Regnskapsfører Harstad

INTUNOR Harstad leverer regnskapstjenester til alt fra store konsern med tøffe logistikkrav til små bedrifter i vårt nærmiljø. Våre regnskapsførere står klare til å hjelpe din bedrift.

Regnskapskontor i Harstad med kvalitet og god dialog i fokus

INTUNOR Harstad tar tradisjonell regnskapsførsel ett steg videre. Vi ønsker å vokse sammen med våre kunder og følger opp kundene med løpende analyser, benchmarking, og budsjettering. Vi sørger også for at manuelle arbeidsoppgaver blir flyttet over på automatikk ved å aktivere automatikken i ditt faktura- og regnskapsprogram og integrere dine systemer med økonomisystemet.

Prøv vår priskalkulator.

  • Lokal regnskapsfører
  • Nettbasert regnskap
  • Automatisk bokføring
  • Fast, lav månedspris
  • Bransjespesialist
  • Gratis regnskapsprogram

Vi tar regnskapsførsel et steg videre...

Er du på jakt etter en partner som drives av god kundedialog og teknologi? I INTUNOR Harstad hjelper vi kundene våre å få regnskap til fast lavpris gjennom å automatisere regnskapsoppgaver og integrere dine økonomisystemer. Våre regnskapsførere er alltid tilgjengelige og møter deg gjerne for en prat.

Kompetansehuset INTUNOR Harstad består av autoriserte regnskapsførere og systemeksperter med et brennende engasjement for å effektivisere hverdagen til våre kunder ene med smarte integrasjoner og bokføring på automatikk. Vi møter deg gjerne for å diskutere tallene dine, samt utarbeide budsjetter, likviditetsprognoser og tilpassede rapporter.

Visma.net-ekspert

Vi er Visma.net-partner og har spesialkompetanse på regnskapsprogrammet Visma.net. Med økonomisystemet Visma.net er du rigget for vekst med en bransjeledende logistikkmodul for lagerstyring, salg og innkjøp. Systemet har også en app hvor du kan hente ut tallene dine i sanntid, samt godkjenne utlegg og timer. Rapportbanken er også blant bransjens beste.
Les mer om våre regnskapstjenester her.

Lokalt forankret i Harstad

Vårt regnskapskontor er sentralt i Harstad sentrum. Vi møter deg gjerne for å diskutere tallene i ditt regnskap, sette opp smartere løsninger i din økonomifunksjon, og utarbeide treffsikre budsjett for god økonomistyring.

Ta kontakt med Lars Lundemo på +47 479 86 062 eller lars.lundemo@intunor.com for et uforpliktende tilbud på regnskap til fast lavpris.

Et team av autoriserte regnskapsførere ved ditt lokale regnskapskontor..
Regnskapsfører i Harstad
Våre regnskapsførere i Harstad er klare til å hjelpe din bedrift. Vi gir deg en konkurransedyktig pris og setter deg inn i bransjens ledende systemer.
Automatisert regnskap
Vi jobber for at dine regnskapskostnader blir så lave som mulig gjennom å forenkle og automatisere ditt regnskap.
Trygghet til fast lavpris
Med INTUNOR som regnskapsfører får du en autorisert partner med bred og lang erfaring. Hos oss får du en problemfri hverdag.

Eiendomskonsern lykkes med INTUNOR

– Jeg er svært fornøyd med INTUNOR. Rådgiverne er alltid tilgjengelige og innehar kompetansen som skal til for å drive et stort eiendomskonsern. Det er ikke mange regnskapsførere du sender i banken for deg, men det gjør vi med rådgiverne i INTUNOR. Det sier litt om tilliten jeg har til selskapet, sier adm. direktør Morten Jørgensen.

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.