Rekruttering Oslo

INTUNOR People hjelper fremoverlente bedrifter å finne de beste talentene innen økonomi og ledelse. Vi lager kampanjene som gjør stillingen attraktiv og tar oss av rekrutteringsprosessen fra start til slutt.

Rekrutteringsbyrå i Oslo spesialisert på økonomi og ledelse

Er du på jakt etter en økonom eller leder? INTUNOR People Oslo er spesialist på rekruttering av talenter innen økonomi, finans og salg. Vi hjelper noen av Norges ledende bedrifter innen softwareutvikling, markedsføring og handel, og tar oss av hele rekrutteringsprosessen.

Snakk med en rådgiver

  • Finn den beste kandidaten for din bedrift
  • Få en skreddersydd rekrutteringskampanje
  • Rekrutteringspartner med gode referanser
  • Rådgivere med høy tilgjengelighet
  • Bistand med ansettelse fra A til Å
  • Effektiv rekrutteringsprosess

Rekrutteringsbyrå Oslo – Vi finner ditt nye talent

INTUNOR People er et annerledes rekrutteringsbyrå. Istedenfor for å gjennomføre smale søk etter «den riktige kandidaten», gjør vi et bredt søk etter talenter som drives av verdiene og målsetningen til din arbeidsplass. Ved å utvide søkekriteriene, finner vi talentene som best passer din bedrift.

Rekruttering Oslo

INTUNOR People har kontorer i Oslo og Tønsberg. Våre rekrutteringsrådgivere er økonomer med lang fartstid i bransjen, og vi strekker oss alltid litt ekstra for at du skal få den beste kandidaten.

Ved å ta i bruk av vårt betydelige nettverk, og en kombinasjon av flere fremgangsmåter for søk og verifisering, vet vi hvor vi skal finne din fremtidige medarbeider.

Du kan forvente at vi finner en dedikert kandidat som er profesjonell og som vil trives i ditt arbeidsmiljø.

Kontakt rekrutteringsrådgiver Markus Skustad


Bemanningsbyrå Oslo

På lik linje som vi sikrer en god rekruttering, hjelper vi deg også med bemanning inntil vi har funnet riktig kandidat. INTUNOR har om lag 160 regnskapskonsulenter, revisorer og økonomirådgivere som er ledig for rask tiltredelse. Parallelt som vi gjør et effektivt søk for din bedrift, kan en av våre økonomer sørge for at driften går som normalt.


Beste rekrutteringsbyrå Oslo?

Aktivt søk, god markedsføring, profesjonell rekrutteringsprosess, og solide garantier er blant årsakene til at stadig flere bedrifter velger å outsource rekruttering til INTUNOR People. Vi ønsker langsiktige partnere som ser verdien av vårt arbeid og ønsker å lykkes sammen med våre kunder.

Vil du lære litt mer om rekruttering? Link til mer informasjon om rekruttering på Wikipedia


Rekruttering pris

Det er vanskelig å beregne en pris uten å vite omfanget av antall stillinger bedriften søker og hvilken type kandidat det søkes etter. Derfor gir vi alle nye kunder en gratis konsultasjon hvor vi gir deg gode råd og kommer med et forslag tilpasset dine behov.

For en gratis konsultasjon, ring oss på +47 92 85 38 17 eller send en mail til Markus Skustad på markus.skustad@intunor.com.

Stillingsannonser – og solid markedsføring
Stillingsannonser er ikke nok for å lykkes med gode rekrutteringer. Rollen må markedsføres i ulike format, og kandidater må kontaktes direkte.
Management for hire
Noen ganger trenger man mennesker raskt. Det løser vi ved å finne en midlertidig ressurs som går inn i stillingen før den endelige kandidaten inntrer rollen.
Solid rekruttering
Det er gjennom nettverk, en kombinasjon av flere typer søk, employer branding, og en profesjonell rekrutteringsprosess vi sørger for at du finner den beste kandidaten til din bedrift.

MEDIEKONSERN LYKKES MED INTUNOR PEOPLE

Da mediebyrågruppen Dentsu Aegis søkte financial controller oppstod det et behov for å leie inn en midlertid ressurs inntil en fast ansettelse var gjennomført. Selskapet leide inn økonomirådgiver Hege Ryen.

– Hege har vært kjempefin å jobbe med. Hun ble raskt operativ og utførende i rollen og dermed en god ressurs for avdelingen, sier Head of Financial Control Ida Nesvold Nilssen i Dentsu Aegis Network.

Snakk med en rådgiver

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.