Få skreddersydd økonomi- og regnskapsløsning for PR- og kommunikasjonsbyrå hos Intunor. Vi hjelper deg med bokføring, innsendelse av MVA-oppgaver og årsregnskapet. Du bestemmer selv hvor mye hjelp du ønsker med regnskapsoppgaver, og får en fast, lav månedspris.

Regnskapstjenester for PR- og kommunikasjonsbyrå

Regnskapsførerne hos Intunor har lang erfaring med regnskap til selskaper som er i reklame- og kommunikasjonsbransjen. Vi tilbyr integrasjon mot Tripletex som er et moderne og skybasert økonomisystem. Her får du enkel fakturering og alle dokumenter samlet på ett og samme sted. Du får alltid fast, lav pris.

Prøv vår priskalkulator.

  • Alltid oppdatert regnskap
  • Trygghet og kvalitet
  • Fast lavpris
  • Høy tilgjengelighet
  • Bokføring og lønn på automatikk
  • Regnskapsfører i nærheten

Få full kontroll på regnskapet

Med regnskapet ditt hos Intunor kan du være sikker på at regnskapet blir ført i henhold til gjeldende lover og regler, og at alle frister overholdes. Vi hjelper deg med å effektivisere regnskapet og gir deg gode råd om hvordan du kan øke omsetningen i virksomheten din. Med integrasjonen til Tripletex, fører du timer og fakturerer i ett og samme system.

Hos Intunor velger du selv hvor mye av regnskapet du ønsker å sette ut – enten du vil gjøre det meste selv, eller outsorurce hele økonomien. De fleste PR- og kommunikasjonsbyrå må levere årsregnskap og MVA-melding. Detter store og tidkrevende oppgaver som det kan lønne seg å få hjelp til av en regnskapsfører. Hos Intunor får du også skreddersydde rapporter og regnskapstjenester til en fast, lav pris.

Automatiser regnskapet

I Intunor automatiserer vi tidkrevende prosesser, og med integrasjon til Tripletex får du enkelt oversikt over hele regnskapet i ett og samme system. Her kan du også føre timer og fakturere kundene dine direkte i appen eller på nettet. Slik kan du bruke mindre tid på regnskapsarbeid, og mer tid på å skape verdi for selskapet ditt. Les mer om hvordan vi automatiserer regnskapet her.

Få gode analyser

Med regnskapsfører hos oss får du gode analyser og rapporter som hjelper deg med å øke lønnsomheten i byrået ditt. Vi hjelper deg med å få verdi ut av stallene og kommer med gode råd for hvilke grep du kan gjøre før at du skal kunne øke omsetningen med skreddersydde rapporter.

Høy tilgjengelighet

Hos Intunor får du en personlig rådgiver som alltid er tilgjengelig pr. telefon og epost. Du vil få en fast regnskapsfører som er spesialisert på regnskap til din bransje. På den måten vil rådgiveren kjenne deg og din bedrift godt, slik at hen kan komme med gode råd til hvordan du kan øke omsetningen i virksomheten din.

Fast, lav pris

Vi tilbyr deg en fast, lav pris med alle tjenestene du ønsker inkludert. Du velger selv hvor mye av regnskapsjobben du ønsker å sette ut. med komplett pakke trenger du kun å laste opp bilag og betalte fakturaer.

Beregn din fastpris her.


Tripletex gir deg muligheter for effektivisering og automatisering.
Mer tid til kundearbeid
Med regnskapet ditt hos INTUNOR får du mer tid til fakturerbart arbeid. Vi automatiserer prosesser, gir deg et enkelt timeføringsverktøy og utarbeider gode prosjektregnskap. Samtidig får du en fast, lav og forutsigbar pris.
100 % Trygghet
Med INTUNOR som autorisert regnskapsfører og økonomisk sparringspartner kan du føle deg trygg på at lovpliktig rapportering blir gjort korrekt og i tide.
Korrekt lønn i rett tid
Vi har spesialisert oss på feilfri lønnsutbetalinger. Alt arbeid blir kontrollert av en autorisert rådgiver før lønnen kjøres.

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.