Sett ut regnskapet til en spesialist på kjeder. Vi sørger for at kjedekontoret får full kontroll i moderne styringssystemer og at kjedemedlemmene bruker mindre tid på administrative oppgaver. Sammen løfter vi virksomheten til nye høyder.

Økonomi- og regnskapsløsninger for norske kjeder i vekst

INTUNOR har samlet et bredt spekter av tjenester innen økonomi, teknologiutvikling og finansiering i et sterkt tverrfaglig miljø. Vi sitter på stor kompetanse om kjeder, deres muligheter og problemstillinger. Ved å sette ut økonomifunksjonen til oss får du en trygg partner som hjelper deg i moderne systemer. Unngå unødige personalkostnader og velg en spesialist som gir deg fast og forutsigbar pris.

  • Alltid oppdaterte konserntall
  • Autorisert regnskapsførsel
  • Komplett lønnsbehandling
  • Dedikert kundekontakt
  • Synkroniserte systemer
  • Redusert risiko og store besparelser
Regnskap og rådgivning
Vi sørger for at regnskapet blir gjort korrekt og i tide. Data blir automatisk hentet ut av systemene dine og bokførsel blir gjort løpende. Tallene er lett tilgjengelige på nett og du får en bransjespesialist som kundekontakt.
Lønn og HR
Våre lønnsmedarbeidere håndterer alle personal, lønn- og reiserelaterte oppgaver på en trygg og kostnadseffektiv måte. Vi skreddersyr et løp med forenklet innlevering av grunnlag, utlegg og kjørebok. Ferieplanlegging og sykdomsoppfølging følges også opp.
Unike systemløsninger
Vi vet at nøkkelen i kostnadseffektive løsninger ligger i automatikk. Derfor har vi egne systemutviklere som sørger for at bedriftens systemer jobber godt sammen. Det bidrar til at kjedekontoret alltid har oppdaterte tall i ett og samme system.
ByOslo har valgt INTUNOR som regnskapsfører i Oslo.

Utelivskjede lykkes med regnskapet hos INTUNOR

ByOslo er et av Norges største utelivskonsern med over 125 millioner kroner i omsetning og om lag 400 ansatte. Regnskap og lønn er satt ut til INTUNOR.

Vi har samarbeidet med INTUNOR siden 2012. De kjenner bransjen godt og har gjorde det enkelt for oss å etablere gode rutiner. Anbefales, sier adm. direktør Kim Søyland i ByOslo.

Bli regnskapskunde

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.