Skreddersydd økonomi- og regnskapsløsning for konsulenter og konsulentbyrå. Enkel fakturering av timer i Tripletex. Økonomisk rapportering på prosjekt- og ansattnivå. Fast, lav og forutsigbar pris. Høy tilgjengelighet.

Regnskapstjenester for konsulenter, byrå og andre som fakturerer timer

Jobber du prosjekt- eller timebasert? Vi har løsningene som bidrar til en enkel og effektiv hverdag for deg og din bedrift. Før timer, godkjenn utlegg, og hent ut rapporter i ett og samme system. Du får en partner med høy tilgjengelighet og bred kompetanse. Sammen løfter vi bedriften til nye høyder.

Prøv vår priskalkulator.

  • Alltid oppdatert regnskap
  • Trygghet og kvalitet
  • Fast lavpris
  • Høy tilgjengelighet
  • Bokføring og lønn på automatikk
  • Regnskapsfører i nærheten

Mer tid til fakturerbart arbeid

Det er mye tid å spare på å velge riktig leverandør av økonomi- og regnskapstjenester. INTUNOR bistår flere av Norges ledende konsulentbyrå med regnskapet. Våre hjelper deg å effektivisere økonomifunksjonen med automatikk og gir deg bistanden du trenger. Med regnskapet ditt i Tripletex fører du timer og fakturerer i ett og samme grensesnitt.

INTUNORs avdeling på Skøyen i Oslo er spesialist på konsulentregnskap. Vi hjelper deg å komme i gang med et økonomisystem bygger for konsulenter, og tar oss av økonomien i den grad du ønsker det. Vi utarbeider økonomiske rapporter, helt ned på ansattnivå, som gjør at du alltid har dataen du trenger for å fatte gode beslutninger.

Full kontroll på timer og prosjektregnskap

Med regnskapet ditt i et skybasert regnskapsprogram med timeføringsmodul kan du altid være trygg på at du fakturerer korrekt og har oversikt over den økonomiske utviklingen i dine prosjekter. Dersom du ønsker å utarbeide spesialtilpassede rapporter som fremhever viktige KPIer, hjelper vi deg gjerne med det. Vi hjelper deg også med å integrere regnskapsprogrammet med eksterne prosjektstyringsverktøy.

Automatisert bokføring med Tripletex

Mange konsulentvirksomheter har knappe marginer. Da er det viktig å velge en partner som forstår viktigheten av å flytte manuelle arbeidsprosesser til automatikk. I INTUNOR automatiserer vi tidkrevende regnskapsarbeid. Slik får du mer tid til å jobbe for kunder og unngår høye regnskapskostnader. Les mer om hvordan vi automatiserer regnskapet her.

Fastpris regnskapstjenester

Med fastpris regnskap får du forutsigbarheten du trenger for å lykkes. Vi gir deg en lav pris du kan forholde deg. Den inkluderer årsoppgjør, slik at du ikke får noen overraskelser. Er du nysgjerrig på våre priser? Beregn din fastpris her.


Tripletex gir deg muligheter for effektivisering og automatisering.
Mer tid til kundearbeid
Med regnskapet ditt hos INTUNOR får du mer tid til fakturerbart arbeid. Vi automatiserer prosesser, gir deg et enkelt timeføringsverktøy og utarbeider gode prosjektregnskap. Samtidig får du en fast, lav og forutsigbar pris.
100 % Trygghet
Med INTUNOR som autorisert regnskapsfører og økonomisk sparringspartner kan du føle deg trygg på at lovpliktig rapportering blir gjort korrekt og i tide.
Korrekt lønn i rett tid
Vi har spesialisert oss på feilfri lønnsutbetalinger. Alt arbeid blir kontrollert av en autorisert rådgiver før lønnen kjøres.

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.