INTUNOR er ledende på regnskap i Tripletex Elektro. Her får du all funksjonaliteten du trenger for å lykkes med økonomien. Enkel timeføring og fakturering. Gode rapporter. Kontrollskjema.

Regnskapsfører med system og løsninger tilpasset elektrikere

Det er mye å spare på å velge riktig regnskapsfører. Hos oss får du en regnskapsfører spesialisert på elektrobransjen. Vi tar oss av bokføring, lønn, skatt og MVA til fast lavpris. Du jobber i et økonomisystem med enkel timeføring, gode rapporter, fakturering, og Vipps-betaling. Fra 1.350 kr/mnd.

Prøv vår priskalkulator

  • Bransjespesialist som regnskapsfører
  • Enkel app for utlegg og timeføring
  • Komplett regnskapspakke
  • Gode prosjektrapporter
  • Dedikert kundekontakt
  • Enkelt å bli kunde

Bransjetilpasset regnskapspakke med fastpris

Hos INTUNOR får du en autorisert regnskapsfører som kan din bransje. Vi hjelper deg i gang med et økonomisystem som er skreddersydd for elektrikere og tar oss av bokføring, lønn, skatt og AGA til en fast, lav og forutsigbar pris.

INTUNOR har regnskapsførere spesialisert på elektrobransjen. Hos oss får du en komplett regnskapspakke tilpasset elektrobransjen.

Alle elektrokunder får et økonomisystem som er tilpasset deres virksomhet. Her får du alt du trenger for administrasjon av ditt elektroselskap i en og samme plattform. Når du trenger bistand med HR, bemanning, økonomistyring og finansiering har vi dedikerte ressurser som kan hjelpe deg med det.

Priser fra 1.350 kroner pr. måned. Klikk her for å kalkulere din pris.

Timeføring og prosjektregnskap

Timeføringen danner grunnlaget for prosjektregnskapet, lønn og fakturering. Tripletex anbefaler automatisk hvilket prosjekt timene skal føres på basert på brukerens historikk. Før timer på mobil eller nett - løsningen fungerer like godt uansett. Du kan også laste opp bilder og kvitteringer direkte på prosjekter og mot sjekklister. Når perioden nærmer seg slutten, ferdigstiller vi regnskapet og rapporterer til myndighetene. Slik får du mer tid til oppdragsarbeid fremfor administrasjon.

Integrasjon mot grossistene

En av de mange fordelene med Tripletex er at du kan bestille varer, med dine rabatter, fra de største leverandørene dine. Fakturaen havner rett i fakturamottaket og kan enkelt betales og bokføres.

Sluttkontrollskjema

I Tripletex finner du også sluttkontrollskjema for elektrikere. All dokumentasjon kan enkelt lastes opp i løsningen, slik at den er lagret på ett og samme sted.

Automatisk regnskapsførsel

En av årsakene til at vi kan gi deg en lav og forutsigbar pris, er at vi har utarbeidet en metodikk for effektiv regnskapsførsel. Den baserer seg i stor grad på automatikk og bidrar til at våre regnskapsførere i større grad kontrollerer regnskapet fremfor å utarbeide tallene.

Hjelp med andre oppgaver

Noen ganger oppstår situasjoner hvor man trenger bistand med andre oppgaver enn regnskap og lønn. Da er det en fordel at du har engasjert INTUNOR som partner. Vi kjenner våre kunder og har dedikerte konsulenter som bistår med HR, bemanning, økonomistyring og finansiering. Blant annet kan vi hjelpe deg med å utarbeide dokumentasjon til lånesøknader eller å søke kreditt hos en av våre partnere.

Trenger du hjelp med regnskap for ditt elektrikerfirma? Ta kontakt med Marius Kristiansen på 406 06 670 eller marius.kristiansen@intunor.com.

Et team av autoriserte regnskapsførere ved ditt lokale regnskapskontor..
Din egen regnskapsfører
Hos INTUNOR får du din egen autoriserte regnskapsfører som hjelper deg når du trenger det.
Alle kunder får et gratis regnskapsprogram. Det heter Centiga.
Alt-i-ett-system
Vi jobber i økonomisystemet Tripletex. Her har du all funksjonaliteten du trenger for å lykkes med din elektrovirksomhet.
Våre regnskapskontor tilbyr fastpris.
Fastpris regnskap
Vi forstår at timesprising kan være frustrerende. Derfor gir vi alle nye kunder tilbud om fastpris.

HGN Elektro lykkes med INTUNOR

HGN Elektro omsetter elektrotjenester for over 100 millioner kroner i året.

Med regnskapet hos INUTNOR kan vi skalere opp driften i tempoet vi ønsker, uten å tenke på ansettelser og fravær. Regnskapsføreren er imøtekommende, med god forståelse for bransjen, sier faglig ansvarlig Nad Fagnastøl.

Bli regnskapskunde

Spørsmål?

Ta kontakt med rådgiver Marius Kristiansen på 406 06 670 eller marius.kristiansen@intunor.com.

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.