Med over 150 arkitekter og andre timeførende virksomheter på kundelisten, vet vi hva du trenger for å lykkes. Vi hjelper deg å bygge rapporter og dashboards som på prosjektnivå viser utviklingen i KPIene du ønsker.

Arkitektregnskap: Regnskap og lønn for arkitekter

Våre regnskapsførere har lang erfaring med regnskap for arkitekter. De vet hvilke integrasjoner du trenger og hva som skal til for at du skal få et plettfritt regnskap. Her får du skreddersydde rapporter i BI-verktøyet Onestop Reporting, og du bestemmer hvem som har tilgang til de ulike rapportene. Har du lyst til å beholde timeføringssystemet du har i dag? Null problem.


Vi gir deg gjerne en fastpris på regnskapstjenester.

Prøv vår priskalkulator.

  • Spesialist på arkitektregnskap
  • Autorisert kompetanse
  • Fast og forutsigbar pris
  • Trygghet og kvalitet
  • Høy tilgjengelighet
  • Alltid oppdatert regnskap

Spesialist på arkitektregnskap - enklere for din virksomhet

Arkitekter jobber ofte prosjektbasert, og inntektene varierer gjerne fra de ulike prosjektene. Ved å sette ut regnskapet til Intunor, får du en dedikert rådgiver som er spesialist på likviditetsstyring og utarbeidelse av bransjerapporter. Vi hjelper deg i gang med et moderne økonomisystem og sørger for at regnskapet leveres korrekt og i tide.

Intunor sine regnskapsførere har lang erfaring med regnskap til arkitektselskaper. Vi hjelper deg med å få verdi ut av tallene, og kommer med gode råd for hvilke grep du kan gjøre for at du skal kunne øke omsetningen med skreddersydde rapporter.

Timeføring og regnskap i ett

Vi hjelper deg i gang med et moderne regnskapsprogram og sørger for at systemene snakker sammen og at timene dine blir automatisk fakturert og lagt inn i regnskapet. Du får også rapporter og oversiktlige dashboards som på prosjektnivå viser utviklingen i KPIene du ønsker.

De fleste av våre arkitektkunder bruker faktura- og regnskapsprogrammet Tripletex. Les mer om økonomisystemer Tripletex her.

Full fleksibilitet

Hos Intunor velger du selv hvor mye av regnskapsjobben du ønsker å sette ut. Med komplett pakke trenger du kun å laste opp bilag og betale fakturaer. Våre regnskapsførere vet hvilke integrasjoner du trenger og hva som skal til for at du skal få et plettfritt regnskap.

Ingen skjulte kostnader

Vi er konkurransedyktige på pris, og du får en fast lav månedspris med alle tjenestene du ønsker inkludert. Uansett hvor mye av regnskapet du ønsker å gjøre selv, kan du være sikker på at våre rådgivere gjør regnskapet ditt korrekt og effektivt, og gir deg gode råd for at du skal kunne øke omsetningen til bedriften.

Regn ut din fastpris her.

Ønsker du et uforpliktende tilbud? Ta kontakt med Marius Kristiansen på 406 06 670 eller marius.kristiansen@Intunor.com.


Illustrasjon som viser tripletex for advokater.
Tripletex-regnskapsfører
Vi hjelper deg i gang med regnskapsprogrammet Tripletex. Her kan du føre timer direkte i økonomisystemet, noe som gjør at du alltid har oversikt over utviklingen i dine prosjekter.
Illustrasjon som viser at INTUNOR er autorisert.
Trygg partner
INTUNOR er en landsdekkende kjede av autoriserte regnskapskontorer. Våre regnskapsførere hjelper deg med å utarbeide et korrekt og effektivt regnskap, som leveres i tide til rette instanser.
Spesialist på lønn
Feil i lønnsutbetalinger er unødvendig og kan skape mistillit. Vi har spesialisert oss på feilfri lønn og hjelper deg gjerne med det. Vi tar oss også av tid- og fraværsregistrering, vedlikehold av grunndata, samt skatter og avgifter.

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.