Intunor har lang erfaring med regnskap for håndverkere. Med integrasjonen til Tripletex får du all funksjonaliteten du trenger for å lykkes med økonomien. Her får du enkel timeføring, gode rapporter og kontrollskjema.

Regnskap skreddersydd for håndverkere

Er du håndverker? Bruk tiden din på det som gir verdi til selskapet, og ikke på administrasjon av økonomien. Vi hjelper deg i gang med et moderne økonomisystem, og tar oss av bokføring, lønn, skatt og MVA til en fast lav månedspris. Du velger selv hvor mye ar regnskapsjobben du ønsker å sette ut – enten du vil gjøre litt selv, eller overlate hele økonomifunksjonen til oss.

Prøv vår priskalkulator

  • Bransjespesialist som regnskapsfører
  • Enkel app for utlegg og timeføring
  • Komplett regnskapspakke
  • Gode prosjektrapporter
  • Dedikert kundekontakt
  • Enkelt å bli kunde

Regnskapsfører med unik kompetanse på håndverkerbransjen

Med regnskapet hos Intunor får du dedikerte rådgivere med unik kompetanse på håndverkerbransjen. Vi tar oss av bokføring, lønn, skatt og AGA til en fast, lav pris.

Hos Intunor får du tilgang til et dedikert team som er spesialister på likviditetsstyring og utarbeidelse av bransjerapporter. Her får du en komplett regnskapspakke tilpasset håndverksbransjen.

Håndverkere jobber ofte prosjektbasert. Intunor gjør jobben enklere og mer oversiktlig med prosjektregnskap. Dersom du trenger bistand med HR, bemanning, økonomistyring og finansiering får du hjelp av dedikerte rådgivere.

Priser fra 1.350 kroner pr. måned. Klikk her for å kalkulere din pris.

Få full kontroll med prosjektregnskap

Med regnskapet hos Intunor for du prosjektregnskap og rapporter og dashboards som viser utkilingen i KPIene du ønsker på prosjektnivå. Du kan enkelt hente rapportene i BI-verktøyet Onestop Reporting, og du bestemmer selv hvem som har tilgang til ulike rapporter.

Enkel timeføring

Med integrasjonen til Tripletex får du automatisk anbefalt hvilket prosjekt timene skal føres på basert på brukerens historikk. Du kan enkelt føre timer på mobil via appen, eller på nett. Her kan du også laste opp bilder og kvitteringer og koble de direkte til de ulike prosjektene.

All dokumentasjon på ett sted

I Tripletex får du også tilgang til sluttkontrollskjema for håndverkere. Her kan du laste opp all dokumentasjon, slik at du har alt lagret på ett og samme sted. Du kan også bestille varer, med dine rabatter, hos leverandørene dine gjennom Tripletex. Da vil fakturaen automatisk havne i fakturamottaket og den kan enkelt betales og bokføres.

Full fleksibilitet

Med regnskapet hos Intunor velger du selv hvor mye det ønsker å få hjelp med. Med pakken «Gjør deg selv en tjeneste» trenger du bare å laste opp bilag og fakturaer. Våre regnskapsførere har lang erfaring med håndverkerbransjen og vet hvilke integrasjoner du trenger for å lykkes med regnskapet.

Fast lav pris

Hos Intunor får du en fast lav månedspris på regnskapstjenestene du selv ønsker inkludert. I tillegg får du tilgang på en dyktig rådgiver med spisskompetanse om håndverksbransjen, som gir deg gode råd om hvilke grep du kan ta for å øke selskapets vekst. Blant annet kan vi hjelpe deg med å utarbeide dokumentasjon til lånesøknader eller å søke kreditt hos en av våre partnere.

Trenger du hjelp med regnskap for ditt håndverkerfirma? Ta kontakt med Marius Kristiansen på 406 06 670 eller marius.kristiansen@intunor.com.


Et team av autoriserte regnskapsførere ved ditt lokale regnskapskontor..
Din egen regnskapsfører
Hos INTUNOR får du din egen autoriserte regnskapsfører som hjelper deg når du trenger det.
Alle kunder får et gratis regnskapsprogram. Det heter Centiga.
Alt-i-ett-system
Vi jobber i økonomisystemet Tripletex. Her har du all funksjonaliteten du trenger for å lykkes med din håndverksvirksomhet.
Våre regnskapskontor tilbyr fastpris.
Fastpris regnskap
Vi forstår at timesprising kan være frustrerende. Derfor gir vi alle nye kunder tilbud om fastpris.

Spørsmål?

Ta kontakt med rådgiver Marius Kristiansen på 406 06 670 eller marius.kristiansen@intunor.com.

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.