Regnskapsfører Bodø

INTUNOR har 50 regnskapsførere i Bodø som er klare til å hjelpe deg med regnskap fra A til Å. Vi har autoriserte regnskapsførere med spisskompetanse på regnskap og lønn for regionens største næringer. Ingen kunde er for stor eller liten.

Regnskapsfører som brenner for innovasjon og utvikling i region Nord

Intunor sitt regnskapskontor i Bodø har et av Nord-Norges største kompetansemiljø på økonomi og lønn i PowerOffice. Vi holder til sentralt i Bodø sentrum og brenner for god, personlig kundeoppfølging. Våre regnskapsførere har også et brennende engasjement for næringslivet i regionen og bistår flere spennende vekstbedrifter med økonomisk rådgivning.

Prøv vår priskalkulator

  • Personlig oppfølging
  • Moderne styringsverktøy
  • Automatisk bokføring
  • Fast, lav månedspris
  • Et av Nord-Norges største kompetansemiljø
  • Økonomisystem tilpasset din bedrift

Sparringspartner i hverdagen

Er du på jakt etter en regnskapsfører som jobber i moderne systemer og yter det lille ekstra? Da bør du ta kontakt med oss. I Intunor Bodø jobber vi sammen med kundene om å oppnå gode resultater. Vi hjelper deg med regnskap fra A til Å og andre administrative oppgaver som fakturaoppfølging og HR. Hos oss får du alt du trenger til en konkurransedyktig pris.

Tradisjonelle regnskapsførere gjør som oftest en fremragende jobb med regnskapet, med det stopper ofte med det. I Intunor Bodø tar vi det et steg videre. Våre spesialister på økonomi og regnskap fortsetter der regnskapsførere tradisjonelt stopper. Vi hjelper deg å måle utviklingen mot konkurrentene, lage budsjetter og etablere en plan for god likviditetsstyring i moderne systemer.

Regnskapsfører PowerOffice Go

Våre tjenester hjelper deg ikke kun med å planlegge for vekst, men også å oppnå det ved å frigjøre tid. Mye av tjenestene vi yter er satt på automatikk slik at kostnaden blir lav og forutsigbar. Systemet vi bruker er PowerOffice Go - et system laget i Nord Norge. Vår avdeling har faktisk et av Norges råeste kompetansemiljø på regnskap i PowerOffice. Det er vi stolte av.

Du kan lese mer om hvordan vi automatiserer regnskapet i PowerOffice her.

Lokal partner med bred erfaring

I INTUNOR Bodø setter vi også personlig oppfølging i høysete. Vi skreddersyr tjenestene våre til ditt behov og gir deg en lav og forutsigbar månedspris. Samtidig får du en regnskapsfører som kan din bransje. Om du trenger bistand kan vi alltid nåes pr. telefon og epost.

Noen av spesialområdene våre er IFRS-regnskap, konsernregnskap og eiendomsforvaltning. Til dette har vi dedikerte team som administrerer økonomien til noen av regionens mest spennende bedrifter.

Du finner oss i Verkstedveien 1, 8008 Bodø.

Regnskapsfører Bodø Pris - Lav og forutsigbar!

Som kunde hos oss får du en fast lav og forutsigbar pris. Er du nysgjerrig på hva regnskap og lønn koster hos oss? Prøv vår priskalkulator

Spørsmål? Ta kontakt med Marius Kristiansen på 406 06 670 eller marius.kristiansen@intunor.com.

Et team av autoriserte regnskapsførere ved ditt lokale regnskapskontor..
Regnskapsfører i Bodø
Vi befinner oss sentralt i Bodø sentrum. Dersom du ønsker å snakke om tallene dine, møter vi deg gjerne!
Automatisert bokføring
Vi elsker å bruke teknologi til å flytte manuelle arbeidsprosesser over på automatikk og standardisere administrative prosesser. Slik hjelper vi deg å frigjøre tid og spare kostnader.
Autorisert kompetanse
Med regnskapet ditt hos INTUNOR er du i trygge hender. Våre autoriserte regnskapsførere sørger for at din virksomhet leverer alt den skal i tide. Sammen løser vi utfordringer du møter på veien.

Eiendomskonsern lykkes med INTUNOR Bodø

– Jeg er svært fornøyd med INTUNOR. Rådgiverne er alltid tilgjengelige og innehar kompetansen som skal til for å drive et stort eiendomskonsern. Det er ikke mange regnskapsførere du sender i banken for deg, men det gjør vi med rådgiverne i INTUNOR. Det sier litt om tilliten jeg har til selskapet, sier adm. direktør Morten Jørgensen.

Spørsmål?

Ring rådgiver Marius Kristiansen på +47 406 06 670

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.