Regnskapsfører Rognan

INTUNOR avd. Rognan består av 10 regnskapsførere som har lang erfaring med å hjelpe bedrifter i nærmiljøet. Vi motiveres av god kundepleie og ønsker å bidra til at din bedrift når nye høyder. Skybaserte løsninger. Autoriserte rådgivere. Fast og forutsigbar pris.
Ønsker du hjelp med regnskap og lønn?
Kontakt oss

Regnskap- og lønnstjenester med personlig oppfølging i Rognan

Driver du en bedrift i Rognan-området? Vårt regnskapskontor i Saltdal bistår lokale bedrifter med regnskap og lønn. Vi hjelper deg i gang med et nettbasert økonomisystem og fungerer som din sparringspartner i økonomi-relaterte spørsmål. Selv om vi er drevet av teknologi og jobber på nett, møter vi deg også gjerne for å snakke om løsninger ved våre hyggelige lokaler sentralt i Saltdal.

Alle nye kunder får en fast månedspris. Prøv vår priskalkulator.

  • Autoriserte regnskapsførere
  • Lokal sparringspartner
  • Tilgjengelige rådgivere
  • Gunstige priser
  • Moderne løsninger
  • Spesialist på fiskeri- og havbruksnæringen

Regnskapsfører i nord, for bedrifter i nord

Det er forskjell på regnskapsførere. Noen jobber sentralt for kunder i hele landet, mens andre prioriterer skreddersydde løp for lokale bedrifter. Vi representerer sistnevnte. INTUNOR avdeling Rognan er spesialist på fiskeri og havbruk og skal være lokale kunders favorittpartner i økonomirelaterte spørsmål. Hos oss kan du skreddersy ditt eget abonnement på regnskapstjenester - enten du vil gjøre litt selv eller sette ut hele økonomifunksjonen til oss.

Fastpris regnskapstjenester

Når man driver bedrift er forutsigbarhet viktig. Derfor gir vi alle kunder en fast lav månedspris å forholde seg til. Dersom du trenger litt ekstra bistand i forbindelse med budsjettering, utarbeidelse av dokumentasjon, eller finansiering av ulike prosjekter hjelper vi deg naturligvis også med det.

Lurer du på hva våre tjenester koster? Benytt deg av vår priskalkulator.

Lokal partner, med effektive skyløsninger

Selv om du får en lokal sparringspartner, er det viktig at du har tallene dine lett tilgjengelig uavhengig av hvor du befinner deg. Vi finner et nettbasert økonomisystem som møter dine behov og forutsetninger. Her kan du hente ut rapporter når du vil, slik at du har besluttningsgrunnlaget du trenger for å lykkes med din bedrift.

For mange av våre kunder er vårt eget økonomisystem Centiga er ypperlig valg. Her kan du sende faktura helt gratis og det er ingen lisenskostnader. Les mer om faktura- og regnskapsprogrammet Centiga her.

Vi er også partner med PowerOffice - et av Norges mest brukte regnskapsprogram, utviklet i Bodø.

Bred kompetanse

På samme måte som mange sparebanker er vi knyttet til en koalisjon av flere regnskapskontor i hele landet. Gruppen vi er med i heter INTUNOR. Som en del av INTUNOR kan våre kunder dra nytte av flere fordeler. Blant annet har vi en egen HR-avdeling som bistår med utarbeidelse av arbeidskontrakter og HR-rutiner. Videre har vi dedikerte rådgivere innen finansiering som hjelper med lån og betalingsoppfølging.

Ønsker du å en samtale om hvordan vi kan hjelpe din bedrift? Ta kontakt med Lars Lundemo på 479 86 062 eller Lars.Lundemo@Intunor.com.

Illustrasjon som viser våre regnskapsførere i Rognan.
Lokal samarbeidspartner
Vårt regnskapskontor befinner seg i Saltdal. Her finner du autoriserte regnskapsførere og andre eksperter på økonomi. Møt oss i Saltdal, eller ta kontakt med oss pr. telefon og epost.
Tripletex gir deg muligheter for effektivisering og automatisering.
Moderne systemer
Vi hjelper deg å spare tid og penger med moderne systemer som setter deler av bokføringen på automatikk. Her kan du også hente tallene dine når du vil på mobil og i app.
Velg en langsiktig partner.
Langsiktig partner
Vi ønsker å vokse sammen med våre kunder og strekker oss litt ekstra for at begge skal lykkes. Med INTUNOR Rognan får du en lokal partner som gir deg den hjelpen du trenger, når du trenger det.

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.