Intunor er ledende på regnskap i Tripletex VVS. Her får du all funksjonalitet som du trenger for å lykkes i VVS-bransjen. Ordre- og prosjektstyring, timeføring, regnskap, fakturering, lønn og reiseregning er inkludert.

Regnskapsfører med integrasjoner og løsninger skreddersydd for rørleggere

Du kan spare både tid og penger med å velge riktig regnskapsfører. Regnskapsførerne i Intunor har lang erfaring med regnskap for rørleggere. Her får du tilgang til en dedikert rådgiver som er spesialist på likviditetsstyring og utarbeidelse av bransjerapporter. Du velger selv hvilke oppgaver du ønsker hjelp med, og får en fast, lav månedspris.

Prøv vår priskalkulator

  • Bransjespesialist som regnskapsfører
  • Enkel app for utlegg og timeføring
  • Komplett regnskapspakke
  • Gode prosjektrapporter
  • Dedikert kundekontakt
  • Enkelt å bli kunde

Regnskapstjenester til fast, lav pris

Med regnskapsfører hos Intunor får du en dyktig rådgiver med unik kunnskap om regnskap for rørleggere. Vi hjelper deg i gang i et skybasert økonomisystem og du bestemmer selv hvor mye av regnskapsjobben du ønsker å sette ut. Hos Intunor får du regnskapstjenester til en fast, lav pris.

Vi tilbyr et økonomisystem som er skreddersydd for rørleggere og hjelper deg med bokføring, lønn, skatt og ordre- og prosjektstyring. Du får en komplett regnskapspakke til en konkurransedyktig månedspris.

Du kan også få bistand med HR, bemanning, økonomistyring og finansiering dersom du har behov for dette. Da får du hjelp av dedikerte rådgivere.

Priser fra 1.350 kroner pr. måned. Klikk her for å kalkulere din pris.

Få full kontroll med prosjektregnskapet

Mange rørleggere jobber prosjektbasert. Med integrasjonen til Tripletex får du tilgang til prosjektstyringsmodul slik at du får full kontroll på alle prosjektene dine. Her kan du også føre timer, enten via mobilappen eller på nettet. Systemet anbefaler automatisk hvilket prosjekt timene skal føres på basert på historikken din. Du kan også enkelt laste opp faktura og kvitteringer direkte på prosjekter og mot sjekklister.

Enkel grossistintegrasjon

Med integrasjon mot grossistene kan du enkelt bestille varer fra de største leverandørene dine, med dine rabatter. Da vil fakturaen automatisk havne i fakturamottaket og er klar til å betales og bokføres.

Sluttkontroll VVS

Via integrasjonen il Tripletex får du også sluttkontrollskjema for rørleggere og VVS-bransjen. Her kan du enkelt laste opp all dokumentasjon, og du har da all dokumentasjon lagret på ett sted.

Automatisk regnskapsføring

Med regnskapsfører hos Intunor og integrasjonen med Tripletex får du regnskapsføring som går raskt og automatisk. Vi sørger for at systemene snakker sammen og at dine timer blir automatisk fakturert og lagt inn i regnskapet.

Full fleksibilitet

Du bestemmer selv hvor mye hjelp du ønsker med regnskapet – enten du ønsker å gjøre mesteparten selv, eller å sette ut hele økonomijobben. Med komplett pakke trenger du bare laste opp bilag og betale fakturaer. Du får en fast, lav pris med alle tjenestene du ønsker inkludert.

Trenger du hjelp med regnskap for ditt rørleggerfirma? Ta kontakt med Marius Kristiansen på 406 06 670 eller marius.kristiansen@intunor.com.


Et team av autoriserte regnskapsførere ved ditt lokale regnskapskontor..
Din egen regnskapsfører
Hos INTUNOR får du din egen autoriserte regnskapsfører som hjelper deg når du trenger det.
Alle kunder får et gratis regnskapsprogram. Det heter Centiga.
Alt-i-ett-system
Vi jobber i økonomisystemet Tripletex. Her har du all funksjonaliteten du trenger for å lykkes med din håndverksvirksomhet.
Våre regnskapskontor tilbyr fastpris.
Fastpris regnskap
Vi forstår at timesprising kan være frustrerende. Derfor gir vi alle nye kunder tilbud om fastpris.

Spørsmål?

Ta kontakt med rådgiver Marius Kristiansen på 406 06 670 eller marius.kristiansen@intunor.com.

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.