Få skreddersydd økonomi- og regnskapsløsning for små aksjeselskap hos Intunor. Her får du tilgang på dyktige rådgivere som har unik kompetanse med regnskap til mindre aksjeselskap. Enkel fakturering av timer i Tripletex, i tillegg til all dokumentasjon på ett sted. Fast, lav pris.

Regnskapstjenester for mindre AS

Alle aksjeselskap er regnskapspliktige, også mindre AS. Det betyr at du må levere årsregnskap og skattemelding, og da kan det være lurt å få hjelp av en regnskapsfører. Vi hjelper deg i gang med regnskapet og du kan føre timer, godkjenne utlegg og hente ut rapporter i ett og samme system. Du får en personlig rådgiver med god kompetanse på mindre AS.

Prøv vår priskalkulator.

  • Alltid oppdatert regnskap
  • Trygghet og kvalitet
  • Fast lavpris
  • Høy tilgjengelighet
  • Bokføring og lønn på automatikk
  • Regnskapsfører i nærheten

Få full kontroll på regnskapet

Regnskapsførerne hos Intunor har lang erfaring med mindre aksjeselskap. Vi hjelper deg med å effektivisere regnskapet og gir deg gode råd om hvordan du kan øke omsetningen i virksomheten din. Med integrasjonen til Tripletex fører du timer og fakturer i, og har tilgang på alle dokumenter i ett system.

Med regnskapsfører hos Intunor velger du selv hvor mye av regnskapsjobben du ønsker å sette ut – enten du vil gjøre det meste selv, eller outsource hele økonomien. Vi har lang kompetanse med årsregnskap og MVA-melding. Du får skreddersydde rapporter og regnskapstjenester til en fast, lav pris.

Automatiser regnskapet

I Intunor automatiserer vi tidkrevende prosesser, og med integrasjon til Tripletex får du enkelt oversikt over hele regnskapet i ett og samme system. Her kan du også føre timer og fakturere kundene dine direkte i appen eller på nettet. Slik kan du bruke mindre tid på regnskapsarbeid, og mer tid på å skape verdi for selskapet ditt. Les mer om hvordan vi automatiserer regnskapet her.

Få tilgang på dedikert rådgiver

Med regnskapsfører fra Intunor får du tilgang på en dyktig rådgiver som har god erfaring med mindre aksjeselskap. Her får du gode råd for hvilke grep du kan gjøre for at du skal kunne øke omsetningen, og skreddersydde rapporter.

Velg selv hva du ønsker hjelp med

Du velger helt selv hvor mye eller lite av regnskapet du ønsker å sette ut. Dersom regnskapet ditt ikke er for komplisert og du har erfaring med økonomi fra tidligere, ønsker du kanskje å bare får hjelp til kompliserte oppgaver som årsregnskap o.l. Du kan også sette ut hele økonomien. Da kan du være sikker på at regnskapet er i henhold til føringene i regnskapsloven. Vi gir deg en fast, alv pris som inkluderer de tjenestene du ønsker hjelp med.

Beregn din fastpris her.


Tripletex gir deg muligheter for effektivisering og automatisering.
Mer tid til kundearbeid
Med regnskapet ditt hos INTUNOR får du mer tid til fakturerbart arbeid. Vi automatiserer prosesser, gir deg et enkelt timeføringsverktøy og utarbeider gode prosjektregnskap. Samtidig får du en fast, lav og forutsigbar pris.
100 % Trygghet
Med INTUNOR som autorisert regnskapsfører og økonomisk sparringspartner kan du føle deg trygg på at lovpliktig rapportering blir gjort korrekt og i tide.
Korrekt lønn i rett tid
Vi har spesialisert oss på feilfri lønnsutbetalinger. Alt arbeid blir kontrollert av en autorisert rådgiver før lønnen kjøres.

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.