Regnskap for klubber, lag og foreninger
Få full kontroll på klubbøkonomien med INTUNORs økonomi- og regnskapstjenester for idrettslag, klubber og foreninger. Vi gir dere tilgang til et gratis regnskapsprogram, gode rapporteringsverktøy og rådgivere med spesialistkompetanse.
  • Gratis økonomisystem på nett og mobil
  • Komplett gjennomgang av rutiner
  • Bokføring på automatikk
  • Kostnadseffektive rapporteringsløsninger
  • Alltid oppdatert regnskap
  • og mye mer...

Rimelige regnskapstjenester for lag og foreninger

Vi vet at mange lag og foreninger sliter med svake økonomiske resultater. Derfor gir vi alle kunder tilgang til et gratis økonomisystem med kostnadsfri EHF-fakturering og automatiserer manuelle arbeidsoppgaver.

Driver du en et idrettslag, en klubb eller forening? INTUNORs avdeling for klubber, lag og foreninger består av autoriserte regnskapsførere og erfarne rådgivere. Vi har spesialisert oss på å etablere gode rutiner for klubbøkonomi og flytte manuelle arbeidsoppgaver til automatiserte prosesser. Vi integrerer også regnskapsprogrammet mot deres systemer. Målet er at din klubb skal jobbe så lite med regnskapsoppgaver som mulig.

Trenger dere øvrig administrativ bistand? Mange klubber, lag og foreninger har også jevnlige styremøter hvor regnskapet diskuteres. I den anledning kan vi bistå med tilpassede rapporter, utarbeidelse av budsjetter, beregning av forventet likviditet, samt årsprognoser. I forbindelse med bytte av kasserer hjelper vi dere også å kurse den ansvarlige i økonomisystemet. Videre kan vi hjelpe dere med momskompensasjon, søknad om spillemidler og dialog med revisor.

For klubber som benytter iZettle, Vipps eller lignende stiller vi med egenutviklede moduler for bokføring og avstemming av betalinger. Vi kan også sette opp automatisk betalingsoppfølging med SMS- og telefon-purringer. Slik sparer vi dere for unødvendige kostnader og bidrar til en enklere hverdag idrettslaget.

Hva er regnskap for klubber, lag og foreninger?

I regnskapet får klubben oversikt over den økonomiske utviklingen og stillingen i virksomheten. Den gir de ansvarlige en oversikt over hvordan inntektene og kostnadene utvikler seg, samt hvordan foreningen er finansiert. Noe av det som er spesielt med idrettslag er at dem sender hyppige fakturaer med relativt lave beløp. Derfor er det hensiktsmessig med et fakturasystem uten brukskostnader - det ordner vi.

Hva koster en regnskapsfører spesialisert på lag og foreninger?

Prisen avhenger av hvor stor del av økonomiarbeidet dere ønsker å sette ut til INTUNOR. Derfor kan vi ikke gi deg et tilbud om en fastpris før vi har lært litt mer om deres ønsker. Ta kontakt med Lars Lundemo på +47 479 86 062 eller lars.lundemo@intunor.com for et utforpliktende tilbud.

Du kan lese mer om hvordan vi automatiserer regnskapet her.

Enkel fakturering
Månedlige fakturaer settes opp på automatikk, og andre utgående sendes i et enkelt og intuitivt system.
Personlig oppfølging
Du får en kundekontakt som kan nåes pr. epost og telefon. Dersom du ønsker ytterligere bistand utenfor det som er i avtalen stiller vi naturligvis opp på kort varsel.
Gode rapporter
Resultatrapporter og tilpassede dashbord henter ut data fra økonomisystemet i sanntid.

Gratis regnskapsprogram for lag og foreninger

I september 2020 ble økonomisystemet Centiga lansert. Det er helt gratis for lag og foreninger og møter de fleste klubbers behov.

Jeg er veldig stolt at vi som eneste regnskapshus i Norge tilbyr et komplett, gratis økonomisystem for lag og foreninger. Slik hjelper vi norske idrettslag å fortsette å spre idrettsglede uten at det koster dem altfor mye, sier Lars Lundemo i INTUNOR Services.

Les mer om regnskapsprogrammet Centiga her.

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.