Regnskapsfører på nett

Ønsker du å bruke tid på andre ting enn regnskap? Flott! Vi kan gjør det for deg til en fast, lav og forutsigbar pris. Du får din egen regnskapsfører og et gratis økonomisystem.

Regnskapsfører som hjelper deg på nett og mobil

Tidligere ønsket mange nærhet til regnskapsføreren sin. Det skyldes at bilag og dokumentasjon måtte leveres fysisk eller i post. Slik er det ikke lenger. Vi tar oss av regnskapet ditt på nett til en billig penge.

Beregn din pris

  • Regnskapsbyrå på nett
  • Faste, lave kostnader for din bedrift
  • Gratis nettbasert økonomisystem
  • Alltid oppdaterte tall
  • Hjelp med alt innen regnskap
  • Ingen bekymringer

«Alt-i-en-pakke» for deg som ønsker hjelp med regnskapsførsel

Sulten på andre oppgaver enn regnskap? Det passer oss midt i blinken. Vi har tilgjengelige regnskapsførere som hjelper deg med regnskap på nett. Du får hjelp med bokføring, skatt og mva, og lønn til fast lav pris. Gratis regnskapssystem er også inkludert.

Billig regnskapsfører

Vi hjelper deg å redusre økonomiske og administrative kostnader, ved å tilby et gratis regnskapssystem og regnskapsførsel til fast, lav pris. Tilbudet gjelder alle selskapsformer, inkludert aksjeselskap og enkeltpersonforetak. Når årsoppgjøret nærmer seg, tar vi oss også av årsregnskapet og selvangivelsen.

Nysgjerrig på prisen? Klikk her for å prøve vår prisklakulator


Finn regnskapsfører – ressurser i hele landet

INTUNOR har regnskapskontor i hele landet, med base i Oslo. Vi har 160 regnskapsførere spesialisert på nettbasert regnskap for ulike bransjer. Med tjenesten regnskapsfører på nett får du en regnskapsfører som kan din bransje og som hjelper deg i ditt foretrukne faktua- og regnskapsprogram.

Våre regnskapsførere er autoriserte. Lurer du på hva det innebærer? Link til mer informasjon om autorisert regnskapsfører på Wikipedia.


Fastpris regnskap

Fastpris årsoppgjør, billig regnskap, og lave kostnader er blant årsakene til at stadig flere bedrifter velger INTUNOR som regnskapsfører. Uavhenig om du har et stort eller lite as, enkeltmannsforetak, eller er et stort konsern, har vi bedrifter som ligner din.

Spørsmål? Ta kontakt med Marius Kristiansen på 406 06 670 eller marius.kristiansen@intunor.com.

Et team av autoriserte regnskapsførere ved ditt lokale regnskapskontor..
Autorisert regnskapsfører
Du får din egen regnskapsfører som alltid er tilgjengelig. Regnskapsføreren hjelper deg med bokføring, skatt og avgifter.
Våre regnskapskontor tilbyr fastpris.
Fast lav pris
Trygg og profesjonell regnskapsførsel skal ikke være dyrt. Hos oss får du en fast, lav og forutsigbar pris.
Gratis nettbasert økonomisystem
Hos andre aktører betaler du for økonomisystemet på egenhånd. Det trenger du ikke hos oss. Vi gir deg et gratis, nettbasert faktura- og regnskapsprogram.

Snakk med en regnskapsfører

Spørsmål? Ta kontakt med Marius Kristiansen på 406 06 670 eller marius.kristiansen@intunor.com.

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.