et team av autoriserte regnskapsførere ved ditt lokale regnskapskontor..
TILGJENGELIGE RÅDGIVERE
INTUNOR har en egen avdeling dedikert til utelivsbransjen. Våre rådgivere kommer uoppfordret med gode råd som kan bidra til å løfte din bedrift. Du kan kontakte oss pr. telefon og epost.
ENKELT ØKONOMISYSTEM
Vi setter sammen økonomisystemet etter ditt behov, og du betaler kun for det du bruker. Grensesnittet er intuitivt og enkelt.

Gjør suksess med INTUNOR

Lava Oslo er kanskje Oslos mest suksessfulle kokkekollektiv, og står for driften av flere av Oslos mest populære restauranter.

– Intunor har hjulpet oss med å få bedre kontroll på økonomien. Om vi gjør noen feil, eller om det stilles nye krav fra myndighetene, er regnskapsførerne kjapt ute med å presentere en løsning eller fikse problemet.

Les hele kundehistorien med Lava Oslo her.

Spørmål?

Ring rådgiver Marius Kristiansen på +47 406 06 670

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.