INTUNOR avdeling Oslo har lang erfaring med advokatregnskap. Vi hjelper deg i gang med et enkelt timeføringssystem, klientberegning, og behandling av betrodde midler. Autorisert regnskapsfører. Fastpris.

Advokatregnskap: Regnskap og lønn for advokater, retthjelpere og advokatfirma

Er du advokat? Vi har autoriserte regnskapsførere som er spesialisert på regnskap og økonomitjenester for advokatfirma. Ikke bekymre deg for løpende regnskapsførsel og lønnskjøring - det tar vi oss av. Klientberegning og behandling av betrodde midler hjelper vi også med.

Vi gir deg gjerne en fastpris på regnskapstjenester.

Prøv vår priskalkulator.

  • Spesialist på advokatregnskap
  • Autorisert kompetanse
  • Fast og forutsigbar pris
  • Trygghet og kvalitet
  • Høy tilgjengelighet
  • Alltid oppdatert regnskap

Spesialist på advokatregnskap - enklere for din virksomhet

Majoriteten av norske advokater er pliktig til å sende regnskapet inn til Tilsynsrådet. Ved å sette ut regnskap og lønn til INTUNOR, kan du føle deg trygg på at regnskapet blir gjort i henhold til gjeldende lover og regler. Vi hjelper deg i gang med et moderne økonomisystem og sørger for at regnskapet og nærliggende meldinger leveres korrekt og i tide.

INTUNORs regnskapsavdeling ved Skøyen i Oslo har flere store advokatfirma på kundelisten. Vi sørger for at advokater alltid har oppdaterte tall å vise til, bistår med behandling av klientkonto, og hjelper deg i gang med et moderne faktura- og regnskapssystem.

Enkel timeføring og prosjektregnskap

Vi hjelper deg i gang med et enkelt, skybasert faktura- og regnskapsprogram. Her kan du enkelt føre timer på prosjekter og avdelinger direkte i økonomisystemet. Dersom du er vant med å utarbeide periodevise rapporter i Excel, kan vi hjelpe deg med å automatisere disse, slik at dem utarbeider seg selv basert på tallene i systemet.

De fleste av våre advokatkunder bruker faktura- og regnskapsprogrammet Tripletex. Les mer om økonomisystemer Tripletex her.

Automatisert regnskap

Våre rådgivere setter bokføring, avstemming, og lønn på automatikk, basert på en analyse av virksomhetens historikk. Vi etablerer maler for hvordan faktura fra viktige leverandører skal faktureres, og benytter oss av kraften i moderne økonomisystemer for å effektivisere ditt regnskap. Det bidrar til at vi kan gi deg en fast, lav og forutsigbar månedspris.

Fastpris og forutsigbarhet

Våre autoriserte regnskapsførere har bred erfaring og gir deg gjerne en fast, lav og forutsigbar pris. Uansett om du velger fastpris eller timespris, kan du føle deg trygg på at vi bidrar til at regnskapet ditt blir gjort korrekt og effektivt. Våre rådgivere er alltid tilgjengelige pr. telefon og epost dersom du trenger bistand.

Regn ut din fastpris her.

Ønsker du et uforpliktende tilbud? Ta kontakt med Marius Kristiansen på 406 06 670 eller marius.kristiansen@intunor.com.


Illustrasjon som viser tripletex for advokater.
Tripletex-regnskapsfører
Vi hjelper deg i gang med regnskapsprogrammet Tripletex. Her kan du føre timer direkte i økonomisystemet, noe som gjør at du alltid har oversikt over utviklingen i dine prosjekter.
Illustrasjon som viser at INTUNOR er autorisert.
Trygg partner
INTUNOR er en landsdekkende kjede av autoriserte regnskapskontorer. Våre regnskapsførere hjelper deg med å utarbeide et korrekt og effektivt regnskap, som leveres i tide til rette instanser.
Spesialist på lønn
Feil i lønnsutbetalinger er unødvendig og kan skape mistillit. Vi har spesialisert oss på feilfri lønn og hjelper deg gjerne med det. Vi tar oss også av tid- og fraværsregistrering, vedlikehold av grunndata, samt skatter og avgifter.

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.