Regnskapsfører med skybaserte løsninger for administrasjon og drift av butikk og nettbutikk. Automatisk synkronisering av dagsoppgjør, fakturasalg og kundedata. Komplett oversikt over tilgjengelig beholdning i butikk og på nett.

Regnskapsfører og rådgiver som kan butikk og nettbutikk

Det er mye å spare på å velge riktig regnskapsfører. Hos INTUNOR får du tilgang til et moderne regnskapsprogram som er synkronisert med kasseløsning og ordresystem, samt en regnskapsfører spesialisert på regnskap for butikker og nettbutikker. Gjennom en kombinasjon av smart teknologi og tung kompetanse, hjelper vi din bedrift å effektivisere økonomien. Oppdaterte lagerbeholdninger på tvers av lokasjoner.

Prøv vår priskalkulator.

  • Alltid oppdaterte tall
  • Bransjespesialist som regnskapsfører
  • Forutsigbar månedspris
  • Omnikanal ordrehåndtering
  • Integrasjon mot kassesystemet
  • Regnskap på nett og mobil

Store kostnadsbesparelser og bedre oversikt med regnskapsfører drevet av teknologi

INTUNOR har autoriserte regnskapsførere som er spesialisert på butikker og kjeder. Våre konsulenter sørger for at du alltid får kvalifiserte tips og råd, samtidig som de hjelper deg med effektiv regnskapsførsel og lønnsbehandling. Automatikk og sømløse integrasjoner bidrar til at du alltid har oppdaterte tall på nett eller mobil., og bidrar til at det blir enkelt å behandle bestillinger fra flere salgskanaler.

Driver du en liten eller stor butikk? Du sparer mye tid og penger på å velge en kvalifisert partner på lønn og regnskap. Vi har et av Norges ledende kompetansemiljø på regnskap i Tripletex, og har flere butikker, nettbutikker og kjedevirksomheter på kundelisten. Vi gir deg gode råd og et regnskap av høy kvalitet. Når du trenger hjelp med finansiering eller HR, har vi også dedikert personell som kan hjelpe deg med det.

Helintegrert kasseløsning

Når man skal starte butikk er det viktig at man kommer i gang med riktig kassesystem. Vi hjelper deg å finne et skybasert kassesystem med funksjonaliteten som kreves av en moderne løsning: Kontant og digital betaling (Vipps etc.), enkelt dagsoppgjør, varelager, gavekort, tilpasset grensesnitt og gode integrasjonsmuligheter.

INTUNOR har blant annet god erfaring med Duell fra Kasseservice. Les mer om kassesystemet Duell her. En annen løsning vi anbefaler er Mystore.

Omnikanal ordrehåndtering

Med ordrebehandlingsverktøyet Omnium, visker vi ut skillet mellom fysisk og digital handel. Systemet sørger for fri flyt av ordreinformasjon på tvers av salgskanaler, sanntid lagerbehodlning på tvers av lokasjoner, samt fri tilgang til statistikk og analyse.

Dashbord og tilpassede rapporter

Er det noen spesielle nøkkeltall og KPIer du ønsker å følge? Dersom du trenger bistand med å lage en tilpasset rapport som oppdateres i sanntid, kan vi naturligvis hjelpe deg med det. Her legger vi også inn budsjett og fjorårets tall, slik at du enkelt kan sjekke om du har nådd målene du har satt deg.

Les mer om automatisert funksjonalitet vi benytter oss av.

Høy tilgjengelighet

Når man driver butikk er man alltid på farta. Derfor er det viktig å velge en sparringspartner på økonomi og regnskap som prioriterer høy tilgjengelighet. Hos oss får du en regnskapsfører som alltid er tilgjengelig pr. telefon og epost. Vi kan også sette opp et dedikert ticket-system dersom det er et behov.

Ønsker du å en samtale om hvordan vi kan hjelpe din bedrift? Ta kontakt med Lars Lundemo på 479 86 062 eller Lars.Lundemo@Intunor.com.

Omnikanal ordrehåndtering
Få fart på økonomien med gode systemer som er synkronisert med hverandre. Omnikanal behandling av data. Enkel drift av nettbutikk og flere fysiske lokasjoner.
Full kontroll i skyen
Med INTUNOR som regnskapsfører har du alltid oppdaterte tall tilgjengelig på nett og mobil. Vi tar oss av løpende rapportering, slik at du kan bruke tiden på det du er god på.
Korrekt lønn, i tide
Det er ingenting som er mer irriterende enn sen lønnsutbetaling. Vi har spesialisert oss på feilfri lønnsutbetalinger, slik at du får fornøyde ansatte.

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.