Regnskapsfører Sortland

INTUNOR Sortland består av autoriserte regnskapsførere som er drevet av teknologi og moderne økonomiløsninger. Våre rådgivere hjelper alt fra børsnoterte virksomheter til små, lokale selskaper. Vi gleder oss til å bli kjent med din bedrift.

Regnskapstjenester for store og små bedrifter i Sortland

INTUNORs regnskapskontor i Sortland består av erfarne økonomirådgivere og regnskapsførere med kunder både i og utenfor regionen. Vårt kompetansemiljø er i stadig utvikling og vi tar løpende inn nye kunder. Vi håper du tar kontakt med oss for et uforpliktende tilbud om unik og helhetlig forretningsstøtte til fast, lav månedspris.

Prøv vår priskalkulator.

  • Personlig oppfølging
  • Nettbaserte løsninger
  • Automatisk bokføring
  • Fast, lav månedspris
  • Ledende kompetansemiljø
  • Gratis regnskapsprogram

Økonomisk trygget til fast lav månedspris

Kompetansehuset INTUNOR Sortland består av autoriserte regnskapsførere og spesialister på økonomi med et brennende engasjement for teknologi og kundepleie. Med regnskapet ditt hos oss får du en fremoverlent partner som tar initiativ til å optimalisere driften og flytter manuelle prosesser over på automatikk. Vi sørger for at regnskapet er riktig og at lønn blir utbetalt korrekt og i tide - til en fast lav månedspris.

Er du på jakt etter en regnskapsfører og rådgiver som strekker seg litt ekstra? INTUNOR Sortland består av autoriserte fagpersoner som brenner for god kundepleie. Våre konsulenter hjelper deg med regnskap og lønn fra A til Å, og bistår gjerne med ekstra verdi i form av benchmarkanalyser, budsjetter, og planer for god likviditetsstyring.

I tillegg til at INTUNOR har Norges ledende kompetansemiljø på regnskap i Tripletex, er vår avdeling spesialisert på regnskapsprogrammet Visma.net. Det er et komplett økonomisystem for store virksomheter som trenger omfattende innsikt og en robust logistikkmodul. Sammen finner vi et økonomisystem som best passer dine behov.

Les mer om våre regnskapstjenester her.

Vårt kontor ligger sentralt i Sortland. Her er du alltid velkommen for en prat om tallene dine og andre problemstillinger du ønsker å drøfte med oss. Våre rådgivere er også alltid tilgjengelige per telefon og epost.

Med systemer og løsninger drevet av automatikk kan vi tilby autorisert kompetanse til lave, forutsigbare og faste månedspriser. I våre regnskapsabonnement kan du velge om du ønsker å gjøre litt av regnskapet selv, som å kjøre lønn, eller å sette ut hele økonomifunksjonen til oss. Uansett tjenesten du velger, så gleder vi oss til å bli kjent med din virksomhet.

Ta kontakt med Marius Kristiansen på +47 406 06 670 eller marius.kristiansen@intunor.com for et uforpliktende tilbud på regnskap til fast lavpris.

Et team av autoriserte regnskapsførere ved ditt lokale regnskapskontor..
Regnskapsfører i nærheten
Velg en partner med lokal forankring. Våre regnskapsførere møter deg gjerne for å sparre med deg om tallene.
Korrekt lønn til rett tid
Vi tar oss av hele lønnsarbeidet slik at du får frigjort tid til å fokusere på egen virksomhet.
Trygghet til fast lavpris
Med INTUNOR som regnskapsfører er du i trygge hender. Våre rådgivere sørger for at alt blir rapportert i tide og sammen løser vi utfordringer du møter på veien.

Eiendomskonsern lykkes med INTUNOR

– Jeg er svært fornøyd med INTUNOR. Rådgiverne er alltid tilgjengelige og innehar kompetansen som skal til for å drive et stort eiendomskonsern. Det er ikke mange regnskapsførere du sender i banken for deg, men det gjør vi med rådgiverne i INTUNOR. Det sier litt om tilliten jeg har til selskapet, sier adm. direktør Morten Jørgensen.

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.