Hos Intunor får du hjelp av dyktige rådgivere som er spesialister på regnskap til holdingsselskap. Med integrasjon til Tripletex får du enkelt oversikt over alle dokumentene dine på ett og samme sted.

Regnskapsførere med unik kompetanse på holdingselskap

For holdingselskap gjelder de samme regnskapsreglene som for aksjeselskap. Det betyr at du er regnskapspliktig og må derfor sende inn årsregnskap, skattemelding og Næringsoppgave 2. Med hjelp av en regnskapsfører sparer du mye tid på administrativt arbeid, og du får dyktige rådgivere som vet hva som skal til for å lykkes med holdingselskap. Du velger selv om du ønsker å sette ut hele eller deler av regnskapsjobben.


Prøv vår priskalkulator.

  • Alltid oppdatert regnskap
  • Trygghet og kvalitet
  • Fast lav pris
  • Høy tilgjengelighet
  • Dedikert kundekontakt
  • Regnskapsfører i nærheten

Regnskapstjenester til fast, lav pris

Det er mye å spare på å velge riktig regnskapsfører, både tid og penger. Med flere holdingselskap på kundelisten, vet vi hva som skal til for å at et holdingselskap skal lykkes. Våre regnskapsførere er alltid tilgjengelige og veileder deg slik at du kan øke omsetningen i selskapet ditt.

Vi hjelper deg med å komme i gang med et økonomisystem som passer godt for holdingselskap, og tar oss av økonomien i den grad du ønsker det – enten du ønsker å gjøre det meste selv, eller å sette ut hele økonomien.


Full kontroll på regnskapstallene

Regnskapsførerne i Intunor hjelper deg med å få verdi ut av tallene i regnskapet og gir deg gode råd for hvilke grep du kan gjøre for at du skal kunne øke omsetningen. I tillegg vil du få skreddersydde rapporter som fremhever viktige KPIer som er fine og oversiktlige. Dersom du ønsker å integrere regnskapsprogrammet med eksterne prosjektstyringsverktøy. Hjelper vi deg gjerne med det.

Alltid tilgjengelig rådgiver

I holdingselskap er det flere avanserte transaksjoner som skal bokføres i regnskapet, og det kan derfor være lurt å benytte seg av en regnskapsfører som har unik kompetanse på holdingselskap. Våre regnskapsførere gir deg gode råd for hvordan du kan øke omsetningen i virksomheten og er alltid tilgjengelige på telefon eller epost dersom du skulle trenge veiledning underveis.

Fast, lav pris

Hos Intunor får du en fast, lav pris på regnskapstjenester som du selv velger inkludert. Dette gjør at du får forutsigbarheten du trenger for å lykkes. For holdingselskap inkluderer fastprisen ofte årsregnskap, skattemelding og næringsoppgave 2. Du kan også legge til andre tjenester du ønsker hjelp med.

Beregn din fastpris her.


Et team av autoriserte regnskapsførere ved ditt lokale regnskapskontor..
Din egen regnskapsfører
Hos Intunor får du din egen regnskapsfører som hjelper deg når du trenger det.
100 % Trygghet
Med INTUNOR som autorisert regnskapsfører og økonomisk sparringspartner kan du føle deg trygg på at lovpliktig rapportering blir gjort korrekt og i tide.
Våre regnskapskontor tilbyr fastpris.
Fastpris regnskap
Vi forstår at timesprising kan være frustrerende. Derfor gir vi alle nye kunder tilbud om fastpris.

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.