Regnskap for musikkorps

Med hjelp av en regnskapsfører fra Intunor får du full kontroll på økonomien. Våre regnskapsførere har god erfaring med musikkorps og vet hva som skal til for at du skal lykkes med din virksomhet. Du velger selv hvor mye av regnskapet du ønsker på sette ut – enten du vil gjøre mesteparten selv, eller få hjelp til hele jobben.

Regnskapsfører for musikkorps til fast, lav pris

Trenger du hjelp med å komme i gang med regnskapet for musikkorpset? Våre regnskapsførere veileder deg i et nettbasert økonomisystem som snakker sammen med medlemssystemet ditt. du bestemmer selv hvor mye hjelp du ønsker.Beregn din pris og bestill regnskapstjenester

  • Økonomisystem i skyen
  • Enkel massefakturering
  • Bokføring på automatikk
  • Kostnadseffektive rapporteringsløsninger
  • Hjelp med momsbehandling
  • Reise og utlegg i app

God kontroll til en rimelig penge


Det er viktig å ha kontroll på økonomien, og spesielt for korps som eier dyre instrumenter. I Intunor får du tilgang til et tilpasset, skybasert økonomisystem der fakturering og regnskapsføring er helt kostnadsfritt. Dersom du ønsker rådgivning fra regnskapsfører får du til en fast lav pris.

Intunor har regnskapsførere som er spesialister på musikkorps. Her får du tilgang på en dedikert rådgiver som alltid er tilgjengelig når du trenger det. Du bestemmer selv hvor mye av regnskapet du ønsker hjelp med.


Tilgang på kompetanse

Mange musikkorps har jevnlige styremøter hvor regnskapet diskuteres. I den anledning kan vi bistå med tilpassede rapporter, utarbeidelse av budsjetter, beregning av forventet likviditet, samt årsprognoser. I forbindelse med bytte av kasserer hjelper vi dere også å kurse den ansvarlige i økonomisystemet.

Fleksible betalingsløsninger

Mange musikkorps arrangerer loppemarked to ganger i løpet av året. Her kan vi hjelpe med enkle betalingsløsninger som iZettle, Vipps eller lignende, og stille med egenutviklede moduler for bokføring og avstemming av betalinger.

Prøv vår priskalkulator

Illustrasjon av faktura
Enkel fakturering
Månedlige fakturaer settes opp på automatikk, og andre utgående sendes i et enkelt og intuitivt system.
Et team av autoriserte regnskapsførere ved ditt lokale regnskapskontor..
Personlig oppfølging
Du får en kundekontakt som kan nåes pr. epost og telefon. Dersom du ønsker ytterligere bistand utenfor det som er i avtalen stiller vi naturligvis opp på kort varsel.
Gode rapporter
Resultatrapporter og tilpassede dashbord henter ut data fra økonomisystemet i sanntid.

Spørsmål?

Ring rådgiver Marius Kristiansen på +47 406 06 670

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.