Vi er ledende i regnskap i Tripletex. Her får elektrikere all funksjonaliteten de trenger for å få kontroll på økonomien. Enkel timeføring og fakturering. Oppdaterte priser fra grossistene. Kontrollskjema. Fastpris.

Regnskapsfører med system og løsninger tilpasset elektrikere

Det er mye å spare på å velge riktig regnskapsfører. Hos oss får du en regnskapsfører spesialisert på elektrobransjen. Vi automatiserer bokføringen og setter deg inn i et system tilpasset elektrikere. Før timer, ta bilder og send faktura på mobil. Bestill varer direkte i løsningen. Vipps-betaling.

Prøv vår priskalkulator.

  • Full kontroll med sanntid regnskap
  • Trygghet med spesialist på bygg og anlegg
  • Forutsigbarhet med fastpris
  • Dedikert kundekontakt
  • Automatisert regnskap
  • Regnskap på nett og mobil

Mer tid til arbeid med INTUNOR og Tripletex

Med INTUNOR som regnskapsfører for din elektrikerbedrift får du en autorisert partner med fastpris og ledende kompetanse i et økonomisystem tilpasset elektrikere. I Tripletex fører du timer mot prosjekter, fakturerer, og bestiller varer fra grossistene i ett og samme grensesnitt. Vi tar oss av bokføring og lovpålagt rapportering.

INTUNOR har regnskapsførere spesialisert på elektrobransjen. Våre konsulenter kan hjelpe deg med alt fra enkelte regnskapsoppgaver til full outsourcing av økonomien, til fast lav og forutsigbar pris. Vi hjelper deg uansett i gang med et økonomisystem tilpasset bygg og anlegg. Her får du alt du trenger for administrasjon og økonomi i en og samme plattform. Når du trenger bistand med HR, bemanning, økonomistyring og finansiering har vi dedikerte ressurser som kan hjelpe deg med det.

Timeføring og prosjektregnskap

Timeføringen danner grunnlaget for prosjektregnskapet, lønn og fakturering. Tripletex anbefaler automatisk hvilket prosjekt timene skal føres på basert på brukerens historikk. Før timer på mobil eller nett - løsningen fungerer like godt uansett. Du kan også laste opp bilder og kvitteringer direkte på prosjekter og mot sjekklister. Når perioden nærmer seg slutten, ferdigstiller vi regnskapet og rapporterer til myndighetene. Slik får du mer tid til oppdragsarbeid fremfor administrasjon.

Integrasjon mot grossistene

En av de mange fordelene med Tripletex er at du kan bestille varer, med dine rabatter, fra de største leverandørene dine. Fakturaen havner rett i fakturamottaket og kan enkelt betales og bokføres.

Sluttkontrollskjema

I Tripletex finner du også sluttkontrollskjema for elektrikere. All dokumentasjon kan enkelt lastes opp i løsningen, slik at den er lagret på ett og samme sted.

Automatisk regnskapsførsel

En av årsakene til at vi kan gi deg en lav og forutsigbar pris, er at vi har utarbeidet en metodikk for effektiv regnskapsførsel. Den baserer seg i stor grad på automatikk og bidrar til at våre regnskapsførere i større grad kontrollerer regnskapet fremfor å utarbeide tallene, samtidig som det effektiviserer prosessen. Du kan lese mer om hvordan vi automatiserer regnskapet her.

Hjelp med andre oppgaver

Noen ganger oppstår situasjoner hvor man trenger bistand med andre oppgaver enn regnskap og lønn. Da er det en fordel at du har engasjert INTUNOR som partner. Vi kjenner våre kunder og har dedikerte konsulenter som bistår med HR, bemanning, økonomistyring og finansiering. Blant annet kan vi hjelpe deg med å utarbeide dokumentasjon til lånesøknader eller å søke kreditt hos en av våre partnere.

Tripletex gir deg muligheter for effektivisering og automatisering.
Få betalt med en gang
Vi hjelper deg med å sette opp fakturasalg. Slik får du betalt med en gang du sender en faktura og bedre likviditet.
Regnskap på nett
Våre autoriserte regnskapsførere er spesialister på å utarbeide riktig tallgrunnlag og rapportere til myndighetene i tide. Tallene er lett tilgjengelige på nett.
Riktig lønn, i rett tid
Vi vet at feil lønnsutbetaling kan oppleves som et tillitsbrudd. Derfor har vi spesialisert oss på feilfri lønnsutbetaling. Alt arbeid blir kontrollert av en autorisert rådgiver før lønnen kjøres.

Våre rådgivere hjelper også elektrikere med:

Dashbord og analyse, økonomirådgivning, fakturaoppfølging, rekruttering, HR.

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.