INTUNOR Kristiansand er et fremoverlent regnskapsbyrå med smarte løsninger for små og mellomstore bedrifter. Vi hjelper deg å holde styr på økonomien til en fast, lav og forutsigbar pris.

Regnskapsfører i Kristiansand

Leter du etter en regnskapsfører i Kristiansand med fastpris? Vårt regnskapskontor i Kristiansand hjelper deg gjerne. Her får du en autorisert regnskapsfører som hjelper deg i gang med et gratis nettbasert økonomisystem og tar seg av bokføring, lønn, rådgivning, skatt og MVA.

Prøv vår priskalkulator

  • Dyktig regnskapsfører
  • Gratis økonomisystem
  • Gode rapporter
  • Bransjetilpassede løsninger
  • Egen kundekontakt
  • Enkelt å bytte

Komplett regnskapspakke fra 1.350 kr/mnd

INTUNOR Kristiansand leverer autoriserte regnskapstjenester til små og mellomstore bedrifter i Agder-regionen. Vi flytter deg inn i et gratis nettbasert økonomisystem og tar hånd om regnskapet ditt til en fast lav pris. Slik bidrar vi til å redusere dine driftskostnader, samtidig som vi profesjonaliserer din økonomifunksjon. Priser fra 1.350 kroner i måneden.

Autorisert regnskapsfører Kristiansand

Leter du etter en regnskapsfører i Kristiansand? Vi har regnskapsressurser tilgjengelig i ditt lokalmiljø. Hos oss får du en proaktiv regnskapsfører som tar hånd om din økonomi til en konkurransedyktig pris. Våre regnskapsførere er autoriserte og spesialister på å sette regnskapsfunksjonalitet på automatikk, slik at du får er rimeligere regnskap.

Les mer om hvordan vi automatiserer regnskapet

Regnskapsfører på nett

Vi hjelper kunder i hele landet med regnskap og lønn. Du kan alltid nå regnskapsføreren din per telefon og epost, samtidig som tallene ligger lett tilgjengelig på nett. INTUNOR-Gruppen har åtte lokasjoner i hele landet. Vi bistår alt fra små, lokale virksomheter til store konsern. Fellesnevneren for våre kunder er at de søker en aktiv partner som gir dem hjelpen de trenger, når de trenger det.

Regnskapsfører Pris

Majoriteten av våre kunder velger å flytte hele økonomifunksjonen til oss. Det innebærer at vi tar oss av bokføring, lønn, rapportering av skatt og MVA. Oppdaterte regnskapsrapporter ligger alltid tilgjengelige på nett og vi svarer deg på dine spørsmål. Pris avhenger og størrelsen på din virksomhet. Vi har laget en priskalkulator du kan benytte deg av for å bestille våre tjenester.

Prøv vår priskalkulator

Full kontroll i Centiga

Regnskapssystemet vi benytter oss av heter Centiga. Det er gratis og dekker behovet til de fleste norske bedrifter. Dersom du ønsker et kraftigere system er vi også partner med Tripletex.

Spørsmål? Ta kontakt med Marius Kristiansen på 406 06 670 eller marius.kristiansen@intunor.com.

Et team av autoriserte regnskapsførere ved ditt lokale regnskapskontor..
Din egen regnskapsfører
Du får en autorisert regnskapsfører med lang erfaring. Samtidig får du tilgang til et bredt kompetansemiljø innen regnskap, finansiering og HR.
Alle kunder får et gratis regnskapsprogram. Det heter Centiga.
Bra økonomisystem
Vi hjelper deg å finne systemer som dekker dine behov og er rimelige i bruk. Kostnadene dine skal reduseres ved å velge oss.
Våre regnskapskontor tilbyr fastpris.
Regnskap med fastpris
Ingen overraskelser med INTUNOR som regnskapsfører. Vi gir deg en fast og forutsigbar pris du kan forholde deg til.
Regnskapsfører ved vårt regnskapskontor i Kristiansand.

1.600 bedrifter velger INTUNOR

Hyggelige regnskapsførere, fastpris, rimelig økonomisystem og bransjemoduler er blant årsakene til at vi er i vekst. Skal vi ta en prat?

Bli regnskapskunde

Spørsmål?

Ring rådgiver Marius Kristiansen på +47 406 06 670

Kontakt oss

Legg inn navn og e-post/telefonnummer så vil en av våre rådgivere snarlig ta kontakt med deg.

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg.