Regnskap for lag og foreninger

Få kontroll på økonomien med INTUNOR som regnskapsfører. Vi gir virksomheten tilgang til et skybasert regnskapsprogram med abonnementsfakturering, fleksible betalingsløsninger, og rapporteringsløsninger. Personlig oppfølging. Fast, lav månedspris.

Regnskapsfører for lag og foreninger med fast lav pris

Leter du etter en partner som kan regnskap og lønn for lag og foreninger? Våre regnskapsførere hjelper deg i gang med et nettbasert økonomisystem som samhandler ditt medlemssystem og setter fakturering på automatikk. Du bestemmer selv i hvilken grad vi skal hjelpe deg.

Beregn din pris og bestill regnskapstjenester

  • Økonomisystem i skyen
  • Enkel massefakturering
  • Bokføring på automatikk
  • Kostnadseffektive rapporteringsløsninger
  • Hjelp med momsbehandling
  • Reise og utlegg i app

Personlig oppfølging og god kontroll


God økonomistyring og kostnadskontroll er viktig for lag og foreninger. Derfor gir vi alle kunder tilgang til et skybasert økonomisystem med kostnadsfri EHF-fakturering. Regnskap og lønn hjelper vi dere med til en fast, lav og forutsigbar pris. Våre rådgivere er alltid tilgjengelige når du trenger dem.

Driver du et lag, idrettslag, en klubb eller forening? INTUNORs avdeling for klubber, lag og foreninger består av autoriserte regnskapsførere og erfarne rådgivere. Vi har spesialisert oss på å etablere gode rutiner for lag og foreninger, og flytte manuelle arbeidsoppgaver over på automatikk. Målet er at din organisasjon skal jobbe så lite som mulig med regnskap og lønn.

Regnskap for frivillige organisasjoner

Abonnementsfakturering

Noe av det som kjennetegner lag og foreninger er at de sender faktura med faste beløp i faste intervaller. Sammen etablerer vi gode rutiner for fakturering. Send fakturaer månedsvis, kvartalsvis eller årlig med automatisk fakturautsendelse til en rimelig pris i en nettbasert løsning.

Bistand med moms og mva

Mange lag og foreninger holder kurs og foredrag. Da kan det være vanskelig å vite hvordan man skal behandle inntektene med tanke på merverdiavgift. Med INTUNOR som regnskapsfører trenger du ikke bekymre deg over avgiftshåndtering - det tar vi oss av!

Tilgang på kompetanse

Mange klubber, lag og foreninger har også jevnlige styremøter hvor regnskapet diskuteres. I den anledning kan vi bistå med tilpassede rapporter, utarbeidelse av budsjetter, beregning av forventet likviditet, samt årsprognoser. I forbindelse med bytte av kasserer hjelper vi dere også å kurse den ansvarlige i økonomisystemet.

Videre kan vi hjelpe dere med momskompensasjon, søknad om spillemidler og dialog med revisor.

Fleksible betalingsløsninger

For klubber som benytter iZettle, Vipps eller lignende stiller vi med egenutviklede moduler for bokføring og avstemming av betalinger. Vi kan også sette opp automatisk betalingsoppfølging med SMS- og telefon-purringer. Slik sparer vi dere for unødvendige kostnader og bidrar til en enklere hverdag idrettslaget.

Årsregnskap forening

Alle kunder får hjelp med årsregnskapet. Løpende regnskap kan vi også bistå med. Prisen avhenger av hvor stor del av økonomiarbeidet dere ønsker å sette ut til INTUNOR.

Prøv vår priskalkulator

Illustrasjon av faktura
Enkel fakturering
Månedlige fakturaer settes opp på automatikk, og andre utgående sendes i et enkelt og intuitivt system.
Et team av autoriserte regnskapsførere ved ditt lokale regnskapskontor..
Personlig oppfølging
Du får en kundekontakt som kan nåes pr. epost og telefon. Dersom du ønsker ytterligere bistand utenfor det som er i avtalen stiller vi naturligvis opp på kort varsel.
Gode rapporter
Resultatrapporter og tilpassede dashbord henter ut data fra økonomisystemet i sanntid.

Spørsmål?

Ring rådgiver Marius Kristiansen på +47 406 06 670

Logoen til Mental Helse.

Mental Helse lykkes med økonomien hos INTUNOR

I 40 år har Mental Helse Bodø sørget for viktig hjelp til folk som sliter. Økonomien er satt ut til INTUNOR.

– For oss å få en så tung aktør med på laget betyr at vi kan gi et enda bedre tilbud til medlemmer og de som ellers trenger hjelp i hverdagen, sier leder i Mental Helse Bodø, Barbara Stenvall.

Les hele kundehistorien her

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.