Det er ikke mange regnskapsførere du sender i banken for deg. Det gjør vi med rådgiverne i INTUNOR, hvilket sier litt om tilliten jeg har til selskapet.
Adm. direktør Morten Jørgensen, Acea Properties

Eiendomsforvaltning - Felleskostbehandling, administrasjon og regnskap for eiendomsbedrifter

Flere av Norges største eiendomsselskaper har valgt å sette ut økonomifunksjonen til INTUNOR. Vi tar oss av løpende bokføring, felleskostbehandling, kontraktsadministrasjon, og gir deg full oversikt over forventet likviditetsutvikling. Alt av informasjon er lett tilgjengelig på nett.

Kontakt oss

  • Felleskostbudsjettering - og avregning
  • Fakturaoppfølging på automatikk
  • Løpende likviditetsoppfølging
  • Integrasjon mot ditt forvaltningssystem
  • Tilpassede rapporter
  • og mye mer...

Velg en partner som kan eiendom

Er du på jakt etter et av Norges ledende kompetansemiljø innen eiendomsøkonomi? Vår eiendomsavdeling sørger for at alle dine oppgaver innen administrasjon og økonomisk oppfølging av næringseiendom blir ivaretatt.

INTUNORs eiendomsavdeling har et av Norges ledende kompetansemiljø innen eiendomsøkonomi. Vi bistår flere av Norges største eiendomsselskaper med prosjektregnskap, kontraktsforvaltning, og felleskostbehandling. Ved å flytte manuelle arbeidsoppgaver over til automatikk og etablere gode rutiner for administrasjon, bidrar vi til å effektivisere ditt eiendomsselskap.


De fleste av våre kunder velger å sette ut hele økonomifunksjonen til oss, men du kan også velge å gjøre deler av jobben selv. Våre rådgivere uoppfordret kontakt med deg dersom de finner rom for forbedring og eventuelle avvik. Vi er alltid lett tilgjengelige pr. telefon og epost.

Eiendomsforvaltning definisjon

Eiendomsforvaltning innebærer alle aktiviteter knyttet til økonomisk drift og vedlikehold av eiendom. Vi sørger for at du får en komplett gjennomgang av dine administrasjons- og regnskapsrutiner. Her avdekker vi hvorvidt alt av automatikk i økonomisystemet er aktivert.

Blant annet sørger vi for at innkommende fakturaer blir bokført automatisk, lønn utbetalt i faste intervaller, og at fakturaer i så stor grad som mulig blir sendt på automatikk. Samtidig setter vi opp tilpassede rapporter som gir oversikt over økonomien i sanntid. Vi har også gode årshjul for eiendomsbedrifter som sørger for at alt av administrative oppgaver blir gjort i tide.

Slik automatiserer vi regnskapet


Eiendomsregnskap

Fagområdet eiendomsregnskap er bredt består av en rekke ulike oppgaver. Blant de viktigste oppgavene er felleskostbehandling, kontraktsforvaltning, fakturering, løpende bokføring, betalingsoppfølging og spørsmål i forbindelse med skatt- og avgiftsbehandling. Samtidig er eiendomsbransjen en bransje med stadige fisjoner og fusjoner. Derfor kreves det spesialkompetanse på selskapsstrukturell omstilling for å være en fullkommen tilbyder av eiendomsregnskap. Det har vi,


Fast, lav og forutsigbar pris

Prisen for økonomitjenester fra regnskapshuset INTUNOR avhenger av hvilke oppgaver du ønsker at vi skal hjelpe deg med og størrelsen på virksomheten. Derfor kan vi ikke gi deg en pris før vi har lært litt med om din bedrift.

Ta kontakt med Marius Kristiansen på +47 406 06 670 eller marius.kristiansen@intunor.com for et uforpliktende tilbud.

Et team av autoriserte regnskapsførere ved ditt lokale regnskapskontor..
Eiendomsforvaltning Oslo
Du får tilgang til et team av rådgivere du kan kontakte når du vil. Vi har rådgivere i Oslo og Bodø. De er alltid tilgjengelige pr. epost og mobil.
Budsjettering og felleskostbehandling
Vi hjelper deg med budsjettering av inntekter og felleskostavregning.
Fakturering og betalingsoppfølging
Våre konsulenter sørger for at du fakturerer riktig beløp og får pengene på konto raskt.

Eiendomskonsernet Acea Properties lykkes med INTUNOR

Investeringsselskapet Acea Properties eier flere norske industriselskaper og forvalter næringseiendom i Bodø og Tromsø-regionen. Virksomheten har valgt INTUNOR som leverandør av økonomitjenester.

- Jeg er svært fornøyd med INTUNOR. Rådgiverne er alltid tilgjengelige og innehar kompetansen som skal til for å drive et stort eiendomskonsern, sier adm. direktør Morten Jørgensen.

Les hele kundehistorien

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.